Bellen met Microsoft Teams: geoptimaliseerde VOIP oplossing

Microsoft Teams is hét communicatieplatform voor meetings. Zowel kleine als grote bedrijven werken met veel plezier in Teams. Het inrichten en beheer van Microsoft Teams vraagt echter vaak om de nodige aandachtspunten.

Wij zijn dé specialist als het gaat om het inrichten, optimaliseren en beheren van je Teams omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen voor een oplossing op maat.

Ja, ik wil kennismaken

Knelpunten zónder Microsoft Teams

Doe je nog niet aan Microsoft Teams bellen? Dan herken je dit beeld vast wel:

Voortdurend schakelen tussen verschillende communicatie tools en platformen, werkt verwarrend en leidt tot frustratie. Ook zorgt het voor dubbele kosten. Iets wat je natuurlijk niet wilt binnen je organisatie. Je wilt duidelijkheid, een uniforme en foutloze communicatie, zonder gedoe. Bij voorkeur allemaal via één centraal communicatieplatform.

Bellen via Microsoft Teams biedt de oplossing. Teams kan worden ingericht als volwaardige telefooncentrale. Hierdoor profiteer jij van de voordelen van één communicatieplatform.

Koppel je zakelijke telefoonnummer met Teams Bellen, integreer met je CRM-applicatie en breng inkomend en uitgaand belverkeeroverzichtelijk samen. Dat is communiceren to the max!

De vier pluspunten van

Bellen met Teams

Integratiemogelijkheden

Als je nu je CRM pakket, callcenter oplossing of alleen je contacten wil integreren, Microsoft Teams biedt optimale integratie waardoor medewerkers slimmer kunnen werken.

100% flexibiliteit

Door de Teams app op je telefoon kun je vanaf iedere locatie en op ieder moment bellen. Het enige dat je nodig hebt, is een apparaat met internetverbinding. Bellen via Teams werkt intuïtief en wordt sneller geadopteerd dan traditionele telefooncentrales.

Geavanceerde telefoniefuncties

Bellen met Teams ondersteunt functies zoals wachtrijen, keuzemenu’s, CRM/callcenter integraties, gespreksopname, voicemails, wachtmuziek en gespreksrapportage. Dit draagt bij aan een efficiënte en professionele telefonie ervaring.

Eén communicatieplatform

Door VoIP (Voice over Internet Protocol) toe te voegen, behaalt bellen via Teams het niveau van een volwaardige telefooncentrale. Zo haal je het maximale uit de moderne communicatiemiddelen, omdat alles via één platform loopt. Teams telefonie geeft overzicht en flexibiliteit. Alle communicatiestromen zijn inzichtelijk en dit verbetert het werkproces en werkplezier voor collega’s.

Overstappen naar bellen via Teams

Als IT bedrijf maken wij van Microsoft Teams een volwaardige telefooncentrale in de Cloud. Hierdoor wordt, naast de mogelijkheden van Microsoft Teams op het gebied van communicatie, de belfunctionaliteit toegevoegd. Jij en je collega’s bellen vanaf hier naar vaste- en mobiele telefoonnummers. Dit doen we door ons VoIP platform te koppelen aan Microsoft Teams. Iedere medewerker wordt voorzien van een telefoonnummer. Dit nummer wordt gekoppeld aan je Microsoft account. Hierdoor ben je altijd beschikbaar voor intern en extern bellen via Teams.

Gerelateerde onderwerpen:

Voordelen van Microsoft Teams beheer

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het gebruik van Microsoft Teams. Toch levert het voor veel organisaties en bedrijven uitdagingen op. Want hoe stel je het zo optimaal mogelijk in? En hoe koppel je het aan andere Microsoft kanalen? Daarom is het beheer van Microsoft Teams uitbesteden een veelvoorkomende keuze van bedrijven.

Waarom zou je kiezen voor Microsoft Teams beheer uitbesteden? We noemen een aantal redenen:

  • Naadloze integratie: Teams kan door onze specialist worden geïntegreerd met honderden externe apps en diensten, wat betekent dat gebruikers binnen één platform kunnen blijven voor hun werk.
  • Veiligheid: Met Microsoft Teams beheer kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig wordt beheerd.
  • Documentenbeheer en samenwerking: Met Teams kun je niet alleen realtime samenwerken aan documenten en projecten, maar het biedt ook een centrale plek voor documentenopslag, waardoor teamleden gemakkelijk toegang hebben tot de benodigde bestanden en resources. Wij zorgen als beheerder ervoor dat Microsoft Teams georganiseerd en optimaal blijft.
  • Geïntegreerde telefonie: Microsoft Teams als telefooncentrale? Dat kan zeker. Hierdoor kunnen organisaties hun traditionele telefoonlijnen vervangen en kunnen kosten besparen. Onze Microsoft Teams beheerder zorgt ervoor dat intern en extern bellen vlekkeloos verloopt.

Veelgestelde vragen

Is Microsoft Teams beheer uitbesteden alleen voor grote bedrijven?
Nee, het uitbesteden van Teams beheer is geschikt voor bedrijven van elke omvang, van startups tot multinationals.

Hoe werkt het uitbesteden van Microsoft Teams beheer?
Neem contact met ons op! Als specialisten in Microsoft Teams beheer kunnen wij je helpen bij de implementatie en het beheer van je Teams omgeving.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van Microsoft Teams Beheer?
Uitbesteden zorgt voor expertise zonder interne training, optimaliseert de prestaties van Teams, vermindert operationele kosten, en stelt bedrijven in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten.

Hoeveel kost het om Microsoft Teams Beheer uit te besteden?
De kosten variëren afhankelijk van de omvang van het bedrijf, de vereiste diensten en de gekozen serviceprovider. Vraag een offerte aan. Wij leveren vervolgens een offerte op maat aan. Volledig naar wens.

Werken in de cloud
Samenwerken met IT’s Possible heeft ons veel rust opgeleverd. Zonder teveel poespas, heb ik bij ons IT beheer steeds het gevoel: ‘mooi dit loopt’!

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op als ICT bedrijf.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools voor o.a. ICT beveiliging. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.