Cloud Beheer

Alles in de Cloud? Zorg wel voor de juiste ondersteuning!

Veilig werken in de cloud

Veel ICT-diensten verhuizen naar de Cloud. Hierdoor neemt Microsoft voor een groot gedeelte het fysieke en technische beheer over waar jij als organisatie niet over hoeft na te denken. Dit betekent niet dat er geen beheer overblijft. Wanneer applicaties en servers in de Cloud draaien is het nog steeds noodzakelijk dat alles met elkaar kan communiceren. Dit betekent dat er verbindingen nodig zijn om de verschillende applicaties, oplossingen en servers aan elkaar te verbinden en te onderhouden.

Altijd up-to-date

Iedere Cloud-omgeving verandert continu doordat organisaties veranderen en indirect de behoefte verandert. Dit betekent dat de inrichting en behoefte in de Cloud ook continu verandert, waardoor hier altijd beheer ligt wat uitgevoerd moet worden. Daarnaast biedt de Cloud zoveel opties/instellingen die toegepast kunnen worden, zodat jij en jouw medewerkers slimmer en efficiënter kunnen werken. Doordat de bestaande inrichting, servers en applicaties in de Cloud continu in beweging zijn is goed Cloudbeheer van belang.

Klantencase

Hoe gaat dat in zijn werk, je bedrijf overzetten naar de Cloud?

Flexibel en veilig kunnen werken

Bouwmaat Nederland schakelde voor hun Cloud Consultancy vraagstuk It's Possible in. Bouwmaat is een organisatie van +/- 1000 medewerkers. Wij zijn onder andere ingeschakeld om een migratie te realiseren van de bestaande ICT-omgeving naar de Cloud. De opdracht was om kennis en kunde in te brengen waardoor de cloud transitie soepel verliep en er een flexibele cloud werkplek werd gerealiseerd.

Uitgevoerde diensten

  • E-mail omgezet naar Microsoft 365.
  • Implementeren van Microsoft Teams als communicatie platform voor chat, video en webinars.
  • Documentenopslag binnen Teams voor alle afdelingen.
  • Microsoft Teams ingezet als VoIP-platform om te bellen naar vaste en mobiele nummers.
  • Microsoft Intune ingezet als mobile device management voor het uitrollen van beveiliging regels.
  • Documentenopslag binnen Teams voor alle afdelingen

Automatisering voor alle mederwerkers

Na deze stappen is het zodanig geautomatiseerd dat een nieuwe medewerker een laptop ontvangt per post, zich vervolgens aanmeldt met een e-mailadres en wachtwoord en automatisch toegang heeft tot de juiste afdelingsdocumenten. Na 1 uur is deze medewerker volledig up en running. Deze klant is door onze expertise een stap vooruit geholpen om veilig, flexibel en overal te kunnen werken. Er worden kosten bespaard doordat diverse processen zijn geautomatiseerd.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“De service is goed en ze volgen mijn vragen altijd snel en goed op. Ik ben erg tevreden.”

Jos Biljard
Directeur Het Leasehuys

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

“We hebben goede ervaringen met it’s possible, ze werken snel, zijn goed bereikbaar en klantgericht.”

Project begeleider
GGZ Instelling

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Wij nemen de implementatie uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Energieweg 16
8071 DA, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl