Cloud Beheer

Alles in de Cloud? Zorg wel voor de juiste ondersteuning!

Veilig werken in de cloud

Veel ICT-diensten verhuizen naar de Cloud. Hierdoor neemt Microsoft voor een groot gedeelte het fysieke en technische beheer over waar jij als organisatie niet over hoeft na te denken. Dit betekent niet dat er geen beheer overblijft. Wanneer applicaties en servers in de Cloud draaien is het nog steeds noodzakelijk dat alles met elkaar kan communiceren. Dit betekent dat er verbindingen nodig zijn om de verschillende applicaties, oplossingen en servers aan elkaar te verbinden en te onderhouden. Daarnaast bied Microsoft diverse beveiligings functionaliteiten welke continu verbetert moeten worden om veilig te kunnen blijven werken.

Altijd up-to-date

Iedere Cloud-omgeving verandert continu doordat organisaties veranderen en indirect de behoefte verandert. Dit betekent dat de inrichting en behoefte in de Cloud ook continu verandert, waardoor hier altijd beheer ligt wat uitgevoerd moet worden. Daarnaast biedt de Cloud zoveel opties/instellingen die toegepast kunnen worden, zodat jij en jouw medewerkers slimmer en efficiënter kunnen werken. Doordat de bestaande inrichting, servers en applicaties in de Cloud continu in beweging zijn is goed Cloudbeheer van belang.

Klantencase

Adoptie Microsoft 365

Bouwmaat Nederland nam contact op met It’s Possible omdat zij ICT zaken outsourcen naar externe partijen. Het bestaande Cloud beheer contract bij hun vorige partij liep af waardoor ze op zoek waren naar een nieuwe partner welke Bouwmaat Nederland een stap verder kon brengen op het gebied van Microsoft 365. De wens was om Microsoft 365 volledig in te zetten en de Cloud volledig te adopteren onder alle medewerkers. Bouwmaat Nederland had de afgelopen jaren de focus volledig op lokale oplossingen en dit stroomlijnt niet meer met de visie die zij nu hebben.

Efficiënter werken

Nadat het Cloud beheer contract was ondertekend hebben wij Bouwmaat Nederland geholpen bij het door ontwikkelen van de bestaande Microsoft 365 inrichting. Op het gebied van beveiliging is een grote slag geslagen wat de basis en het begin is van het flexibel werken en het inzetten van Microsoft 365. De grootste wijziging welke is gerealiseerd in samenhang met Bouwmaat Nederland is het implementeren en adopteren van Microsoft Teams. Veel medewerkers zagen op tegen de veranderingen, omdat ze dachten dat het er veel ingewikkelder op werd. Nadat het stap voor stap is geïmplementeerd communiceert Bouwmaat Nederland nu volledig via Microsoft Teams en neemt het aantal aan e-mails sterk af. Daarnaast worden projecten, planningen en lijsten volledig ingezet waardoor er efficiënter en beter samengewerkt kan worden.

Wat levert het op

Met Cloud beheer van It’s Possible is er bij Bouwmaat een ontwikkeling van hun bestaande Microsoft 365 oplossing gerealiseerd waardoor er flexibeler en efficiënter gewerkt kan worden. Medewerkers maken steeds meer gebruik van alle apps welke onderdeel zijn van Microsoft 365. Dit levert tevreden medewerkers op. It’s Possible verzorgt met zijn adviserende en uitvoerende rol in samenspraak met de bestaande ICT beheerders en management voor een goede doorontwikkeling, adoptie en het gebruiken van alle apps welke Microsoft 365 bied.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“It's Possible heeft met ons naar grote tevredenheid meerdere oplossingen geïmplementeerd in Microsoft 365. Met name Teams telefonie en Intune. Daarnaast leunen we ook op ze voor extra expertise binnen Microsoft. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.”

Frank van der Brink

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

It's Possible ontzorgt ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD. It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Ze kennen onze branche goed waardoor zij altijd oplossingen realiseren welke passen bij Prominent.

Laurens Piekaar

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw mkb bedrijf helpt vooruit te komen. Wij nemen de implementatie en alle ict vraagstukken uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Industrieweg 66,
8071 CW, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl

Privacybeleid