Wat je van ons kunt verwachten

In 3 stappen richten wij onze oplossingen zo kostenefficiënt en flexibel mogelijk voor jou in. Altijd met het oog op de toekomst. Zodat je op termijn verder kunt innoveren en verbeteren.

1

Analyse

Ons doel is om jouw organisatie op de best mogelijke manier te ondersteunen, en dat begint met een zorgvuldige analyse van je huidige ICT-configuratie. Dit is cruciaal om te bepalen waar je organisatie nu staat, wat precies je uitdagingen zijn en waar je naartoe wilt op korte én lange termijn.

Tijdens een online kennismakingsgesprek bespreken we de verbeterpunten en de specifieke wensen en eisen die jij voor ogen hebt.Als we ervan overtuigd zijn dat we je effectief kunnen ondersteunen, duiken we dieper in je huidige ICT-situatie. Met een MS Forms vragenlijst brengen we de voornaamste pijnpunten in kaart en identificeren we welke acties prioriteit hebben, zowel op korte als lange termijn.

Tot slot lichten we je ICT-inrichting door en onderzoeken we eventuele randzaken die misschien eerder over het hoofd zijn gezien. Na deze analyse komen we met concrete aanbevelingen en schetsen we de ideale situatie voor jouw organisatie. Veiliger en productiever werken en het optimaal adopteren van ICT-oplossingen door je medewerkers, staan hierbij centraal.

2

Implementatie

In de implementatiefase brengen we de vastgestelde plannen tot leven. Er wordt een projectteam gevormd met twee van onze collega’s in combinatie met keyusers uit jouw organisatie. Nieuwe ICT-oplossingen worden getest om te verzekeren dat alles naar behoren functioneert en, indien nodig, verder geoptimaliseerd. Zodra alles volledig werkend is, demonstreren we aan de andere medewerkers de nieuwe werkmethoden en leggen we uit wat er voor hen verandert.

We stellen demo werkplekken beschikbaar zodat gebruikers de nieuwe technieken kunnen verkennen en beter kunnen adopteren. Zo kunnen we in deze fase al eventuele feedback van deze gebruikers verwerken. Na de demo en het testen bepalen we samen hoe de nieuwe ICT-oplossingen verder worden geïmplementeerd.

3

Optimalisatie

Na de implementatie ligt onze focus op de voortdurende verbetering van je ICT-omgeving.

Gezien de doorlopende ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en veranderende eisen en wensen binnen elke organisatie, is dit een must. Hoe functioneren de gerealiseerde oplossingen in de praktijk? Hoe kunnen we het gebruik ervan onder collega's verder stimuleren? Waar liggen mogelijkheden voor verdere verbetering? We bieden hands-on begeleiding en richten ons op specifieke trainingen om gebruikers optimaal te ondersteunen.

Daarnaast stippelen we een langetermijnstrategie uit over hoe om te gaan met nieuwe functionaliteiten die door leveranciers worden aangeboden. Hierbij staan veiliger en productiever werken steeds centraal.

Meer weten over het team achter It’s Possible?

Meet the team

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.