10 tips voor Office 365

Download onze whitepaper met 10 Tips om een geslaagde Office 365 adoptie te realiseren.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier

Er is iets fout gegaan. Probeer opniew of neem contact op.

Microsoft 365 beveiliging: binnen 7 dagen veiliger

Werken met Microsoft 365 in de Cloud biedt onmiskenbare voordelen, maar het is een misvatting te denken dat dit automatisch een volledig veilige werkomgeving garandeert.

Zonder de geavanceerde beveiligingsfunctionaliteiten van Microsoft te activeren en configureren, heb je simpelweg een online platform zonder de essentiële beveiligingslagen. In ons huidige digitale tijdperk is een robuuste beveiliging van je ICT-werkplek van het grootste belang. Het is daarom cruciaal om de uitgebreide beveiligingsopties die Microsoft aanbiedt te verkennen en te implementeren voor optimale bescherming.

Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft-oplossingen. Schakel ons in voor de beste Microsoft 365 beveiliging. Neem vandaag nog contact op.

Ja, ik wil kennismaken

Waarom je beter slaapt met Microsoft 365 beveiliging

Microsoft 365 is niet alleen een set tools voor productiviteit; het is ook een robuust platform voor beveiliging. Hier zijn enkele voordelen van de Microsoft security mogelijkheden:

  • Gemoedsrust: Dankzij een geïntegreerde beveiligingsaanpak zijn bedrijfsgegevens en -processen optimaal beschermd tegen externe bedreigingen.
  • Efficiëntie: Automatische updates en proactieve bedreigingsdetectie verminderen de noodzaak voor handmatige interventies en zorgen voor een soepele bedrijfsvoering.
  • Toegangscontrole: Zorg er met een goede Microsoft beveiliging voor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot bedrijfskritieke informatie, ongeacht waar ze werken.
  • Bescherming van bedrijfsreputatie: Voorkom datalekken en andere beveiligingsincidenten die de reputatie van het bedrijf kunnen schaden.
  • Compliance: Voldoe gemakkelijker aan industriestandaarden en regelgeving dankzij ingebouwde compliance-tools voor Microsoft security.
  • Kostenbesparing: Verminder de kosten die gepaard gaan met beveiligingsinbreuken en dataherstel.
  • Strategische Focus: Door de beveiliging te vertrouwen aan een betrouwbaar platform zoals Microsoft 365, kunnen leiders zich concentreren op bedrijfsgroei en innovatie.

Door Microsoft 365 accountbeveiliging te gebruiken, beschik je over de nieuwste generatie beveiliging die continu wordt ontwikkeld. Dit staat garant voor een optimale en veilige werkomgeving voor de organisatie.

Waarom een Microsoft 365 beveiliging expert inschakelen?

In de snel veranderende digitale wereld is het cruciaal om een stap voor te blijven op het gebied van beveiliging. Terwijl Microsoft 365 al krachtige beveiligingsfuncties biedt, kan het inschakelen van een expert het verschil betekenen tussen een goede en een uitstekende beveiligingsstrategie.

Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om een specialist in te schakelen voor Microsoft beveiliging:

  • Vakkennis: Een expert begrijpt de nuances van Microsoft 365 beveiliging en kan je helpen bij het instellen van de juiste configuraties.
  • Aangepaste oplossingen: Elk bedrijf is uniek. Een expert kan beveiligingsoplossingen aanpassen aan de specifieke behoeften van je bedrijf.
  • Voortdurende ondersteuning: Beveiliging is geen eenmalige taak. Onze expert biedt voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat je altijd beschermd bent.

Veelgestelde vragen

Hoe veilig is Microsoft 365?

Microsoft 365 heeft ingebouwde beveiligingslagen, maar zonder het activeren van aanvullende beveiligingsfunctionaliteiten is het platform niet volledig veilig. Het is cruciaal deze maatregelen te implementeren voor optimale veiligheid.

Waar vind ik beveiliging van Microsoft-account?

Je kunt de beveiligingsinstellingen van je Microsoft-account vinden in het beveiligingsdashboard van je account. Hier kun je tweestapsverificatie instellen, recente activiteiten bekijken en andere beveiligingsfuncties beheren.

Is Microsoft beveiliging voldoende?

Met de juiste beveiligingsfunctionaliteiten van Microsoft kies je voor een next-generation oplossing die continu geoptimaliseerd wordt. Hiermee biedt Microsoft security een sterke en toekomstbestendige beveiliging.

Zijn er extra kosten verbonden aan Microsoft 365 beveiligingsfuncties?

Sommige geavanceerde beveiligingsfuncties kunnen extra kosten met zich meebrengen, afhankelijk van je Microsoft 365-abonnementsplan. Het is het beste om dit te bespreken met onze Microsoft 365 beveiliging experts.

Bekijk ook:

De grootste winst voor Finenzo is de snelheid waarmee nu gewerkt kan worden in de Cloud werkplek!

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op als ICT bedrijf.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools voor o.a. ICT beveiliging. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.