Over It's Possible

Bij It's Possible is geen uitdaging ons te gek! Wij zetten onze tanden in allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Als ICT bedrijf hebben wij onder andere jarenlange ervaring op het gebied van ICT beheer, digitale werkplekken, werken in de Cloud, zakelijke telefonie en Office 365 consultancy.

Jos Slijkhuis

Eigenaar & IT Consultant

Ik help graag bedrijven met hun digitale transitie naar de Cloud om veilig, flexibel en overal te kunnen werken. Door het laten zien en ervaren van werken in de Cloud worden ogen geopend, productiviteit verhoogd en kosten bespaard. Persoonlijke eigenschappen van mijzelf zijn: positief, direct, doelgericht, flexibel, behulpzaam, gedreven, analytisch en nuchter. Ik draag graag mijn steentje bij om ervoor te zorgen dat ondernemingen een stap in de juiste richting zetten, waardoor er een toekomstvaste en flexibele ICT-omgeving wordt gerealiseerd waar gebruikersgemak, procesautomatisering, productiviteit en kosten besparen de keynotes zijn.

Mail Jos

Robert Schouten

Senior IT Engineer

Als persoon heb ik een natuurlijk instinct voor techniek. Al vanaf jonge leeftijd was ik geïnteresseerd in alles wat met de techniek te maken heeft. Mijn echte passie is ICT en hoe ik ICT diensten zo efficiënt mogelijk kan inzetten om de dagelijkse bedrijvigheid en processen te bevorderen. Mijn motto is dan ook: als je een computer iets voor je kan laten doen, dan moet je het niet zelf doen. Voor mij is een apparaat een stuk gereedschap, wat van goede kwaliteit moet zijn en soepel moet werken. Ik help graag onze klanten ontzorgen en de ICT-diensten te leveren om hen flexibel, veilig en overal te kunnen laten werken.

Mail Robert

Rene Doorn

Eigenaar & Power Platform Consultant

Als jongetje was al duidelijk dat ik de ICT in wilde gaan. Het heeft me altijd getrokken en ik heb dan ook nooit iets anders overwogen. Processen automatiseren, verbeteren, versnellen: ik vind het prachtig! Het is mijn grote drijfveer mensen en organisaties verder te helpen. ICT kan daar ontzettend veel in betekenen en dat maakt het zo’n mooi vak. De ontwikkeling in de ICT is net een sneltrein die continue doorrijdt. Denk aan de “Cloud” oplossing in de ICT wereld. Deze nieuwe ontwikkeling kunnen voor bedrijven het verschil maken. Die vertaling naar bedrijven/ processen daar krijg ik een kick van.

Mail Rene

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“It's Possible heeft met ons naar grote tevredenheid meerdere oplossingen geïmplementeerd in Microsoft 365. Met name Teams telefonie en Intune. Daarnaast leunen we ook op ze voor extra expertise binnen Microsoft. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.”

Frank van der Brink

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

It's Possible ontzorgt ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD. It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Ze kennen onze branche goed waardoor zij altijd oplossingen realiseren welke passen bij Prominent.

Laurens Piekaar

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw mkb bedrijf helpt vooruit te komen. Wij nemen de implementatie en alle ict vraagstukken uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Industrieweg 66,
8071 CW, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl

Privacybeleid