Cloud werkplek

De manier om meer uit jouw bedrijf
en medewerkers te halen.

Neem contact op

De Cloud, wat is het en hoe werkt het?

Download onze whitepaper met handige tips!

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ons team van specialisten staat voor u klaar!

Bekijk ons team

Geen vaste werkplek nodig

Een werkplek in de Cloud betekend dat je overal en met elk apparaat kunt inloggen op jouw online werkplek. Beveiliging is optimaal ingeregeld waardoor je kunt werken in een veilige Cloud werkplek zonder dat dit ten kosten gaat van de snelheid van je werkplek. Door het gebruik van de Cloud werkplek ben je veel flexibeler met waar je kunt werken en kun je altijd bij jouw bestanden ongeacht of je op je eigen werkplek zit of niet. De Cloud oplossing van It’s Possible is optimaal te gebruiken met meerdere personen. Zo kun je bijvoorbeeld op afstand met jouw team overleggen, samen een document bewerken op hetzelfde moment, toegang krijgen tot bedrijfsapplicaties en meer. Een Cloud werkplek geeft jou en jouw team de maximale vrijheid om efficiënt en slim te werken op welke locatie dan ook.

Verlies nooit meer werk

Een bekend scenario: je bent lekker aan het werk op je laptop en deze valt plots uit. En wat nog erger is, dat je na een lange dag koffie over je toetsenbord laat vallen. Laptop kapot! Je hebt het bestand nog niet opgeslagen en in de meeste gevallen ben je dan je werk kwijt waardoor je overnieuw moet beginnen en dit opnieuw weer tijd kost. Met de Cloud Werkplek van It’s Possible heb je dit probleem niet en verlies je nooit meer werk. Onze Cloud oplossing slaat alle wijzigingen in bestanden automatisch op. Wil je een versie herstellen van een bepaald bestand? Ook dit is mogelijk op een eenvoudige wijze waardoor je snel weer aan de slag kunt met het juiste bestand.

Geen last van updates

Wij snappen dat als je echt waarde wil bieden aan je klanten, je dat doet met de dingen waar jij goed in bent. Vanzelfsprekend houd jij je dan ook liever niet bezig met randzaken zoals systeem-updates en andere technische zaken. Het moet het gewoon doen. Ons doel is daarom om onze klanten compleet te ontzorgen, zodat jij je volledig kunt focussen op datgene waar jij goed in bent: jouw eigen business. Onze IT-specialisten verzorgen achter de schermen de updates van jouw applicaties. Zo ben je ervan verzekerd dat jou werkplek altijd bereikbaar is en dat de beveiliging altijd up-to-date is. Hierdoor kun jij jouw tijd aan andere belangrijke zaken besteden.

Klantencase

Je bedrijf overzetten naar de Cloud

Bij Finenzo, een bestaande klant van It’s Possible, speelden veel vragen over flexibel en veilig kunnen werken. De bestaande situatie bestond uit een lokale server waarop alle documenten en applicaties waren geïnstalleerd. Doordat de server verouderd was moest deze worden vervangen. De mogelijkheid was er om een nieuwe server aan te schaffen alleen moest daarvoor eenmalig een grote investering worden gedaan. De wensen van Finenzo waren om een werkomgeving te realiseren waarin efficiënt, flexibel en veilig gewerkt kon worden.

Een moderne werkplek met Microsoft 365

Na overleg hebben wij een moderne werkplek mogen realiseren op basis van Microsoft 365. Door het inzetten van MS Teams, SharePoint en OneDrive was de eerste stap naar het werken in de Cloud gezet. Lokale programma’s die veel gebruikt worden hebben wij verplaatst naar Microsoft Azure. Dit betekent dat de server volledig gemigreerd is van lokale omgeving naar een Cloud omgeving. Om deze Cloud werkplek volledig te kunnen beveiligen, hebben wij gekozen om gebruik te maken van Microsoft Intune. Dit systeem creëert voor iedere medewerker een werkplek met de juiste beveiligingen, instellingen en software. Documenten en e-mail worden beveiligd met Advanced Threat Protection. Deze oplossing beveiligt e-mail tegen kwaadwillende links/URL en bijlagen in de e-mail.

Voor iedere medewerker een veilige werkplek

Door het inzetten van de diverse Microsoft diensten is de klant geholpen aan een veilige en flexibele moderne werkplek welke op een veilige en toegankelijke manier bereikbaar is. Hierdoor zijn de problemen met het niet flexibel kunnen werken opgelost. En door te kiezen voor Microsoft 365 hebben wij een werkomgeving gecreëerd waarin meer functionaliteiten en software zijn toegevoegd. Als slagroom op de taart hebben wij een kostenbesparing kunnen realiseren doordat diverse licenties en software kon worden afgeschaald i.v.m. het volledig online werken. De grootste winst voor deze klant was de snelheid waarmee gewerkt kon worden in de Cloud werkplek wat voorheen niet mogelijk was.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“It's Possible heeft met ons naar grote tevredenheid meerdere oplossingen geïmplementeerd in Microsoft 365. Met name Teams telefonie en Intune. Daarnaast leunen we ook op ze voor extra expertise binnen Microsoft. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.”

Frank van der Brink

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

It's Possible ontzorgt ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD. It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Ze kennen onze branche goed waardoor zij altijd oplossingen realiseren welke passen bij Prominent.

Laurens Piekaar

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw mkb bedrijf helpt vooruit te komen. Wij nemen de implementatie en alle ict vraagstukken uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Industrieweg 66,
8071 CW, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl

Privacybeleid