Werken en samenwerken: appeltje eitje met een online werkplek

Steeds meer organisaties kiezen voor een werkplek in de cloud. Begrijpelijk, jouw werk stopt niet om 17 uur of bij het verlaten van je werkplek. Het werk moet doorgaan: ook thuis, onderweg of op vakantie. Hoe zorg je ervoor dat jij en je team, ook op afstand, zo productief mogelijk kunnen werken?

Waarom met ons schakelen?

Online werkplek: modern vanuit een bekende basis

Microsoft 365 is een online werkplek waarmee je toegang krijgt tot de vertrouwde applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, die beschikbaar zijn via internet. Maar Microsoft 365 gaat verder. Ook biedt een online werkplek met Microsoft 365 verschillende samenwerkingstools, zoals SharePoint, Teams en OneDrive.
 
Hierdoor gaat samenwerken nog eenvoudiger. It’s simple: Microsoft 365 is een ideale oplossing wanneer je organisatie op zoek is naar een veilige en flexibele online werkplek die voldoet aan huidige maatstaven. En het mooie? Het is ook voor jou possible!

De vier pluspunten van

Cloud Werkplek

Geen vaste werkplek nodig

Ongeacht of je op een vaste werkplek zit, je kunt overal bij je bestanden en e-mail. Een online werkplek in de cloud geeft jou en jouw team de maximale vrijheid om efficiënt en slim te werken vanaf welke locatie dan ook.

Kosten besparen op je werkplek

Een online werkplek in de cloud voor jou en jouw medewerkers minimaliseert de noodzaak voor dure hardware en onderhoudskosten. MKB-bedrijven kunnen dus besparen op de initiële en doorlopende kosten

Verlies geen werk meer

Een bekend scenario: je bent lekker aan het werk op je laptop en deze valt plots uit. Of je knoeit drinken op je laptop. Je hebt het bestand nog niet opgeslagen en in de meeste gevallen ben je dan je werk kwijt. Cloud slaat alle wijzigingen in bestanden automatisch op. Wil je een versie herstellen van een bepaald bestand? Ook dit is mogelijk.

Zeker van updates en nieuwste innovaties

We kunnen ons voorstellen dat je je liever niet bezighoudt met ICT-randzaken zoals updates en back-ups. Wij nemen alles bij je weg en van al die werkzaamheden merk jij helemaal niets. Fijn, want zo kun jij je aandacht richten op jouw business in de wetenschap dat je altijd up-to-date toegang hebt tot je werkplek. Je werkt met de nieuwste Microsoft versies en functies, zonder aanschaf van nieuwe licenties.

Samenwerken met IT’s Possible heeft ons veel rust opgeleverd. Zonder teveel poespas, heb ik bij ons IT beheer steeds het gevoel: ‘mooi dit loopt’!

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.