Cloud werkplek: binnen 10 dagen in de Cloud

Steeds meer organisaties kiezen voor een werkplek in de Cloud. Met een Cloud werkplek zorg je ervoor dat jij en je team, ook op afstand, zo productief mogelijk kunnen werken.


Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren en optimaliseren van werkplekken in de Cloud. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Ja, ik wil kennismaken

Cloud werkplek: modern vanuit een bekende basis

Heb je het over een Cloud werkplek, dan heb je het wat ons betreft over Microsoft 365. Niet voor niets zijn wij dan ook gecertificeerd Microsoft 365 partner. Microsoft 365 is een online werkplek waarmee je toegang krijgt tot de vertrouwde applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, die beschikbaar zijn via internet. Maar deze tool voor dé optimale werkplek in de cloud gaat verder. Ook biedt een online werkplek met Microsoft 365 verschillende samenwerkingstools, zoals SharePoint, Teams en OneDrive.


Intern en extern. It’s simple: Microsoft 365 is een ideale oplossing wanneer je organisatie op zoek is naar een veilige en flexibele online werkplek die voldoet aan huidige maatstaven. En het mooie? Het is ook voor jou possible!

Wij als IT bedrijf streven ernaar om jou te ontzorgen. Van cloud migratie tot cloud beheer, wij staan voor je klaar bij elke stap die je wilt zetten naar een optimale cloud werkplek.

De vier pluspunten van

een Cloud Werkplek

Geen vaste werkplek nodig

Ongeacht of je op een vaste werkplek zit, je kunt overal bij je bestanden en e-mail. Een online werkplek in de cloud geeft jou en jouw team de maximale vrijheid om efficiënt en slim te werken vanaf welke locatie dan ook.

Kosten besparen op je werkplek

Een online werkplek in de cloud voor jou en jouw medewerkers minimaliseert de noodzaak voor dure hardware en onderhoudskosten. MKB-bedrijven kunnen dus besparen op de initiële en doorlopende kosten.

Verlies geen werk meer

Een bekend scenario: je bent lekker aan het werk op je laptop en deze valt plots uit. Of je knoeit drinken op je laptop. Je hebt het bestand nog niet opgeslagen en in de meeste gevallen ben je dan je werk kwijt. Cloud slaat alle wijzigingen in bestanden automatisch op. Wil je een versie herstellen van een bepaald bestand? Ook dit is mogelijk.

Zeker van updates en nieuwste innovaties

We kunnen ons voorstellen dat je je liever niet bezighoudt met ICT-randzaken zoals updates en Cloud back-ups en het optimaliseren van de werkplekken in de cloud. Wij nemen alles bij je weg en van al die werkzaamheden merk jij helemaal niets. Fijn, want zo kun jij je aandacht richten op jouw business in de wetenschap dat je altijd up-to-date toegang hebt tot je werkplek.

No items found.

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op als ICT bedrijf.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools voor o.a. ICT beveiliging. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.