Cloud Werkplek

Een Cloud werkplek is de nieuwe manier van flexibel, veilig en overal samenwerken

Overal flexibel werken

Het is niet meer van deze tijd wanneer er niet flexibel en veilig gewerkt kan worden. De oude gedachtegang belemmert de productiviteit en de efficiënte manier van werken. Door het inzetten van een Cloud werkplek zorgen wij ervoor dat personen op ieder apparaat kunnen werken, waar ook ter wereld. Of je nu wilt overleggen, documenten wilt delen, samenwerken of toegang wilt hebben tot bedrijfsapplicaties, dit alles is mogelijk vanaf je eigen Cloud werkplek.

Cloud werkplek vanuit één dashboard

De Cloud werkplek van It’s Possible is gebaseerd op Microsoft 365 en Workspace 365. Door het combineren van beide oplossingen wordt er een moderne werkplek gecreëerd vanuit de Cloud. Alle software, informatie en documenten worden vanuit een centrale webpagina aangeboden aan een medewerker zodat deze maar één keer hoeft in te loggen. Dit bespaart de werknemer iedere dag +/- 45 minuten aan tijd. Naast een centraal dashboard worden medewerkers voorzien van alle Office software zodat er gebruik kan worden gemaakt van; Teams, SharePoint, OneDrive, Forms, Word, Excel etc. Dit alles voor het optimaal kunnen samenwerken.

Workspace 365

Veilige Cloud werkplek

Veiligheid gaat boven alles. Niemand zit te wachten op een ransomware aanval, malware en/of een virus wat de werkplek infecteert. Wij zetten geavanceerde Microsoft beveiliging in om de Cloud werkplek optimaal te beveiligen tegen aanvallen. Links en bijlagen in e-mails en documenten worden gescand en werkplekken worden voorzien van Next-Generation Antivirus (NGAV) waardoor de Cloud werkplek optimaal is beveiligd. Daarnaast is het verplicht dat ieder persoon zich aanmeld op basis van Multi-Factor Authenticatie (MFA).

Klantencase

Hoe gaat dat in zijn werk, je bedrijf overzetten naar de Cloud?

Flexibel en veilig kunnen werken

Bouwmaat Nederland schakelde voor hun Cloud Consultancy vraagstuk It's Possible in. Bouwmaat is een organisatie van +/- 1000 medewerkers. Wij zijn onder andere ingeschakeld om een migratie te realiseren van de bestaande ICT-omgeving naar de Cloud. De opdracht was om kennis en kunde in te brengen waardoor de cloud transitie soepel verliep en er een flexibele cloud werkplek werd gerealiseerd.

Uitgevoerde diensten

  • E-mail omgezet naar Microsoft 365.
  • Implementeren van Microsoft Teams als communicatie platform voor chat, video en webinars.
  • Documentenopslag binnen Teams voor alle afdelingen.
  • Microsoft Teams ingezet als VoIP-platform om te bellen naar vaste en mobiele nummers.
  • Microsoft Intune ingezet als mobile device management voor het uitrollen van beveiliging regels.
  • Documentenopslag binnen Teams voor alle afdelingen

Automatisering voor alle mederwerkers

Na deze stappen is het zodanig geautomatiseerd dat een nieuwe medewerker een laptop ontvangt per post, zich vervolgens aanmeldt met een e-mailadres en wachtwoord en automatisch toegang heeft tot de juiste afdelingsdocumenten. Na 1 uur is deze medewerker volledig up en running. Deze klant is door onze expertise een stap vooruit geholpen om veilig, flexibel en overal te kunnen werken. Er worden kosten bespaard doordat diverse processen zijn geautomatiseerd.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“De service is goed en ze volgen mijn vragen altijd snel en goed op. Ik ben erg tevreden.”

Jos Biljard
Directeur Het Leasehuys

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

“We hebben goede ervaringen met it’s possible, ze werken snel, zijn goed bereikbaar en klantgericht.”

Project begeleider
GGZ Instelling

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Wij nemen de implementatie uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Energieweg 16
8071 DA, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl