Beveiliging

Beveiliging gaat verder dan alleen je werkplek.

Document beveiliging

Document beveiliging

Bij documentbeveiliging is het opslaan van gegevens op een veilige locatie niet voldoende meer. Medewerkers delen data op verschillende manieren doordat zij werken op verschillende locaties in een flexibele ICT-omgeving. Hierdoor is het optimaal beveiligen van documenten een uitdaging om datalekken en besmettingen te voorkomen.

Beveiligd mailen

Beveiligd mailen voorkomt veel problemen! Bijna ieder bedrijf krijgt vroeg of laat te maken met gijzelsoftware of virussen. En als dat gebeurt, ligt het werk stil. Een situatie die geld kost en die je als organisatie graag wilt voorkomen. Veel geslaagde cyberaanvallen starten met een phishingmail. Hierdoor is het van belang om e-mail optimaal te beveiligen zodat er zorgeloos gewerkt kan worden.

Werkplek Beveiliging

Werkplek beveiliging

Nu wij steeds meer op verschillende locaties werken vanuit de Cloud is een nieuwe manier van werkplekbeveiliging noodzakelijk. Het is niet meer voldoende om de werkplekken te beveiligen met een antivirus oplossing die alleen problemen tegenhoudt. Maar juist met een Next-Generation Antivirus (NGAV) oplossing welke nieuwe type aanvallen herkent en direct zal blokkeren voordat een werkplek besmet kan worden.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“De service is goed en ze volgen mijn vragen altijd snel en goed op. Ik ben erg tevreden.”

Jos Biljard
Directeur Het Leasehuys

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

“We hebben goede ervaringen met it’s possible, ze werken snel, zijn goed bereikbaar en klantgericht.”

Project begeleider
GGZ Instelling

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Wij nemen de implementatie uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Energieweg 16
8071 DA, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl