Document beveiliging

Nu alles overal toegankelijk moet zijn is het belang van documentbeveiliging nog meer toegenomen

Document beveiliging

Document beveiliging is voor ieder bedrijf essentieel

Bij documentbeveiliging is het opslaan van gegevens op een veilige locatie niet voldoende meer. Medewerkers delen data op verschillende manieren doordat zij werken in een flexibele ICT-omgeving en op verschillende locaties waardoor het beveiligen van data een uitdaging kan zijn. Om grip te krijgen op deze data is Azure Information Protection (AIP) een goede toevoeging. Met AIP worden documenten beveiligd voor ongeautoriseerde toegang. Dit betekent dat het niet meer relevant is waar de data is opgeslagen. Dit kan op diverse locaties zijn. Denk bijvoorbeeld aan SharePoint, OneDrive of een lokale server.

Azure Information Protection (AIP)

Met Azure Information Protection wordt ieder document geclassificeerd en gelabeld waardoor toegang wordt verleend op basis van authenticatie en niet meer op basis van locatie. Dit betekent dat alleen geautoriseerde personen een document kan inzien en bewerken. Hierdoor wordt er op een veilige manier omgegaan met bedrijfsdata en krijgen alleen de juiste personen toegang. Dit kan een medewerker, leverancier of een externe contactpersoon zijn. Azure Information Protection integreert met alle Office applicaties waardoor het classificeren en toekennen van labels aan documenten eenvoudig kan worden ingesteld. Het is een zeer gebruiksvriendelijke dienst.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“De service is goed en ze volgen mijn vragen altijd snel en goed op. Ik ben erg tevreden.”

Jos Biljard
Directeur Het Leasehuys

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

“We hebben goede ervaringen met it’s possible, ze werken snel, zijn goed bereikbaar en klantgericht.”

Project begeleider
GGZ Instelling

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Wij nemen de implementatie uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Energieweg 16
8071 DA, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl