Documentbeveiliging: voorkom dat documenten op straat komen te liggen

Beveilig vertrouwelijke en persoonlijke documenten van klanten en voor intern gebruik. Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van documenten.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende kennismaking aan. Voorkomen is beter dan genezen.

Ja, ik wil kennismaken

Wanneer is documentbeveiliging noodzakelijk?

Je bent regelmatig bezig met vertrouwelijke klantgegevens en betalingstransacties. Je weet dat deze gegevens kwetsbaar zijn en een potentieel doelwit vormen voor hackers. Je weet ook dat de wet voorschrijft dat persoonlijke gegevens beveiligd moeten zijn. Bovendien brengt het werken met cloudoplossingen vaak extra beveiligingsrisico's met zich mee, zoals datalekken en identiteitsdiefstal.


Deze risico’s komen veelal van buitenaf, maar ook intern kunnen mensen per ongeluk of met verkeerde intenties datalekken creëren. Juist met het beveiligen van documenten minimaliseer je data lekken en andere beveiligingsrisico’s.

Wij werken met Microsoft Purview Information Protection. Microsoft Purview Information Protection zorgt voor bovenstaande classificatie en bescherming van gegevens. Door het gebruik van deze tool zorgen we ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot vertrouwelijke informatie. Door toepassing van dit type beveiliging wordt data zowel intern als extern beveiligd. Zonder extra moeite en dat betekent meer tijd voor andere zaken die je aandacht vragen.

Wordt er gewerkt in de Cloud? En is een migratie gewenst? Wij zorgen ook voor een veilige cloud migratie.

De vier pluspunten van

Document beveiliging

Delen zonder problemen

Perfect beveiligde documenten bieden de mogelijkheid om vertrouwelijke informatie te delen en te communiceren met collega's, klanten en partners. Het komt alleen terecht bij de mensen voor wie het bedoeld is!

Datalekken voorkomen

Het systeem detecteert en waarschuwt voor potentiële datalekken, en biedt tools om de risico's te minimaliseren. Zo kun je ervoor zorgen dat vertrouwelijke informatie veilig blijft en niet in handen valt van onbevoegden.

Bespaart tijd en moeite

Het systeem labelt en beveiligt automatisch de informatie op basis van regels die je zelf instelt. Hierdoor hoef je zelf geen complexe beveiligingsmaatregelen te bedenken en toe te passen, wat tijd en moeite bespaart. We regelen ook een back-up van de documenten.

Maatwerk

Microsoft Purview biedt een geavanceerde beveiligingsoplossing door informatie te integreren met Microsoft 365, Azure en andere systemen. Op flexibele wijze wordt dit aangepast aan de behoefte van de organisatie. Je hebt dus customized-controle.

Beveiligde documenten bewerken

Wil je alle interne en externe risico’s bij informatiebeveiliging wegnemen? Wil je dat alleen geautoriseerde personen de beveiligde documenten kunnen bewerken? En is veiligheid van klantgegevens cruciaal voor jouw organisatie? Dan is Microsoft Purview Information Protection dé tool die zorgt voor uitgebreide beveiliging van bedrijfsgegevens en vertrouwelijke documenten.

Wil je alle interne en externe risico’s bij informatiebeveiliging wegnemen? Dan is een goede ICT-beveiliging essentieel.

Document beveiliging

For your eyes only?

Wij zijn enthousiast over Microsoft Purview Information Protection als het gaat om het beschermen en beveiligen van documenten, bedrijfsdata en e-mail. Met dit krachtige instrument worden documenten geclassificeerd en beschermd op basis van hun gevoeligheid. Dit zorgt voor een veilige en efficiënte samenwerking binnen het team en met externe partners. En voor klanten is het ook nog eens prettig om te weten dat hun gegevens for your eyes only zijn.

Conclusie? Een waardevol instrument voor elke onderneming die waarde hecht aan veiligheid en efficiëntie.

Gerelateerde onderwerpen

Ze doen hun stinkende best om bij te schakelen. Je hebt dit en je wilt hier naartoe? Ze komen links- of rechtsom altijd met een oplossing waar ik blij van word.

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op als ICT bedrijf.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools voor o.a. ICT beveiliging. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Daarnaast geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsense."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

Wij leunen op IT’s Possible voor extra expertise binnen Microsoft zoals Teams telefonie en Intune. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.

Frank van der Brink

It’s Possible is voor ons een echte partner die ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

"It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Zo ontzorgen ze ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD"

Laurens Piekaar

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.