10 tips voor Office 365

Download onze whitepaper met 10 Tips om een geslaagde Office 365 adoptie te realiseren.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier

Er is iets fout gegaan. Probeer opniew of neem contact op.

Microsoft Power Platform: de sprong naar één centraal bedrijfsplatform

Je kunt oneindig bouwen aan je IT-landschap met een Microsoft Power fundament, maar waar begin je? De mogelijkheden zijn ongekend. Denk aan het zelf bouwen van apps en het realiseren van integraties met externe apps. Daarmee automatiseer je bedrijfsprocessen waarmee je echt het verschil kunt maken.

Ja, ik wil kennismaken

Waarom Microsoft Power Platform

De achterliggende gedachte van Microsoft Power Platform is dat je eenvoudiger werkt en software simpel op maat ontwikkelt, voor iedere gewenste stap in een gebruikers-, team of bedrijfsproces. Met te creëren apps en duidelijke rapportages automatiseer je werkprocessen en richt je deze nóg gebruikers vriendelijker in. Het platform werkt niet alleen samen met Microsoft toepassingen zoals PowerAutomate, Power Apps en Power BI, maar ook met andere applicaties. Daarbij integreert het Power Platform met de drie Microsoft cloud platformen: Office 365, Dynamics 365 en Azure. Wij bij IT bedrijf IT's Possible helpen je graag met het implementeren van het Microsoft Power Platform binnen jouw organisatie.

De vier pluspunten van

Power Platform

Integratie en automatisering processen

Automatisering wordt steeds belangrijker om het werkklimaat en de dienstverlening van je onderneming te verbeteren. Repeterende bedrijfsprocessen kunnen met Power Platform geautomatiseerd worden. Hierdoor zet het platform aan tot het verder digitaliseren van je bedrijf.

Zelf ontwikkelen

Bouw apps voor verschillende toepassingen, zoals voor verlofaanvragen of een logistieke handeling. Het mooiste van alles is dat wij je ondersteunen om deze apps te bouwen. We creëren, implementeren en onderhouden op maat apps, chatbots, integraties, workflows of rapportages.

Krijg intelligente inzichten

Door je datafundament(en) te combineren met Microsoft Power BI maak je handige dashboards om data beter te duiden. Op basis hiervan kunnen doordachte, datagestuurde bedrijfsbeslissingen worden genomen.

Toegang tot Artificial Intelligence

AI kan helpen om je bedrijfsdata te analyseren en te interpreteren. Samen met business intelligence heb je technologieën in handen die je helpen bij het voorspellen van bepaalde zaken en het anticiperen op veranderingen.

Power Automate

Met Power Automate automatiseer je repeterende taken aan de hand van werkprocessen. Je maakt eenvoudig workflows aan, waarmee taken op een slimme manier op elkaar aansluiten. Zo bespaar je kostbare tijd en verhoog je de efficiëntie van jouw bedrijf. Productiever werken was nog nooit zo makkelijk.

Power Apps

Met Power Apps kunnen gebruikers via intuïtieve apps vergaderruimtes reserveren, declaraties indienen of verlofdagen aanvragen. Apps om taken en processen te stroomlijnen ontwikkel je nu snel zelf, met data die eventueel afkomstig is uit onderliggende dataplatformen zoals SharePoint, Office 365, Excel, Dynamics 365 etc.

Wij zijn ook gespecialiseerd in het inrichten van moderne werkplekken met Microsoft en in bellen via de PC met Microsoft Teams. Sparren met één van onze Microsoft specialisten? Neem vandaag nog contact op.

Power BI

Power BI maakt duidelijke rapporten en visuele dashboards die real-time waardevolle inzichten geven, op basis van data uit verschillende bronnen. De informatie wordt samengebracht uit verschillende toepassingen en verrijkt waar nodig. Hierdoor kun je jouw organisatie sturen op basis van feiten en cijfers.

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op als ICT bedrijf.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools voor o.a. ICT beveiliging. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Microsoft Teams: it’s possible.

It’s Possible.

De voordelen van Microsoft Teams optimaal benutten is vanaf morgen ook voor jou ‘possible’.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.