Back-up maken

Elk bedrijf heeft de wettelijke verplichting om de risico’s van cybercrime te beperken. Back-up beheer is een van de verplichte maatregelen. Probleem is echter dat het maken en beheren van die back-ups een tijdrovend en complex proces kan zijn, vooral wanneer de hoeveelheid data toeneemt.

Ja, ik wil kennismaken

Waarom Acronis 365 back-up

Acronis wordt vanuit de cloud aangeboden, waardoor met één enkele autorisatie door een Microsoft 365-beheerder de juiste toegangsrechten ingesteld worden tussen Microsoft en Acronis. Hierdoor kunnen eenvoudig back-ups ingesteld worden voor SharePoint, OneDrive, Teams, e-mail en andere services in Azure. Hiermee zorg je voor een optimale beveiliging van je bedrijfsgegevens.

Met Acronis 365 back-up wordt alle data veiliggesteld in de cloud en is het snel en gemakkelijk terug te zetten. Acronis 365 back-up maakt gebruik van de nieuwste technologieën, zoals AI en blockchain, om bedrijfsgegevens veilig te stellen en te beschermen tegen bedreigingen zoals ransomware en malware.

De vier pluspunten van

Back-ups

Nooit meer back-up-stress, wel zo fijn!

In geval van gegevensverlies, kan je organisatie snel en volledig herstellen door een back-up terug te zetten. Dit zorgt voor een betere veerkracht en beschikbaarheid van de gegevens.

Zelf bepalen hoe dik je digi-dossier wordt

Er is een mogelijkheid om alleen bepaalde bestanden of mappen te back-uppen, zodat je opslagruimte en bandbreedte bespaart. Ook kun je eenvoudig back-ups terugzetten op andere apparaten of in andere omgevingen.

Veilige opslag

Bedrijfsgegevens worden veilig opgeslagen in de cloud, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot de back-ups. Daarnaast wordt de data versleuteld opgeslagen, zodat het niet toegankelijk is voor onbevoegden.

Eenvoudig in gebruik

Hier ga je de collega’s blij mee maken: Acronis 365 back-up is eenvoudig te gebruiken en te beheren via een intuïtieve interface. Je hoeft geen technische kennis te hebben om het te kunnen gebruiken!

Automatisch back-up maken

Acronis 365 back-up beschermt niet alleen alle bedrijfsgegevens die zijn opgeslagen in Microsoft 365-applicaties zoals e-mail, OneDrive en SharePoint, maar ook virtuele machines in Microsoft Azure. Dit betekent dat zelfs als er iets misgaat met de virtuele machines in de cloud, je je geen zorgen hoeft te maken. Acronis 365 back-up biedt een oplossing om deze veilig te backuppen en te herstellen wanneer dat nodig is. Met een goede werkplek beveiliging kunnen medewerkers er zeker van zijn dat hun bedrijfsgegevens altijd beschikbaar, veilig en herstelbaar zijn, wat de continuïteit van hun werk bevordert.

Als wij het mogen zeggen…

Een goede back-up is een vereiste voor elke organisatie om altijd up and running te blijven. Voor IT-liefhebbers biedt Acronis 365 back-up geavanceerde mogelijkheden voor het herstellen van gegevens, met granulaire restore-opties om specifieke bestanden, mappen, e-mails of andere gegevens te herstellen zonder het hele systeem te hoeven herstellen.

Geen idee wat hier stond? Laat ons het doen. Weet je wel waar we het over hebben? Laat ons ICT bedrijf jouw afdeling versterken!

Complexe vraagstukken, die niet onze core business zijn, worden door deze samenwerking snel en goed voor ons opgelost.

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op als ICT bedrijf.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools voor o.a. ICT beveiliging. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.