Werkplek beveiliging

Je werkt dagelijks met gevoelige bedrijfsinformatie op je computer of laptop, maar helaas zijn deze gegevens vaak een doelwit voor hackers en kwaadwillenden. Dit kan leiden tot datalekken, fraude en reputatieschade. Voor veel bedrijven een reële angst.
 
Endpoint Defender biedt de uitkomst: een geavanceerde antivirusoplossing die aanvallen detecteert en reageert op bedreigingen. En handig: voor elk besturingssysteem!

Waarom met ons schakelen?

Wat is Microsoft Endpoint Defender

Endpoint security is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van jouw data en werkplek. Het beschermt jouw computer of laptop tegen allerlei soorten bedreigingen. Microsoft Defender for Endpoint is een geavanceerde oplossing die continu jouw werkplek monitort en verdachte activiteiten detecteert. Dit gebeurt op basis van een gedragsprofiel van wat normaal is en wat niet. Hierbij wordt gekeken naar bijvoorbeeld bestandstypen, frequentie van toegang en netwerkcommunicatie. Zodra er afwijkingen worden gedetecteerd, wordt er actie ondernomen om de bedreiging te neutraliseren. Hierdoor ben je altijd beschermd tegen de nieuwste en meest geavanceerde dreigingen. En dan profiteer je ook nog eens van de beveiligingsexpertise van Microsoft.

De vier pluspunten van

Werkplek beveiliging

Altijd beschermd tegen nieuwste bedreigingen

Het systeem is zelflerend en past zich aan bij nieuwe bedreigingen. Hierdoor ben je altijd beschermd zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen. Alleen dat is al een heel fijn gegeven!

Goede nachtrust

Je werk voor het overgrote deel met Microsoftproducten. Al die producten werken naadloos met elkaar samen om een goed beveiligde werkplek te bieden. Doordat Microsoft zélf verantwoordelijk is voor de beveiliging van deze producten, zijn ze goed op de hoogte van de mogelijke gevaren en kunnen ze deze effectief tegengaan met geavanceerde beveiligingsmaatregelen, zoals Defender for Endpoint. En werken met het beste, geeft geen slapeloze nachten.

Zorgeloos digitaal werken

Kan verdachte activiteiten op jouw werkplek detecteren, zoals het plotseling veranderen van instellingen of het uitvoeren van verdachte software. Hierdoor wordt meteen ingegrepen bij een mogelijke cyberaanval en zijn jouw bedrijfsgegevens beschermd.

Realtime beveiliging

De beveiligingssoftware checkt continu de activiteiten op je computer of laptop. En gaat ook nog eens meteen in de actie als dat moet. Zie het gerust als ‘de medewerker van de maand!’

Online werkplekbeveiliging voor alle collega’s

Met de term Endpointbeveiliging bedoelt men de beveiliging van apparaten zoals desktops, laptops, smartphones, tablets die worden gebruikt door medewerkers in een bedrijfsnetwerk. Het doel van endpointbeveiliging is om al die apparaten te beschermen tegen bedreigingen die kunnen leiden tot gegevensdiefstal of systeeminbreuken. Met een oplossing ontworpen door de maker van je besturingssysteem ben je er zeker van dat  alle collega’s overal en altijd veilig werken.

The whole package

Op zoek naar een krachtige oplossing voor werkplekbeveiliging die beschermt tegen cyberbedreigingen? Dan is dit superslimme en futureproof systeem een must have. Het detecteert automatisch verdacht gedrag en zorgt dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot bedrijfsgegevens. Het voldoet bovendien ook nog aan wet-en regelgeving. Dus leun achterover en laat de Defender for Endpoint het zware beveiligingswerk doen!

Al met al heeft de implementatie van Defender for Endpoint Hofstede-Raanhuis geholpen om hun cyberbeveiligingsstrategie te versterken en hun werknemers en bedrijfsgegevens beter te beschermen.

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.