Werkplekbeveiliging: binnen 7x dagen veiliger!

Je werkt dagelijks met gevoelige bedrijfsinformatie op je computer of laptop, maar helaas zijn deze gegevens vaak een doelwit voor hackers en kwaadwillenden. Dit kan leiden tot datalekken, fraude en reputatieschade. Voor veel bedrijven een reële angst.

Wij zijn gespecialiseerd in werkplekbeveiliging. Neem vandaag nog contact met ons op.

Ja, ik wil kennismaken

Wat is werkplekbeveiliging?

Werkplekbeveiliging draait om het inzetten van vooruitstrevende methoden en technologieën om computers, bedrijfsnetwerken en waardevolle data te beschermen tegen mogelijke dreigingen en onbevoegde infiltraties. Dit omvat acties zoals het regelmatig updaten van software, het instellen van sterke authenticatie methoden, het monitoren van netwerkverkeer, en het uitvoeren van regelmatige veiligheidsscans en -audits.

In onze aanpak kiezen we resoluut voor de beveiligingsoplossingen van Microsoft. We kiezen hiervoor omdat Microsoft consistent, toonaangevend en vernieuwend is binnen de technologische sector. Door te werken met hun nieuwste innovaties, kunnen wij onze eindklanten optimaal beschermen tegen de nieuwste generatie kwetsbaarheden en dreigingen.

De vier pluspunten van

Werkplekbeveiliging

Bescherming tegen cyberaanvallen

Het aantal cyberaanvallen neemt jaarlijks toe. Zonder degelijke werkplekbeveiliging stel je jezelf bloot aan potentiële hacks, malware en ransomware.

Voorkomen van financiële verliezen

Een beveiligingsinbreuk kan leiden tot enorme financiële schade door verloren data, losgeldbetalingen of schadeclaims.

Zorgeloos digitaal werken

Kan verdachte activiteiten op jouw werkplek detecteren, zoals het plotseling veranderen van instellingen of het uitvoeren van verdachte software. Hierdoor wordt meteen ingegrepen bij een mogelijke cyberaanval en zijn jouw bedrijfsgegevens beschermd.

Realtime beveiliging

De beveiligingssoftware checkt continu de activiteiten op je computer of laptop. En gaat ook nog eens meteen in de actie als dat moet. Zie het gerust als ‘de medewerker van de maand!’

Werkplekbeveiliging verbeteren

Het verbeteren van je werkplekbeveiliging begint met het begrijpen van de huidige risico's en het implementeren van de juiste technologieën en processen. Bij It’s Possible gebruiken we Microsoft oplossingen om een robuuste en betrouwbare beveiliging te bieden. Enkele stappen om je beveiliging te verbeteren zijn:

  • Regelmatige risicobeoordelingen uitvoeren.
  • Train je medewerkers over de beste beveiligingspraktijken.
  • Houd software en systemen up-to-date met de nieuwste beveiligingspatches.

Als specialist in werkplekbeveiliging staan we klaar om je te ondersteunen bij elke stap. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we je kunnen helpen.

Jouw uitdaging is onze specialiteit

Elke onderneming heeft unieke uitdagingen als het gaat om beveiliging. Bij It’s Possible benaderen we elke uitdaging met een op maat gemaakte oplossing. Of je nu op zoek bent naar workplace security of specifieke online werkplekbeveiliging: wij staan voor je klaar.

Veelgestelde vragen

Hoe verschilt werkplekbeveiliging van algemene IT-beveiliging?

Werkplekbeveiliging richt zich specifiek op de bescherming van individuele werkstations en apparaten binnen een organisatie, terwijl algemene ICT-beveiliging een breder spectrum bestrijkt.

Wat zijn de kosten van werkplekbeveiliging?

De kosten variëren afhankelijk van de grootte van je onderneming, de gekozen oplossingen en de specifieke behoeften. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de kosten van een beveiligingsinbreuk vaak veel hoger zijn dan de investering in preventie.

Hoe snel kan ik mijn werkplekbeveiliging upgraden?

Dit hangt af van de huidige staat van je infrastructuur en je specifieke behoeften. Na een grondige beoordeling kunnen we een tijdslijn en actieplan opstellen.

No items found.

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op als ICT bedrijf.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools voor o.a. ICT beveiliging. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.