Workspace 365

Eenvoudig inloggen met maar 1 set inloggegevens bij alle software en applicaties die je nodig hebt!

De voordelen voor jouw bedrijf

Wie wil het nu niet? Kunnen aanmelden met maar één e-mailadres en wachtwoord voor alle software en applicaties die je nodig hebt. Met Workspace 365 worden het gebruiksgemak en de productiviteit verhoogd en de moderne Cloud werkplek vereenvoudigd. Door het samenbrengen van de toegang tot alle software, informatie en internetsites op één centrale webpagina. Door deze eenvoudige manier van werken kan de tijdsbesparing per medewerker oplopen tot 45 minuten per dag.

Persoonlijk dashboard

Je dashboard is volledig te personaliseren in elke gewenste huisstijl. Workspace 365 kan per apparaat worden geïnstalleerd op basis van functie of afdeling zodat iedere medewerker hetzelfde dashboard heeft. Iedereen heeft een eigen werkwijze waardoor het ook mogelijk is om het uitgerolde dashboard een persoonlijke touch mee te geven. Workspace 365 is overal toegankelijk. Dit betekent dat iedere medewerker kan werken op kantoor, thuis, in de bus of waar dan ook.

Workspace 365

Integratie Workspace 365

Workspace 365 integreert gemakkelijk met Microsoft 365, Cloud applicaties en andere programma’s. Door het inzetten van Workspace 365 kun je vanuit het dashboard inloggen bij verschillende applicaties welke gekoppeld zijn. Daarnaast kun je ook je e-mail en bestanden integreren waardoor het mogelijk is om vanuit één centrale webpagina, software te openen, e-mail te verwerken en documenten te openen en bewerken. Dit levert veel gebruiksgemak op waardoor de productiviteit wordt verhoogd.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“It's Possible heeft met ons naar grote tevredenheid meerdere oplossingen geïmplementeerd in Microsoft 365. Met name Teams telefonie en Intune. Daarnaast leunen we ook op ze voor extra expertise binnen Microsoft. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.”

Frank van der Brink

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

It's Possible ontzorgt ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD. It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Ze kennen onze branche goed waardoor zij altijd oplossingen realiseren welke passen bij Prominent.

Laurens Piekaar

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw mkb bedrijf helpt vooruit te komen. Wij nemen de implementatie en alle ict vraagstukken uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Industrieweg 66,
8071 CW, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl

Privacybeleid