Felix

Van server naar cloud werkplek

Felix Accountants had beveiligings- en toegangsproblemen door een verouderde server en mobiele medewerkers op verschillende locaties. Ze kozen voor Microsoft 365 als cloud werkplek met geavanceerde beveiligingsfuncties, inclusief Microsoft Intune voor werkplekbeheer. Dit resulteerde in efficiënter werken, verbeterde samenwerking, verhoogde productiviteit en betere beveiliging, waardoor Felix Accountants klaar is voor de toekomst en groei ondersteunt.

Jos Felix
Jos Felix
Eigenaar
Felix
Van server naar cloud werkplek
Felix
"
Samenwerken met IT’s Possible heeft ons veel rust opgeleverd. Zonder teveel poespas, heb ik bij ons IT beheer steeds het gevoel: ‘mooi dit loopt’!
"
Jos Felix
Eigenaar

Het probleem

Felix Accountants maakte gebruik van een verouderde server waarvan de beveiliging niet op orde was. Bovendien waren medewerkers veel onderweg en werkten zij op verschillende locaties, waardoor het lastig was om op een veilige en betrouwbare manier toegang te krijgen tot alle bedrijfsdocumenten en -applicaties. Het beheer van de werkplekken was daarnaast tijdrovend en kostbaar, waardoor er behoefte was aan een meer flexibele en toekomstbestendige oplossing.

De oplossing

Om deze problemen op te lossen, heeft Felix Accountants besloten om over te stappen naar Microsoft 365 als cloud werkplek. Dit maakte het mogelijk voor medewerkers om altijd en overal toegang te krijgen tot de benodigde documenten en applicaties, ongeacht waar zij zich bevinden. Bovendien biedt Microsoft 365 geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals multifactor-authenticatie, data-encryptie en automatische updates, waardoor bedrijfsinformatie veilig wordt gehouden en medewerkers zich geen zorgen hoeven te maken over beveiligingsproblemen.

Daarnaast maakt Felix Accountants gebruik van Microsoft Intune om de werkplekken te beheren. Met Intune kunnen werkplekken op afstand worden beheerd en kunnen updates en beveiligingspatches snel en eenvoudig worden uitgerold. 

Het resultaat

Dankzij Microsoft 365 kan Felix Accountants nu efficiënter werken en beter samenwerken. Medewerkers kunnen nu op elk moment en op elke locatie toegang krijgen tot de bedrijfsinformatie en -applicaties, wat de productiviteit en flexibiliteit van het bedrijf heeft vergroot. Bovendien zijn de beveiligingsfuncties van Microsoft 365 essentieel gebleken om de bedrijfsinformatie veilig te houden en cyberaanvallen te voorkomen. Door het gebruik van Microsoft Intune is het beheer van de werkplekken vereenvoudigd en is het bedrijf nu klaar voor de toekomst.

Al met al heeft de overstap naar Microsoft 365 en het gebruik van Intune Felix Accountants geholpen om zijn bedrijfsprocessen te stroomlijnen en de groei te ondersteunen. Het bedrijf kan nu beter inspelen op de behoeften van klanten en nieuwe kansen benutten, terwijl de werkplekken eenvoudig, veilig en kostenefficiënt worden beheerd.

Alle klantverhalen

Gerelateerde oplossingen

No items found.

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.