Microsoft Azure

Geen eenmalige investering in een server maar een online oplossing met alle voordelen en gemak

Ervaar de voordelen van Microsoft Azure

Microsoft Azure is een netwerk van datacenters van waaruit Microsoft diensten aanbiedt op het gebied van infrastructuur, opslag, OS, software, databases en disaster recovery. Een groot voordeel is de flexibiliteit en schaalbaarheid van de diensten. Alleen gebruiken en betalen wat écht gebruikt wordt en direct uitbreiden van de capaciteit of diensten op het moment wanneer daar behoefte aan is. Dat voorkomt zorgen over capaciteit en het overschalen van diensten zoals bij een on-premise omgeving vaak het geval is. De inzet van Microsoft Azure biedt de mogelijkheid de eigen ICT-infrastructuur uit te breiden of te verbeteren met aanvullende diensten. Daarnaast brengen steeds meer bedrijven de totale ICT-omgeving direct onder in Microsoft Azure, de zogenaamde Cloud-only omgevingen.

Lage instapkosten

Voordeel van Microsoft Azure is dat er geen hoge instapkosten zijn om servers, databases, applicaties etc. te kunnen draaien. Microsoft Azure werkt met een pay-per-use uitgangspunt waardoor je onderdelen kunt toevoegen en kunt op- en afschalen. Dit betekent dat je per maand nooit teveel betaalt en je flexibel bent in het gebruik van de resources welke worden afgenomen.

Overstappen naar Microsoft Azure

Overweeg jij de overstap naar de Cloud, dan sta je voor diverse vragen en keuzes. Het is belangrijk om te weten wat de impact is op de totale ICT-behoefte en ICT-infrastructuur op het moment dat je met Microsoft Azure aan de slag gaat. Microsoft Azure gaat namelijk de basis vormen voor alle toekomstige diensten die je gaat afnemen. Direct beginnen in een Cloud-only omgeving of de overstap maken van een on-premise omgeving? Wij begeleiden je naar de juiste keuze binnen de diverse concepten en helpen bij de inrichting hiervan zodat ook de kosten beheersbaar blijven.

Klantencase

Hoe gaat dat in zijn werk, je bedrijf overzetten naar de Cloud?

Verzorging op het gebied van ICT

Aldenhuijsen Slaapsystemen nam contact met ons op. Zij wilde volledig ontzorgd worden op het gebied van ICT. Hiervoor waren enkele redenen, waarvan de belangrijkste reden capaciteitsproblemen was om het zelf te kunnen regelen en dat de bestaande ICT-ontwikkelingen stil stonden. Het doel van Aldenhuijsen is, wanneer mogelijk, veel processen te automatiseren.

Efficiëntie door automatisering

Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben een plan van aanpak geschreven om alle ICT-beheer activiteiten onder te brengen bij It’s Possible. Dit betekent dat wij alle werkzaamheden m.b.t. Cloud, netwerk, internet + 4G back-up en werkplekken voor onze rekening nemen. De Cloud Specialisten van It’s Possible automatiseren de processen, zodat medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat systemen up-en-running blijven. Zo is Aldenhuijsen Slaapsystemen volledig ontzorgd.

Regelmatig contact voor ICT

Samen met Aldenhuijsen Slaapsystemen zitten wij minimaal 4x per jaar samen op locatie om de bestaande ontwikkelingen vanuit de ICT-markt te bespreken, de ontwikkelingen bij Aldenhuijsen Slaapsystemen en wat It’s Possible hierin ICT-technisch kan betekenen. Aldenhuijsen heeft gekozen voor een Full-ICT-beheer contract zodat alle supportvragen vanuit het contract binnen 2 tot max. 4 uur worden beantwoord. Wij hanteren een norm waarin wij 75% van alle supportvragen binnen 8 werkuren oplossen.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“De service is goed en ze volgen mijn vragen altijd snel en goed op. Ik ben erg tevreden.”

Jos Biljard
Directeur Het Leasehuys

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

“We hebben goede ervaringen met it’s possible, ze werken snel, zijn goed bereikbaar en klantgericht.”

Project begeleider
GGZ Instelling

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Wij nemen de implementatie uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Energieweg 16
8071 DA, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl