Microsoft 365 consultancy

It’s Possible helpt organisaties het maximale uit Microsoft 365 te halen. Maak een afspraak met onze Microsoft 365 consultants. Voor het meest efficiënte gebruik van Microsoft.

Ja, ik wil kennismaken

Meer efficiëntie met onze Microsoft 365 consultant

Microsoft biedt een scala aan mogelijkheden met de verschillende diensten. De functionaliteiten en diensten zijn continu in ontwikkeling. Uiteraard ben je als bedrijf hier niet dagelijks mee bezig. Maar hoe zorg je nu dat jij alles haalt uit jouw Microsoft licenties?


Het zo goed mogelijk inrichten van Microsoft 365 is van cruciaal belang om efficiënt gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden. Dat is nu exact waar onze Microsoft 365 consultants gespecialiseerd in zijn. Facetten als veilig kunnen werken, samenwerken binnen je organisatie en flexibel kunnen werken is in deze tijd van zeer groot belang. Veel organisaties stappen hierdoor ook over naar een Cloud werkplek Microsoft 365.

Wij helpen je graag verder met een optimale Microsoft integratie voor jouw bedrijf.

Optimale inrichting door de Microsoft 365 consultants

Het optimaal inrichten van Microsoft 365 is van cruciaal belang om efficiënt gebruik te kunnen maken van Microsoft 365. Onze ervaring leert dat de meeste fouten in het begin worden gemaakt, wat invloed heeft op de overige inrichting. Het brengt in de toekomst vaak problemen met zich mee; hoge beheer lasten, hoge kosten en het niet efficiënt inzetten van de diensten van Microsoft.


Maak een afspraak. Ontdek wat de consultant van Microsoft 365 voor je organisatie kan betekenen.

a man sitting in front of a laptop computer

Microsoft 365 beheer uitbesteden?

De Microsoft Office 365 consultants van It’s Possible helpen organisaties het maximale uit Microsoft 365 te halen. Dit doen wij door als ICT bedrijf een combinatie van jarenlange ervaring, expertise, consultants met eigen expertise en het in het bezit zijn van de juiste certificering en actuele kennis van de nieuwste producten.

Klantencase

Flexibel en veilig kunnen werken

Bouwmaat Nederland heeft intern een eigen ICT afdeling waar diverse specialisten dagelijks bezig zijn om een goede en stabiele werkomgeving te creëren. Microsoft Cloud diensten behoort niet tot hun portfolio waardoor It’s Possible aangehaakt is om op consultancy basis werkzaamheden te verrichten. Bouwmaat is een organisatie van +/- 1300 medewerkers welke een flexibele en veilige werkomgeving wil realiseren waarin optimaal samengewerkt kan worden. Hierdoor is gekozen om gebruikt te maken van Microsoft 365. Dit betekende dat het bestaande serverpark moest worden gemigreerd naar de Cloud van Microsoft. Ons doel was het uitvoeren van de migratie en direct kennis overbrengen op de bestaande ICT medewerkers zodat zij in de toekomst de Cloud werkzaamheden konden verrichten.

Uitgevoerde diensten

Om organisaties met deze omvang volledig online te laten werken, betekend het dat het tijd kost om de gehele ICT omgeving om te zetten naar de Cloud. Wij zijn begonnen met het omzetten van de e-mail naar de Cloud. Nadat dit was voltooid hebben wij Microsoft Teams geïmplementeerd als hub op het gebied van communicatie en samenwerken. Microsoft Teams wordt nu optimaal ingezet, doordat er gebruik wordt gemaakt van chat, video, audio gesprekken en het benaderen van bedrijfsdata. Aan Microsoft Teams hebben wij Teams bellen toegevoegd zodat Microsoft Teams fungeert als telefooncentrale met wachtrijen, keuzemenu’s etc. De laatste stap welke wij hebben mogen realiseren is het inzetten van Microsoft Intune. Dit systeem creëert voor iedere medewerker een werkplek met de juiste beveiliging, instellingen en software. Documenten en e-mails worden beveiligd met Advanced Threat Protection. Deze oplossing beveiligt e-mail tegen kwaadwillende links/URL en bijlagen in een e-mail.

Automatisering voor alle mederwerkers

De medewerkers van Bouwmaat Nederland kunnen nu op een veilige manier werken waar zij maar willen. Het samenwerken binnen de Cloud werkplek wordt optimaal benut, waardoor er efficiënter en productiever gewerkt kan worden. Het realiseren van de Cloud werkplek is gelukt al moeten er nog een aantal lokale applicaties worden omgezet naar de Cloud. Tijdens het realiseren van de Cloud werkplek op basis van Microsoft 365, hebben de interne beheerders volledig meegedraaid waardoor hun kennis is verhoogd. Daarom kan de Cloud werkplek nu door de interne beheerders worden beheerd.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Daarnaast geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsense."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

Wij leunen op IT’s Possible voor extra expertise binnen Microsoft zoals Teams telefonie en Intune. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.

Frank van der Brink

It’s Possible is voor ons een echte partner die ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

"It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Zo ontzorgen ze ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD"

Laurens Piekaar

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.