Houd je bedrijfsgegevens veilig met e-mailbeveiliging

Elke dag stuur je e-mails met vertrouwelijke informatie, zoals klantgegevens en financiële transacties. Maar wist je dat e-mails de meest eenvoudige doelwitten zijn voor hackers en oplichters? Onvoldoende beveiliging kan leiden tot datalekken en identiteitsdiefstal. En met de opkomst van kunstmatige intelligentie (AI) wordt die dreiging alleen maar groter. Wat kun je doen om jezelf te beschermen tegen deze risico's?

Ja, ik wil kennismaken

Waarom Microsoft Defender

Microsoft Defender for Office 365 biedt geavanceerde bescherming voor e-mail en voorkomt bedreigingen en dataverlies. Het platform maakt gebruik van slimme AI-technologie om e-mails automatisch te scannen op verdachte inhoud en bijlagen te controleren op schadelijke software. Bijlagen worden eerst gescreend in een virtuele omgeving voordat ze gedownload kunnen worden. Microsoft Defender for Office 365 maakt het ook mogelijk om e-mails automatisch te classificeren op basis van de inhoud en de bijlagen. Zo wordt vertrouwelijke informatie gemakkelijker geïdentificeerd en kan deze informatie extra beveiligd worden met bijvoorbeeld een vertrouwelijkheidslabel.

Vraag je ons naar de ultieme tool voor e-mail beveiliging, dan is dat zonder twijfel Microsoft Defender for Office 365. Dit instrument biedt uitgebreide beveiliging tegen bedreigingen zoals malware en phishing. Een onmisbare tool voor elke onderneming die waarde hecht aan de veiligheid van hun gegevens. Zeker nu, in een tijd waarin AI met AI bestreden moet worden!

Wij als ICT beheer bedrijf helpen je ook met de volgende beveiligingsverbeteringen:

De vier pluspunten van

Email beveiliging

Geen spam e-mails

Geen spam e-mails betekent minder tijd besteden aan het doorploegen van je inbox.

Dat betekent meer tijd om waar het echt om gaat: je werk. Althans, daar gaan we even van uit.

Virusvrije bijlagen in je e-mail

Geen zorgen of je die bijlage nou wel of niet kan openen, want deze is al gecontroleerd nog voordat je het mailtje überhaupt zag staan. Als Defender de bijlage niet vertrouwt, krijg je ‘m sowieso niet in je inbox.

Automatische viruscontrole

Het enige wat jij hoeft te doen is je e-mails te openen en lezen. Als er een virus wordt gevonden, wordt de e-mail automatisch geblokkeerd zodat je deze niet kunt openen en de schadelijke inhoud niet kan verspreiden.

Veilig openen van URL’s

Probeert iemand een onveilige URL te openen, dan volgt automatisch een omleiding naar een aparte pagina die aangeeft dat de URL niet veilig is. Hierdoor wordt voorkomen dat gevoelige informatie in gevaar komt.

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op als ICT bedrijf.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools voor o.a. ICT beveiliging. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.