10 tips voor Office 365

Download onze whitepaper met 10 Tips om een geslaagde Office 365 adoptie te realiseren.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier

Er is iets fout gegaan. Probeer opniew of neem contact op.

Voorkom dubbel werk en fouten met de Microsoft integratie opties

Naast het draaiende en veilig houden van je bedrijfsnetwerk, ervaar je een voortdurende struggle rondom de verschillende software applicaties. De vele ICT-oplossingen binnen je organisatie maken het beheer van gebruikers, data en software behoorlijk uitdagend. Hierdoor mis je inzicht in bedrijfsdata en processen. Zodra applicaties beter met elkaar praten, wordt jouw leven een stuk aangenamer.

Ja, ik wil kennismaken

Waarom Microsoft Integraties?

Ook in jouw organisatie staan bedrijfs- en klantdata verspreid over diverse applicaties opgeslagen. Hoe mooi zou het zijn als deze data naadloos wordt uitgewisseld? Dat zorgt voor een productiever werkklimaat met minder kans op fouten en dubbel werk. Met onze hulp worden gebruikers maar op één plek aangemaakt, bijvoorbeeld in een financieel, CRM of HR systeem. Of denk aan het volledig automatiseren van een bedrijfsproces. Dit zijn slechts twee voorbeelden van een goede koppeling tussen applicaties. De integratiemogelijkheden zijn onbegrensd en zorgen voor een efficiëntieslag waar je ‘u’ tegen zegt.

De vier pluspunten van

Microsoft Integratie

Optimale bedrijfsprocessen

Het werk kan vaak zoveel productiever worden uitgevoerd, zodra bedrijfsprocessen beter op elkaar aansluiten of (gedeeltelijk) geautomatiseerd worden. Op die manier krijg je weer inzicht in de processen en bedrijfsdata, waarop groei gestuurd kan worden. Welke applicatie koppel je met welke applicatie en met welk doel? It’s Possible helpt om net die workflows te automatiseren waar iedereen baat bij heeft: jij, de organisatie, medewerkers en opdrachtgevers.

Artificial Intelligence toepassingen

Ook jij bent vast bezig met de mogelijkheden van Artificial Intelligence toepassingen zoals ChatGPT voor jouw organisatie. Met een vakkundige en doordachte koppeling kun je tools zoals ChatGPT praktisch inzetten binnen een bedrijfsproces. Zo kun je teksten voor bijvoorbeeld een servicedesk automatiseren of een kennisbank, door de inzet van een chatbot, omtoveren tot een dynamische automatische helpdesk voor klanten. Met de juiste partner it’s all possible!

Inzicht in bedrijfsgegevens

Het interne IT-landschap aan applicaties en dus verspreide data groeit. Zodra je naadloze koppelingen tussen applicaties realiseert, bijvoorbeeld tussen een CRM applicatie en Microsoft 365 houd je overzicht. Medewerkers werken productiever doordat ze de verschillende informatiestromen niet via in meerdere applicaties moeten ophalen, maar slechts werken vanuit een startpunt.

Automatische koppeling

Het integreren van gegevens tussen meerdere systemen, bijvoorbeeld een HR of financiële applicatie en gebruikerslicentiebeheer, is altijd een uitdaging geweest. Hoe handig zou het zijn als een nieuwe medewerker, bij het aanmaken ervan in bijvoorbeeld een HR-applicatie, direct toegang krijgt tot de juiste software applicaties? Daarbij worden automatisch rechten toegekend op basis van functieprofiel. Eenvoud does the job.

Hoe werkt applicatie integratie?

Met applicatie integratie zorgen wij als ICT beheer bedrijf dat verschillende oplossingen aan elkaar worden geknoopt. Dit zorgt voor een ontknoping van verspreide en vaak verwarrende informatiestromen. Zo zorg je ervoor dat de juiste informatie op de juiste manier altijd beschikbaar is voor medewerkers. Data uit diverse databases wordt samengebracht en inzichtelijk gemaakt in rapportages en dashboards.

Nieuwe gebruiker? Een HR, CRM of financieel systeem regelt het!

Stel, een nieuwe medewerker wordt aangemaakt in bijvoorbeeld Nmbrs, Afas, of Exact Online. Dit activeert het inrichten van een gebruikersaccount in Active Directory. Azure AD Connect richt dit account vervolgens in op Azure AD etc. Een juiste Microsoft integratie zorgt ervoor dat deze medewerker in de relevante ICT-systemen wordt aangemaakt en de correcte rollen en rechten, per beschikbare ICT-applicatie, krijgt toegekend. Dit gebeurt op basis van de functietitel. Je kunt je ICT-landschap inrichten met digitale identiteiten op basis van een HR-systeem.

We streven hiermee na dat er maar op één plek gegevens worden ingevuld en de rest automatisch is geregeld. Wijzigt een functieprofiel of stopt een medewerker? Dan wijzigen licenties en rechten of wordt het account stilgezet.

Gerelateerde diensten:

API- en EDI-koppelingen en Azure integration services

Het koppelen van applicaties gaat verder dan de integratie tussen interne applicaties. Met professionele koppelingen is het mogelijk ook data uit andere applicaties in de keten te ontsluiten en beschikbaar te stellen. Niet alleen aan medewerkers, maar ook aan leveranciers, klanten en andere partners. Geautomatiseerde ketenoptimalisatie is mogelijk met de moderne integratiemogelijkheden. Zolang er met een frisse, kundige blik naar wordt gekeken!

No items found.

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op als ICT bedrijf.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools voor o.a. ICT beveiliging. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Microsoft Teams: it’s possible.

It’s Possible.

De voordelen van Microsoft Teams optimaal benutten is vanaf morgen ook voor jou ‘possible’.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.