Cloud Migratie

Laat al je bedrijfsdocumenten en -processen door een specialist migreren

Optimale begeleiding naar de cloud

Veel organisaties staan aan de vooravond om steeds meer te profiteren van de voordelen van werken in de Cloud. Denk bijvoorbeeld om efficiënter, slimmer en veiliger te werken. De Cloud biedt veel mogelijkheden waar bedrijfsintern niet altijd een duidelijk plan en antwoord op gegeven kan worden. It’s Possible staat voor je klaar wanneer je nog niet exact weet wat de Cloud voor jouw organisatie kan betekenen. Wij weten als geen ander hoe de Cloud moeiteloos geïmplementeerd kan worden, hoe de Cloud in je bedrijfsbehoeften kan voorzien en hoe het je kan helpen je bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Een goede voorbereiding zorgt voor een succesvol resultaat

Een migratie naar de Cloud kan uitdagend zijn. De manier van werken bepaalt voor een groot deel of een organisatie klaar is voor de Cloud. Ook kunnen zogenoemde verouderde applicaties een uitdaging vormen bij een Cloud migratie. Hoe neem je deze applicaties op in je ICT-landschap? Het migreren naar de Cloud vraagt voor iedere organisatie om een andere aanpak en oplossing.

Samen met It's Possible wordt de strategie bepaald

Samen met een specialist ga je aan de slag met je Cloud strategie. Hierbij spreek je je wensen en eisen uit en kijk je naar de Cloud omgeving die je voor ogen hebt. De wensen voor jouw Cloud Migratie worden gebundeld en gekwalificeerd. Vervolgens bekijken we in hoeverre jouw organisatie klaar is voor de migratie naar de Cloud en wat er eventueel nodig is om aan jouw wensen te kunnen voldoen.

Stapsgewijs wordt de migratie geïntroduceerd

Tijdens de uitvoering van de Cloud Migratie nemen wij stapsgewijs medewerkers en organisatie mee in de nieuwe manier van werken. Voor iedere medewerker verandert er veel waardoor wij het grote migratie traject opdelen in kleine subprojecten om iedere medewerker de aandacht te geven die deze persoon nodig heeft om, stap voor stap, kennis en ervaring te krijgen en de nieuwe manier van werken introduceren.

Klantencase

Hoe gaat dat in zijn werk, je bedrijf overzetten naar de Cloud?

Verzorging op het gebied van ICT

Aldenhuijsen Slaapsystemen nam contact met ons op. Zij wilde volledig ontzorgd worden op het gebied van ICT. Hiervoor waren enkele redenen, waarvan de belangrijkste reden capaciteitsproblemen was om het zelf te kunnen regelen en dat de bestaande ICT-ontwikkelingen stil stonden. Het doel van Aldenhuijsen is, wanneer mogelijk, veel processen te automatiseren.

Efficiëntie door automatisering

Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben een plan van aanpak geschreven om alle ICT-beheer activiteiten onder te brengen bij It’s Possible. Dit betekent dat wij alle werkzaamheden m.b.t. Cloud, netwerk, internet + 4G back-up en werkplekken voor onze rekening nemen. De Cloud Specialisten van It’s Possible automatiseren de processen, zodat medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat systemen up-en-running blijven. Zo is Aldenhuijsen Slaapsystemen volledig ontzorgd.

Regelmatig contact voor ICT

Samen met Aldenhuijsen Slaapsystemen zitten wij minimaal 4x per jaar samen op locatie om de bestaande ontwikkelingen vanuit de ICT-markt te bespreken, de ontwikkelingen bij Aldenhuijsen Slaapsystemen en wat It’s Possible hierin ICT-technisch kan betekenen. Aldenhuijsen heeft gekozen voor een Full-ICT-beheer contract zodat alle supportvragen vanuit het contract binnen 2 tot max. 4 uur worden beantwoord. Wij hanteren een norm waarin wij 75% van alle supportvragen binnen 8 werkuren oplossen.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“De service is goed en ze volgen mijn vragen altijd snel en goed op. Ik ben erg tevreden.”

Jos Biljard
Directeur Het Leasehuys

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

“We hebben goede ervaringen met it’s possible, ze werken snel, zijn goed bereikbaar en klantgericht.”

Project begeleider
GGZ Instelling

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Wij nemen de implementatie uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Energieweg 16
8071 DA, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl