Cloud Migratie

Laat al je bedrijfsdocumenten en -processen door een specialist migreren

Optimale begeleiding naar de cloud

Veel organisaties staan aan de vooravond om steeds meer te profiteren van de voordelen van werken in de Cloud. Denk bijvoorbeeld om efficiënter, slimmer en veiliger te werken. De Cloud biedt veel mogelijkheden waar bedrijfsintern niet altijd een duidelijk plan en antwoord op gegeven kan worden. It’s Possible staat voor je klaar wanneer je nog niet exact weet wat de Cloud voor jouw organisatie kan betekenen. Wij weten als geen ander hoe de Cloud moeiteloos geïmplementeerd kan worden, hoe de Cloud in je bedrijfsbehoeften kan voorzien en hoe het je kan helpen je bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Een goede voorbereiding zorgt voor een succesvol resultaat

Een migratie naar de Cloud kan uitdagend zijn. De manier van werken bepaalt voor een groot deel of een organisatie klaar is voor de Cloud. Ook kunnen zogenoemde verouderde applicaties een uitdaging vormen bij een Cloud migratie. Hoe neem je deze applicaties op in je ICT-landschap? Het migreren naar de Cloud vraagt voor iedere organisatie om een andere aanpak en oplossing.

Samen met It's Possible wordt de strategie bepaald

Samen met een specialist ga je aan de slag met je Cloud strategie. Hierbij spreek je je wensen en eisen uit en kijk je naar de Cloud omgeving die je voor ogen hebt. De wensen voor jouw Cloud Migratie worden gebundeld en gekwalificeerd. Vervolgens bekijken we in hoeverre jouw organisatie klaar is voor de migratie naar de Cloud en wat er eventueel nodig is om aan jouw wensen te kunnen voldoen.

Stapsgewijs wordt de migratie geïntroduceerd

Tijdens de uitvoering van de Cloud Migratie nemen wij stapsgewijs medewerkers en organisatie mee in de nieuwe manier van werken. Voor iedere medewerker verandert er veel waardoor wij het grote migratie traject opdelen in kleine subprojecten om iedere medewerker de aandacht te geven die deze persoon nodig heeft om, stap voor stap, kennis en ervaring te krijgen en de nieuwe manier van werken introduceren.

Klantencase

Flexibel en veilig kunnen werken

Bouwmaat Nederland heeft intern een eigen ICT afdeling waar diverse specialisten dagelijks bezig zijn om een goede en stabiele werkomgeving te creëren. Microsoft Cloud diensten behoort niet tot hun portfolio waardoor It’s Possible aangehaakt is om op consultancy basis werkzaamheden te verrichten. Bouwmaat is een organisatie van +/- 1300 medewerkers welke een flexibele en veilige werkomgeving wil realiseren waarin optimaal samengewerkt kan worden. Hierdoor is gekozen om gebruikt te maken van Microsoft 365. Dit betekende dat het bestaande serverpark moest worden gemigreerd naar de Cloud van Microsoft. Ons doel was het uitvoeren van de migratie en direct kennis overbrengen op de bestaande ICT medewerkers zodat zij in de toekomst de Cloud werkzaamheden konden verrichten.

Uitgevoerde diensten

Om organisaties met deze omvang volledig online te laten werken, betekend het dat het tijd kost om de gehele ICT omgeving om te zetten naar de Cloud. Wij zijn begonnen met het omzetten van de e-mail naar de Cloud. Nadat dit was voltooid hebben wij Microsoft Teams geïmplementeerd als hub op het gebied van communicatie en samenwerken. Microsoft Teams wordt nu optimaal ingezet, doordat er gebruik wordt gemaakt van chat, video, audio gesprekken en het benaderen van bedrijfsdata. Aan Microsoft Teams hebben wij Teams bellen toegevoegd zodat Microsoft Teams fungeert als telefooncentrale met wachtrijen, keuzemenu’s etc. De laatste stap welke wij hebben mogen realiseren is het inzetten van Microsoft Intune. Dit systeem creëert voor iedere medewerker een werkplek met de juiste beveiliging, instellingen en software. Documenten en e-mails worden beveiligd met Advanced Threat Protection. Deze oplossing beveiligt e-mail tegen kwaadwillende links/URL en bijlagen in een e-mail.

Automatisering voor alle mederwerkers

De medewerkers van Bouwmaat Nederland kunnen nu op een veilige manier werken waar zij maar willen. Het samenwerken binnen de Cloud werkplek wordt optimaal benut, waardoor er efficiënter en productiever gewerkt kan worden. Het realiseren van de Cloud werkplek is gelukt al moeten er nog een aantal lokale applicaties worden omgezet naar de Cloud. Tijdens het realiseren van de Cloud werkplek op basis van Microsoft 365, hebben de interne beheerders volledig meegedraaid waardoor hun kennis is verhoogd. Daarom kan de Cloud werkplek nu door de interne beheerders worden beheerd.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“It's Possible heeft met ons naar grote tevredenheid meerdere oplossingen geïmplementeerd in Microsoft 365. Met name Teams telefonie en Intune. Daarnaast leunen we ook op ze voor extra expertise binnen Microsoft. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.”

Frank van der Brink

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

It's Possible ontzorgt ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD. It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Ze kennen onze branche goed waardoor zij altijd oplossingen realiseren welke passen bij Prominent.

Laurens Piekaar

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis van It's Possible zit voor je klaar. Neem contact op telefoon of email
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw mkb bedrijf helpt vooruit te komen. Wij nemen de implementatie en alle ict vraagstukken uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Industrieweg 66,
8071 CW, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl

Bezoek de LinkedIn pagina van It's Possible. Hier vindt je tips en relevante informatie omtrendt de nieuwste innovatiesMedewerkers van It's Possible zitten voor je klaar. Neem contact op via WhatsApp
Privacybeleid