Bellen met Microsoft Teams

Extern bellen met MS Teams! Zet Microsoft Teams in als volwaardige telefooncentrale.

Waarom bellen met Teams

Telefonie is een belangrijk medium op het gebied van communicatie binnen een bedrijf. Extern Bellen met Teams van It’s Possible zorgt ervoor dat bedrijfscommunicatie op het gebied van telefonie optimaal in orde is. Met onze oplossing zorgen wij ervoor dat een organisatie optimaal bereikbaar is zowel via een vaste telefoon, PC, laptop of met een smartphone. Microsoft Teams kan ingezet worden als een volwaardig communicatie platform binnen je organisatie, zodat chatten, video- en audiogesprekken naar externe telefoonnummers samenkomen in één oplossing.

Microsoft Teams als volwaardige telefooncentrale

It's Possible heeft een toepassing ontwikkeld om van Microsoft Teams een volwaardige telefooncentrale in de Cloud te maken. Dit betekent dat naast de diverse mogelijkheden welke Microsoft Teams biedt op het gebied van communicatie, de bel-functionaliteit toegevoegd wordt. Na het activeren kan er gebeld worden naar vaste- en mobiele telefoonnummers. De bel-functionaliteit wordt ontsloten door ons VoIP platform te koppelen aan Microsoft Teams. Iedere medewerker wordt voorzien van een telefoonnummer welke wordt gekoppeld aan je Microsoft account zodat je te allen tijde beschikbaar zal zijn voor inkomende en uitgaande oproepen.

Voordelen van Teams

Keuzemenu & wachtrijen
Voicemail & wachtmuziek
Receptioniste post
Callcenter functionaliteit
Gespreksopnamen
Integratie met CRM / ERP
Click-to-dial
Welkom / gesloten bericht
Audio & Video

Klantencase

De transitie naar een nieuw communicatie platform

Een klant van It’s Possible, Felix Accountants, maakte gebruik van Xelion. Met dit VoIP-systeem kon alleen gebeld worden en meer functionaliteiten werden er niet geboden. Daarnaast deden er zich veel problemen voor m.b.t. de bereikbaar van de medewerkers. De klant wenste een VoIP-systeem wat ingezet kan worden als een compleet communicatie platform, zodat de klanten op diverse manieren geholpen kunnen worden. Daarnaast wenste Felix Accountants dat alle bestaande contacten vanuit Simplicate gesynchroniseerd werden naar Microsoft Teams. Zodat, wanneer een klant belt, het contact weergegeven wordt in Microsoft Teams om zo de klant direct zo goed mogelijk te woord te kunnen staan.

Realisatie bellen met Microsoft Teams

In samenspraak met de klant hebben wij Microsoft Teams bellen gerealiseerd. Wij hebben gebruik gemaakt van het VoIP platform Broadsoft wat tweevoudig is gekoppeld aan Microsoft Teams. Hierdoor hebben wij een betrouwbare telefoonoplossing mogen realiseren. Door een koppeling te realiseren tussen Simplicate en Microsoft Teams hebben wij ervoor gezorgd dat alle klantgegevens automatisch wordt gesynchroniseerd, zodat de klantgegevens direct naar voren komen wanneer een klant inbelt. Dit bespaart de medewerker en de klant veel tijd.

Alles op één plek

Met Microsoft Teams bellen hebben wij een oplossing gerealiseerd waarin alle eisen en wensen zijn gerealiseerd en een hoge beschikbaarheid kan worden gegarandeerd. Felix Accountants maakt nu gebruik van een telefonie oplossing welke integreert met alle faciliteiten omtrent communicatie. Microsoft Teams wordt nu ingezet als het communicatie platform waarin chat, video, audio en telefonie volledig samenkomt. Daarnaast kan vanuit Microsoft Teams alle bedrijfsdata worden geopend en bewerkt, waardoor er tijdswinst is gecreëerd en de productiviteit is verhoogd. Er hoeft nu niet meer continu geswitcht te worden tussen de diverse applicaties.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“It's Possible heeft met ons naar grote tevredenheid meerdere oplossingen geïmplementeerd in Microsoft 365. Met name Teams telefonie en Intune. Daarnaast leunen we ook op ze voor extra expertise binnen Microsoft. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.”

Frank van der Brink

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

It's Possible ontzorgt ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD. It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Ze kennen onze branche goed waardoor zij altijd oplossingen realiseren welke passen bij Prominent.

Laurens Piekaar

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw mkb bedrijf helpt vooruit te komen. Wij nemen de implementatie en alle ict vraagstukken uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Industrieweg 66,
8071 CW, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl

Privacybeleid