Microsoft Defender for Endpoint: binnen 30 dagen 80% veiliger

Endpoint Defender van Microsoft biedt de uitkomst: een geavanceerde antivirusoplossing die aanvallen detecteert en reageert op bedreigingen. En handig: beschikbaar voor elk besturingssysteem!

Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van werkplekken met Microsoft Defender for Endpoint. Neem vandaag nog contact op, dan schakelen wij snel voor een oplossing op maat.

Ja, ik wil kennismaken

Wat is Microsoft Endpoint Defender?

Endpoint security is een belangrijk onderdeel van de beveiliging van jouw data en werkplek. Het beschermt jouw computer of laptop tegen allerlei soorten bedreigingen. 


Microsoft Defender for Endpoint is een geavanceerde oplossing die continu jouw werkplek monitort en verdachte activiteiten detecteert waardoor o.a. veilig online werken mogelijk wordt. Dit gebeurt op basis van een gedragsprofiel van wat normaal is en wat niet. Hierbij wordt gekeken naar bijvoorbeeld bestandstypen, frequentie van toegang en netwerkcommunicatie. Zodra er afwijkingen worden gedetecteerd, wordt er actie ondernomen om de bedreiging te neutraliseren. Hierdoor ben je met Microsoft Defender for Endpoint altijd beschermd tegen de nieuwste en meest geavanceerde dreigingen.

De vier pluspunten van

Microsoft Defender for Endpoint

Bescherming tegen cyberaanvallen

Elk jaar zien we meer cyberaanvallen. Zonder solide beveiliging van je werkplek loop je het risico op hacks, malware en ransomware.

Voorkomen van financiële verliezen

Een beveiligingslek kan resulteren in aanzienlijke financiële verliezen door verlies van gegevens, betalingen van losgeld, of claims voor vergoedingen.

Zorgeloos digitaal werken

Detecteert onmiddellijk verdachte activiteiten op je werkplek, zoals onverwachte instellingswijzigingen of het draaien van verdachte software. Zo wordt direct actie ondernomen bij een potentiële cyberaanval, waardoor je bedrijfsinformatie veilig blijft.

Realtime beveiliging

De beveiligingssoftware monitort voortdurend de activiteiten op je computer of laptop. Bij problemen komt het direct in actie.

Microsoft Endpoint Defender: online werkplekbeveiliging

Met de term Endpointbeveiliging bedoelt men de beveiliging van apparaten zoals desktops, laptops, smartphones, tablets die worden gebruikt door medewerkers in een bedrijfsnetwerk. Het doel van endpointbeveiliging is om al die apparaten te beschermen tegen bedreigingen die kunnen leiden tot gegevensdiefstal of systeeminbreuken. Denk bijvoorbeeld aan beveiligd mailen.

Met een oplossing ontworpen door de maker van je besturingssysteem ben je er zeker van dat alle collega’s overal en altijd een veilig online werkplek hebben.

The whole package

Op zoek naar een krachtige oplossing voor werkplekbeveiliging die beschermt tegen cyberbedreigingen? Kies dan voor Microsoft Defender for Endpoint. Dit is een superslimme en futureproof must have. Het detecteert automatisch verdacht gedrag en zorgt dat alleen geautoriseerde personen toegang hebben tot bedrijfsgegevens. Het voldoet bovendien aan wet-en regelgeving. Dus leun achterover en laat de Defender for Endpoint het zware beveiligingswerk voor jou doen!

Veelgestelde vragen over Microsoft Defender for Endpoint

Wat is Microsoft Defender for Endpoint en welke primaire functies biedt het?

Microsoft Defender for Endpoint is een geavanceerde bedreigingsbeschermingsoplossing die preventie, detectie, onderzoek en responsmogelijkheden biedt voor endpoints.

Hoe verschilt Defender for Endpoint van traditionele antivirusoplossingen?

Terwijl traditionele antivirusoplossingen zich voornamelijk richten op het detecteren en verwijderen van bekende malware, biedt Defender for Endpoint uitgebreide bescherming tegen zowel bekende als onbekende bedreigingen, gebruikt het gedragsgebaseerde detectie en integreert het met andere Microsoft-beveiligingsoplossingen voor een volledige beveiligingsaanpak.

Welke besturingssystemen en apparaten worden ondersteund door Defender for Endpoint?

Defender for Endpoint ondersteunt Windows, macOS, Linux en verschillende mobiele platformen zoals Android en iOS.

Andere Microsoft oplossingen:

No items found.

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op als ICT bedrijf.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools voor o.a. ICT beveiliging. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.