Kennisbank
Microsoft Azure Information Protection: vragen én antwoorden

Microsoft Azure Information Protection: vragen én antwoorden

Als ondernemer, maar ook binnen een zorginstelling of school wil je dat gegevens altijd veilig zijn. In deze digitale tijd is het cruciaal om de juiste beschermingsmaatregelen te nemen. Wij zijn dé specialist als het gaat om Microsoft Azure Information Protection. Met onze expertise helpen we je graag verder. Lees verder en ontdek wat Azure Information Protection voor jou kan betekenen.

Artikel afbeelding

Wat is Microsoft Azure Information Protection?

Azure Information Protection is een tool van Microsoft die ervoor zorgt dat je bedrijfsdocumenten en e-mails veilig zijn. Denk aan het toevoegen van een 'Vertrouwelijk'-label aan een document of het bepalen dat alleen specifieke personen een e-mail mogen openen. Het is als een digitale kluis waarin je precies regelt wie wat mag zien en wat ermee gedaan mag worden, zelfs als het buiten je bedrijf wordt gedeeld.

Wanneer heb ik Microsoft Azure Information Protection nodig?

In een digitaal gedreven wereld is het veilig delen van informatie essentieel. Of je nu een e-mail wilt beschermen tegen doorsturen, specifieke rapporten alleen voor bepaalde collega's beschikbaar wilt stellen, of bedrijfsdata met externe partners deelt: Azure Information Protection zorgt ervoor dat jouw gegevens veilig zijn. Vooral voor teams die op afstand werken en bedrijven die aan bepaalde regelgeving moeten voldoen, is dit een uitkomst. Heb je ondersteuning nodig? Een specialist kan je verder helpen.

Hoe implementeer ik Azure Information Protection in mijn bedrijf?

Het instellen is eenvoudiger dan je denkt! Begin met het identificeren van de soorten informatie die je wilt beschermen. Vervolgens kies je de regels voor wie toegang heeft en wat ze ermee mogen doen. Heb je hulp nodig? Een ICT-partner of expert kan je begeleiden bij elke stap, zodat je bedrijfsinformatie altijd veilig is.

Wat kost Microsoft Azure Information Protection?

De kosten voor Microsoft Azure Information Protection variëren afhankelijk van de grootte van je bedrijf en je specifieke behoeften. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan en ontdek wat het kostenplaatje is voor jouw bedrijf, zorginstelling of school.

Is mijn informatie nog steeds toegankelijk voor mijn medewerkers?

Ja, met Azure Information Protection blijft je informatie toegankelijk voor geautoriseerde medewerkers. Het doel is om gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, niet om de workflow van je team te belemmeren.

Schakel ons in voor het optimaliseren en beheren van Microsoft Azure Information Protection. Zet ons ook in voor:

Bedankt! Uw bericht is verzonden.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

Gerelateerde oplossingen