ICT Uitbesteden

Het uitbesteden van ICT aan specialisten is efficiënter en kostenbesparend!

ICT uitbesteden zorgt voor stabiliteit en vooruitgang

Jouw volledige ICT-omgeving laten inrichten en onderhouden door It's Possible zorgt ervoor dat er binnen jouw organisatie altijd gewerkt wordt met de nieuwste technieken. Daarnaast wordt er in de Cloud gewerkt. Wij streven ernaar om een ICT-omgeving te realiseren waarin medewerkers optimaal kunnen samenwerken, waar er flexibel gewerkt kan worden op iedere locatie en dat er op een veilige manier gewerkt kan worden. Dit zijn de drie kern eigenschappen die belangrijk zijn voor iedere organisatie. Daarnaast vinden wij het belangrijk om iedere Clouddienst zo optimaal mogelijk te benutten, omdat dit voordelen oplevert waardoor er efficiënter en productiever gewerkt kan worden. Vanuit een proactieve manier van beheer denken wij met je mee zodat jouw ICT-omgeving doorontwikkeld wordt en ieder proces wat geautomatiseerd en verbeterd kan worden zal verbetert worden.

ÉÉN aanspreekpunt voor jouw ICT

Wij zijn gespecialiseerd om jouw organisaties te ondersteunen bij het uitbesteden van: Microsoft Cloud beheer, Netwerkbeheer, Serverbeheer, Werkplekbeheer, Beveiliging en Internet & telefonie. Op deze manier wordt jouw bedrijf volledig ontzorgt, heb je één aanspreekpunt voor alle ICT-zaken, wordt de gehele ICT-omgeving proactief beheert om verstoringen en incidenten te voorkomen en wordt er optimaal met je meegedacht met kansen en ontwikkelingsmogelijkheden binnen jouw organisatie. Daarnaast is het altijd mogelijk om samen met een partner te sparren die een breed scala aan specialisme in huis heeft! Eigenschappen van It’s Possible zijn; persoonlijk, korte lijnen, snel schakelen, hoog supportlevel zodat 80% van de vragen en problemen binnen acht werkuren is opgelost en een hoge doses aan klantvriendelijkheid om jouw optimaal te kunnen bedienen.

Klantencase

Hoe gaat dat in zijn werk, je bedrijf overzetten naar de Cloud?

Verzorging op het gebied van ICT

Aldenhuijsen Slaapsystemen nam contact met ons op. Zij wilde volledig ontzorgd worden op het gebied van ICT. Hiervoor waren enkele redenen, waarvan de belangrijkste reden capaciteitsproblemen was om het zelf te kunnen regelen en dat de bestaande ICT-ontwikkelingen stil stonden. Het doel van Aldenhuijsen is, wanneer mogelijk, veel processen te automatiseren.

Efficiëntie door automatisering

Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben een plan van aanpak geschreven om alle ICT-beheer activiteiten onder te brengen bij It’s Possible. Dit betekent dat wij alle werkzaamheden m.b.t. Cloud, netwerk, internet + 4G back-up en werkplekken voor onze rekening nemen. De Cloud Specialisten van It’s Possible automatiseren de processen, zodat medewerkers zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Daarnaast zorgen wij ervoor dat systemen up-en-running blijven. Zo is Aldenhuijsen Slaapsystemen volledig ontzorgd.

Regelmatig contact voor ICT

Samen met Aldenhuijsen Slaapsystemen zitten wij minimaal 4x per jaar samen op locatie om de bestaande ontwikkelingen vanuit de ICT-markt te bespreken, de ontwikkelingen bij Aldenhuijsen Slaapsystemen en wat It’s Possible hierin ICT-technisch kan betekenen. Aldenhuijsen heeft gekozen voor een Full-ICT-beheer contract zodat alle supportvragen vanuit het contract binnen 2 tot max. 4 uur worden beantwoord. Wij hanteren een norm waarin wij 75% van alle supportvragen binnen 8 werkuren oplossen.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“De service is goed en ze volgen mijn vragen altijd snel en goed op. Ik ben erg tevreden.”

Jos Biljard
Directeur Het Leasehuys

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

“We hebben goede ervaringen met it’s possible, ze werken snel, zijn goed bereikbaar en klantgericht.”

Project begeleider
GGZ Instelling

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Wij nemen de implementatie uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Energieweg 16
8071 DA, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl