ICT uitbesteden: binnen 30 dagen productiever

ICT zaken op orde hebben, dat vraagt tijd en expertise. Kies voor tijd- én geld besparen, kies voor ICT outsourcing. Door ICT uit te besteden kies je voor een veilige online werkomgeving én voor onze Microsoft-oplossingen die het online werken veel efficiënter maken. 

Wij zijn gespecialiseerd in I(C)T beheer. Met een schat aan ervaring en een focus op Microsoft-oplossingen, zorgt onze ICT consultant ervoor dat jouw bedrijf altijd voorop loopt. Vraag een offerte aan of neem vandaag nog contact op voor een kennismaking.

Ja, ik wil kennismaken

Waarom kiezen voor ICT uitbesteden?

Beveiligingszorgen, onnodig hoge ICT-kosten, interne kennisgebrek over ICT zaken, inefficiënte processen of de noodzaak voor groei. Herken je je hierin?

Wij zijn specialist op diverse ICT vlakken. Van netwerkbeheer tot software-implementatie. Door te kiezen voor outsourcing ict services, profiteer je van:

 • Toegang tot gespecialiseerde expertise
 • Kostenbesparing op lange termijn
 • Flexibiliteit in IT-capaciteit
 • Focus op kernactiviteiten
 • Continuïteit en betrouwbaarheid van IT-diensten

Voor de duidelijkheid. IT uitbesteden, ICT uitbesteden en IT outsourcing betekent gewoon hetzelfde. Welke term je ook gebruikt, we helpen je er graag mee:)

Wat valt onder ICT beheer?

ICT/IT beheer is een breed begrip. Het omvat alles van het beheren van software en hardware tot het monitoren van netwerken en het bieden van support. Enkele kernaspecten zijn:

 • Hardwarebeheer: onderhouden, repareren en upgraden van computers, netwerkapparatuur, en randapparatuur zoals printers en scanners.
 • Softwarebeheer: installeren, configureren en up-to-date houden van besturingssystemen, applicaties en softwarepatches.
 • Netwerkbeheer: instellen en beheren van routers, switches, firewalls en andere netwerkcomponenten voor een veilige en stabiele netwerkomgeving.
 • Gegevensbeheer: veiligstellen van gegevens door regelmatige back-ups en het herstellen van gegevens bij dataverlies.
 • Beveiligingsbeheer: implementeren van beveiligingsmaatregelen zoals antivirussoftware, firewalls, en het monitoren van verdachte activiteiten.
 • Gebruikersondersteuning: technische hulp bieden aan eindgebruikers bij problemen, vragen en het configureren van apparaten.
 • Systeemmonitoring: continu volgen van systeemprestaties, netwerkbelasting en het identificeren van potentiële problemen.
 • Licentiebeheer: beheren van softwarelicenties om naleving en juridische conformiteit te waarborgen.
 • Strategisch planning: plannen van IT-ontwikkelingen, technologie-upgrades en investeringen die aansluiten bij de bedrijfsdoelen.
 • Mobiele apparaten: beheren van smartphones en tablets, inclusief beveiliging, configuratie en updates.
 • Cloudbeheer: beheren van Cloudservices, zoals het opzetten en onderhouden van virtuele servers en gegevensopslag in de Cloud.
 • Rapportage en analyse: genereren van rapporten over systeemprestaties, problemen en trends om besluitvorming te ondersteunen.

ICT adviseurs inhuren = stabiliteit en vooruitgang

Bij het outsourcen van ICT streven wij als ICT beheer bedrijf ernaar om een omgeving te realiseren waarin:
1. medewerkers optimaal kunnen samenwerken
2. er flexibel gewerkt kan worden op iedere locatie
3. er op een veilige manier gewerkt kan worden.

Een goede strategie begint met ICT advies. Voordat we aan de slag gaan, onderzoeken we eerst wat de wensen zijn en waar wij verbeterpunten zien. Onze ICT adviseurs zorgen ervoor dat je de vruchten van ICT uitbesteden binnen 30 dagen al gaat pakken.

Wij doen aan actief ICT beheer. Zien wij aandachtspunten? Dan kaarten we dit aan. Wij helpen je ook met het instellen van verschillende productief werken tools voor optimale interne processen.

Één aanspreekpunt voor IT outsourcing

Met onze ICT consultant in zee gaan brengt veel voordelen met zich mee. Wij zijn gespecialiseerd om jouw organisaties te ondersteunen. Kies daarom voor het uitbesteden van ICT voor:

Door ICT uit te besteden wordt jouw bedrijf volledig ontzorgd, heb je één aanspreekpunt voor alle ICT-zaken, wordt de gehele ICT-omgeving proactief beheert om verstoringen en incidenten te voorkomen en wordt er optimaal met je meegedacht met kansen en ontwikkelingsmogelijkheden binnen jouw organisatie.

Wij helpen je bij alle ICT uitdagingen, zoals bijvoorbeeld Microsoft Power Platform. Vele klanten zijn je voorgegaan welke gekozen hebben om ICT volledig uit te besteden. Benieuwd naar referenties? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Wat is ICT beheer?

ICT-beheer is het toezicht op en onderhoud van de technologische systemen en apparaten binnen een organisatie. Dit zorgt ervoor dat software up-to-date blijft, data veilig is, en hardware soepel functioneert.

Waarom IT/ICT beheer?

Goed ICT-beheer verhoogt de efficiëntie en betrouwbaarheid van technologische systemen, minimaliseert downtime en beveiligt waardevolle bedrijfsdata tegen bedreigingen. Hierdoor kunnen bedrijven zich richten op hun kernactiviteiten zonder technische zorgen.

Wat is het verschil tussen IT uitbesteden en IT advies? 

IT outsourcing betreft het volledig of gedeeltelijk uitbesteden van IT-diensten, terwijl IT consultancy advies geeft over hoe je je IT het beste kunt inrichten.

Wat kost ICT beheer?
De kosten voor ICT beheer variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van de technologische infrastructuur, de benodigde services en het gekozen servicelevel. Offertes op maat geven inzicht in de specifieke investering voor jouw organisatie.

Is het kosteneffectief om te kiezen voor ICT uitbesteden?

Ja, op de lange termijn kan het uitbesteden van IT-diensten leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen, vooral als je geen groot intern IT-team hebt.

Kan ik kiezen welke ICT diensten ik wil uitbesteden? 

Ja, je kunt kiezen welke specifieke diensten je wilt uitbesteden. We bieden flexibele pakketten aan die aan je behoeften voldoen.

Hoe zit het met de beveiliging bij ICT uitbesteden?

Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van elke online werkomgeving. Met de nieuwste beveiligingstechnologieën en -protocollen zorgen we ervoor dat je gegevens altijd veilig zijn.

Klantencase

Ontzorgen op het gebied van ICT

Ship Motion Group nam contact op met It’s Possible omdat zij niet tevreden waren over hun huidige ICT partij. Zij werkte met een verouderde server welke aan vervanging toe was, konden niet flexibel en veilig werken en waren eraan toe om een volgende stap te zetten in hun ICT omgeving. Ship Motion Group wilde graag werken met de nieuwste producten om ICT in te zetten in hun voordeel ten opzichte van concurrenten waardoor medewerkers efficiënt en slim konden werken. Ship Motion Group wilde volledig ontzorgt worden en samenwerken met een partner welke hen kon helpen om deze wensen te realiseren zodat zij hun focus volledig konden leggen op hun eigen business en processen.

Efficiëntie door automatisering

Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben een plan van aanpak geschreven om alle ICT-beheer activiteiten onder te brengen bij It’s Possible. In dit plan was opgenomen dat Ship Motion Group volledig wordt ontzorgt op het gebied van Cloud, netwerk, internet en werkplekken. Na de huidige situatie goed in kaart te hebben gebracht, zijn de Cloud Specialisten van It’s Possible aan de slag gegaan om een Cloud werkplek te realiseren o.b.v. Microsoft 365. Zodat medewerkers efficiënt, slim en veilig konden werken. Naast het realiseren van de Cloud werkplek hebben wij het bestaande netwerk en internet aangepakt omdat dit verouderd was en niet meer optimaal was ingericht waardoor er diverse problemen voordeden m.b.t. snelheid en het optimaal kunnen werken.

Regelmatig contact voor ICT

Samen met Ship Motion Group zitten wij minimaal vier keer per jaar samen op locatie om de bestaande ontwikkelingen vanuit de ICT-markt en Finenzo te bespreken en wat It’s Possible hierin m.b.t. de ICT kan betekenen. Ship Motion Group wordt volledig ontzorgt op het gebied van hun gehele ICT omgeving. Door het uitbesteden van ICT aan It’s Possible zorg je ervoor dat jouw ICT omgeving en medewerkers altijd in ontwikkeling zijn, werk je met de nieuwste producten in een veilige ICT omgeving welke overal toegankelijk is, vanaf elke locatie en ieder apparaat. It’s Possible zorgt voor snelle support met een gemiddelde oplostijd van 180 minuten waardoor ook incidenten snel en efficiënt uit de wereld worden geholpen.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Daarnaast geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsense."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

Wij leunen op IT’s Possible voor extra expertise binnen Microsoft zoals Teams telefonie en Intune. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.

Frank van der Brink

It’s Possible is voor ons een echte partner die ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

"It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Zo ontzorgen ze ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD"

Laurens Piekaar

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.