ICT Uitbesteden

Het uitbesteden van ICT aan specialisten is efficiënter en kostenbesparend!

ICT uitbesteden zorgt voor stabiliteit en vooruitgang

Jouw volledige ICT-omgeving laten inrichten en onderhouden door It's Possible zorgt ervoor dat er binnen jouw organisatie altijd gewerkt wordt met de nieuwste technieken welke vanuit de Microsoft cloud beschikbaar wordt gesteld. Bij het outsourcen van ICT streven wij ernaar om een ICT-omgeving te realiseren waarin medewerkers optimaal kunnen samenwerken, waar er flexibel gewerkt kan worden op iedere locatie en dat er op een veilige manier gewerkt kan worden. Dit zijn de drie kern eigenschappen die belangrijk zijn voor iedere organisatie. Daarnaast vinden wij het belangrijk om iedere Clouddienst zo optimaal mogelijk te benutten, omdat dit voordelen oplevert waardoor er efficiënter en productiever gewerkt kan worden. Vanuit een proactieve manier van beheer denken wij met je mee zodat jouw ICT-omgeving na het outsourcen doorontwikkeld wordt en ieder proces wat geautomatiseerd en verbeterd kan worden zal worden verbetert.

ÉÉN aanspreekpunt voor jouw ICT

Wij zijn gespecialiseerd om jouw organisaties te ondersteunen bij het uitbesteden van: Microsoft Cloud beheer, Netwerkbeheer, Serverbeheer, Werkplekbeheer, Beveiliging en Internet & telefonie. Op deze manier wordt jouw bedrijf volledig ontzorgt, heb je één aanspreekpunt voor alle ICT-zaken, wordt de gehele ICT-omgeving proactief beheert om verstoringen en incidenten te voorkomen en wordt er optimaal met je meegedacht met kansen en ontwikkelingsmogelijkheden binnen jouw organisatie. Outsourcen van ICT brengt veel voordelen met zich mee. Denk bijv aan het sparren met een partner die een breed scala aan specialisme in huis heeft! Eigenschappen van It’s Possible zijn; persoonlijk, korte lijnen, snel schakelen, hoog supportlevel zodat 80% van de vragen en problemen binnen acht werkuren is opgelost en een hoge doses aan klantvriendelijkheid om jouw optimaal te kunnen bedienen. Vele klanten zijn je voorgegaan welke gekozen hebben om ICT volledig uit te besteden. Benieuwd naar referenties? Neem dan contact met ons op.

Klantencase

Ontzorgen op het gebied van ICT

Ship Motion Group nam contact op met It’s Possible omdat zij niet tevreden waren over hun huidige ICT partij. Zij werkte met een verouderde server welke aan vervanging toe was, konden niet flexibel en veilig werken en waren eraan toe om een volgende stap te zetten in hun ICT omgeving. Ship Motion Group wilde graag werken met de nieuwste producten om ICT in te zetten in hun voordeel ten opzichte van concurrenten waardoor medewerkers efficiënt en slim konden werken. Ship Motion Group wilde volledig ontzorgt worden en samenwerken met een partner welke hen kon helpen om deze wensen te realiseren zodat zij hun focus volledig konden leggen op hun eigen business en processen.

Efficiëntie door automatisering

Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben een plan van aanpak geschreven om alle ICT-beheer activiteiten onder te brengen bij It’s Possible. In dit plan was opgenomen dat Ship Motion Group volledig wordt ontzorgt op het gebied van Cloud, netwerk, internet en werkplekken. Na de huidige situatie goed in kaart te hebben gebracht, zijn de Cloud Specialisten van It’s Possible aan de slag gegaan om een Cloud werkplek te realiseren o.b.v. Microsoft 365. Zodat medewerkers efficiënt, slim en veilig konden werken. Naast het realiseren van de Cloud werkplek hebben wij het bestaande netwerk en internet aangepakt omdat dit verouderd was en niet meer optimaal was ingericht waardoor er diverse problemen voordeden m.b.t. snelheid en het optimaal kunnen werken.

Regelmatig contact voor ICT

Samen met Ship Motion Group zitten wij minimaal vier keer per jaar samen op locatie om de bestaande ontwikkelingen vanuit de ICT-markt en Finenzo te bespreken en wat It’s Possible hierin m.b.t. de ICT kan betekenen. Ship Motion Group wordt volledig ontzorgt op het gebied van hun gehele ICT omgeving. Door het uitbesteden van ICT aan It’s Possible zorg je ervoor dat jouw ICT omgeving en medewerkers altijd in ontwikkeling zijn, werk je met de nieuwste producten in een veilige ICT omgeving welke overal toegankelijk is, vanaf elke locatie en ieder apparaat. It’s Possible zorgt voor snelle support met een gemiddelde oplostijd van 180 minuten waardoor ook incidenten snel en efficiënt uit de wereld worden geholpen.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“It's Possible heeft met ons naar grote tevredenheid meerdere oplossingen geïmplementeerd in Microsoft 365. Met name Teams telefonie en Intune. Daarnaast leunen we ook op ze voor extra expertise binnen Microsoft. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.”

Frank van der Brink

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

It's Possible ontzorgt ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD. It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Ze kennen onze branche goed waardoor zij altijd oplossingen realiseren welke passen bij Prominent.

Laurens Piekaar

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw mkb bedrijf helpt vooruit te komen. Wij nemen de implementatie en alle ict vraagstukken uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Industrieweg 66,
8071 CW, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl

Privacybeleid