Apparaatbeheer

Alle zakelijke apparaten en software veilig, up-to-date en overal kunnen gebruiken. Onze specialisten in apparaatbeheer zorgen voor een werkbare en gebruiksvriendelijke omgeving. Voor thuis en op kantoor.

Ja, ik wil kennismaken

Apparaatbeheer uitbesteden aan It's Possible

Onze specialisten in apparaatbeheer zorgen ervoor dat vanaf één platform alle apparaten te beheren zijn. Dat werkt nog eens efficiënt. Kies daarom voor ICT uitbesteden. Dat scheelt veel tijd en gedoe.

 

Doordat organisaties steeds meer in de cloud gaan werken worden medewerkers flexibeler. Dit betekent dat medewerkers op verschillende locaties aan het werk kunnen zijn en niet alleenop kantoor. Door flexibel werken in de cloud is er ook een verschuiving gaande op het type apparaat waarop gewerkt kan worden. Dit kan een computer, laptop, telefoon en/of tablet zijn. Het apparaat beheer voor deze devices is daardoor ontzettend belangrijk geworden.

Manage overal je apparaten

Door het inzetten van Microsoft Intune is het mogelijk om vanuit de cloud, applicaties en apparaten te beheren, beveiligen en up-to-date te houden. De apparaatbeheer mogelijkheden met MS Intune helpen organisaties hun werknemers toegang te geven tot bedrijfsgegevens, applicaties en bronnen terwijl ze tegelijkertijd hun bedrijfsinformatie beschermen. Binnen Intune kunnen apparaten beheert worden voor verschillende systemen, zoals Windows-, iOS-, Android- en Mac OS-apparaten.

Een slimmere manier van apparaatbeheren

Microsoft Intune biedt een unieke manier om apparaten en applicaties op een efficiënte en slimme manier te beheren. Hierdoor kunnen medewerkers op een veilige manier werken op de diverse locaties. Medewerkers hoeven niet op kantoor te komen om apps te installeren, updates uit te voeren of instellingen te veranderen op het apparaat.


Wanneer MS Intune zo goed mogelijk ingericht is door onze specialist in apparatenbeheer, kunnen nieuwe laptops verzonden worden naar nieuwe medewerkers thuis. Wanneer deze nieuwe medewerker thuis inlogt met e-mailadres en wachtwoord zal deze laptop automatisch worden geïnstalleerd waardoor de medewerker met +/- 30 minuten een volledig geconfigureerde werkplek tot de beschikking heeft.

Microsoft Intune biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden waardoor werkplekken efficiënter beheerd kunnen worden.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Daarnaast geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsense."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

Wij leunen op IT’s Possible voor extra expertise binnen Microsoft zoals Teams telefonie en Intune. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.

Frank van der Brink

It’s Possible is voor ons een echte partner die ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

"It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Zo ontzorgen ze ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD"

Laurens Piekaar

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.