Apparaatbeheer

Alle zakelijke apparaten overal kunnen gebruiken?

Apparaatbeheer uitbesteden aan It's Possible

Doordat organisaties steeds meer in de cloud gaan werken worden medewerkers flexibeler. Dit betekent dat medewerkers op verschillende locaties aan het werk kunnen zijn en niet alleen op kantoor. Door werken in de cloud is er ook een verschuiving gaande op het type apparaat waarop gewerkt kan worden. Dit kan een computer, laptop, telefoon en/of tablet zijn. Het apparaat beheer voor deze devices is daardoor ontzettend belangrijk geworden.

Manage over al je apparaten

Door het inzetten van Microsoft Intune is het mogelijk om vanuit de cloud, applicaties en apparaten te beheren, beveiligen en up-to-date te houden. De apparaatbeheer mogelijkheden van Intune helpen organisaties hun werknemers toegang te geven tot bedrijfsgegevens, applicaties en bronnen terwijl ze tegelijkertijd hun bedrijfsinformatie beschermen. Binnen Intune is er ondersteuning voor verschillende systemen zoals Windows-, iOS-, Android- en Mac OS-apparaten.

Een slimmere manier van beheren

Microsoft Intune biedt een unieke manier om apparaten en applicaties op een efficiënte en slimme manier te beheren. Hierdoor kunnen medewerkers op een veilige manier werken op de diverse locaties. Medewerkers hoeven niet op kantoor te komen om apps te installeren, updates uit te voeren of instellingen te veranderen op het apparaat. Wanneer Microsoft Intune zo goed mogelijk ingericht is, kunnen nieuwe laptops verzonden worden naar nieuwe medewerkers thuis. Wanneer deze nieuwe medewerker thuis inlogt met e-mailadres en wachtwoord zal deze laptop automatisch worden geïnstalleerd waardoor de medewerker met +/- 30 minuten een volledig geconfigureerde werkplek tot de beschikking heeft.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“De service is goed en ze volgen mijn vragen altijd snel en goed op. Ik ben erg tevreden.”

Jos Biljard
Directeur Het Leasehuys

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

“We hebben goede ervaringen met it’s possible, ze werken snel, zijn goed bereikbaar en klantgericht.”

Project begeleider
GGZ Instelling

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Wij nemen de implementatie uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Energieweg 16
8071 DA, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl