ICT & werkplekbeheer

Het uitbesteden van ICT aan specialisten is efficiënt en kostenbesparend!

ICT Uitbesteden

Jouw volledige ICT-omgeving laten inrichten, beheren en onderhouden door It’s Possible. Wij zorgen ervoor dat er binnen jouw organisatie altijd gewerkt wordt met de nieuwste technieken. Wij zijn specialisten en zijn continu bezig om bedrijfsprocessen te verbeteren, ICT omgevingen te beveiligen en de productiviteit van medewerkers te verhogen door het inzetten van slimme oplossingen.

Wij kunnen je helpen op het gebied van: Microsoft Cloud beheer, Netwerkbeheer, Serverbeheer, Werkplekbeheer, Beveiliging en Internet & telefonie. Het uitbesteden van ICT als mkb bedrijf aan It’s Possible zorgt ervoor dat organisaties volledig worden ontzorgt en organisaties kunnen sparren met een partner die een breed scala aan specialisme in huis heeft!

Cloudbeheer

Cloud beheer is een andere manier van beheer bieden aan organisaties ten opzichte van ICT uitbesteden. Beheer activiteiten zoals updaten en onderhouden van servers komen te vervallen. Door het inzetten van Microsoft Cloud diensten komen er vraagstukken naar voren m.b.t. de ontwikkeling, inrichting en gebruikers adoptie zodat medewerkers de diensten optimaal kunnen inzetten en benutten. Wij beheren Microsoft cloud omgevingen en zetten onze kennis in om als sparringpartner te fungeren voor jou als klant om optimaal te innoveren en maximaal te beveiligen. Door Microsoft diensten optimaal in te zetten wordt het werken in de Cloud een succes voor jou mkb organisatie, omdat het werken efficiënter en productiever is.

Werken in de cloud

Apparaatbeheer

Doordat mkb organisaties steeds meer in de Cloud gaan werken worden medewerkers flexibeler. Dit betekent dat medewerkers op verschillende locaties en diverse apparaten aan het werk zijn waardoor apparaat beheer op een nieuwe manier moet worden toegepast. Door het inzetten van Microsoft Intune is het mogelijk om apparaten optimaal te beheren waar de apparaten zich ook bevinden. Wij zorgen ervoor dat alle apparaten, waar medewerkers gebruik van maken, optimaal zijn beveiligd, gebruik maken van de laatste versies software en updates en bedrijfsgegevens optimaal op een veilige manier te benaderen zijn. Ons systeem kan worden ingezet voor Windows, iOS, Android en MAC OS.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Daarnaast geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsense."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

Wij leunen op IT’s Possible voor extra expertise binnen Microsoft zoals Teams telefonie en Intune. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.

Frank van der Brink

It’s Possible is voor ons een echte partner die ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

"It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Zo ontzorgen ze ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD"

Laurens Piekaar

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.