ICT beheer

Het uitbesteden van ICT aan specialisten is efficiënt en kostenbesparend!

ICT Uitbesteden

Jouw volledige ICT-omgeving laten inrichten, beheren en onderhouden door It’s Possible. Wij zorgen ervoor dat er binnen jouw organisatie altijd gewerkt wordt met de nieuwste technieken. Wij zijn specialisten en zijn continu bezig om bedrijfsprocessen te verbeteren, ICT omgevingen te beveiligen en de productiviteit van medewerkers te verhogen door het inzetten van slimme oplossingen. Wij kunnen je helpen op het gebied van: Microsoft Cloud beheer, Netwerkbeheer, Serverbeheer, Werkplekbeheer, Beveiliging en Internet & telefonie. Het uitbesteden van ICT als mkb bedrijf aan It’s Possible zorgt ervoor dat organisaties volledig worden ontzorgt en organisaties kunnen sparren met een partner die een breed scala aan specialisme in huis heeft!

Cloudbeheer

Cloud beheer is een andere manier van beheer bieden aan organisaties ten opzichte van ICT uitbesteden. Beheer activiteiten zoals updaten en onderhouden van servers komen te vervallen. Door het inzetten van Microsoft Cloud diensten komen er vraagstukken naar voren m.b.t. de ontwikkeling, inrichting en gebruikers adoptie zodat medewerkers de diensten optimaal kunnen inzetten en benutten. Wij beheren Microsoft cloud omgevingen en zetten onze kennis in om als sparringpartner te fungeren voor jou als klant om optimaal te innoveren en maximaal te beveiligen. Door Microsoft diensten optimaal in te zetten wordt het werken in de Cloud een succes voor jou mkb organisatie, omdat het werken efficiënter en productiever is.

Apparaatbeheer

Doordat mkb organisaties steeds meer in de Cloud gaan werken worden medewerkers flexibeler. Dit betekent dat medewerkers op verschillende locaties en diverse apparaten aan het werk zijn waardoor apparaat beheer op een nieuwe manier moet worden toegepast. Door het inzetten van Microsoft Intune is het mogelijk om apparaten optimaal te beheren waar de apparaten zich ook bevinden. Wij zorgen ervoor dat alle apparaten, waar medewerkers gebruik van maken, optimaal zijn beveiligd, gebruik maken van de laatste versies software en updates en bedrijfsgegevens optimaal op een veilige manier te benaderen zijn. Ons systeem kan worden ingezet voor Windows, iOS, Android en MAC OS.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“It's Possible heeft met ons naar grote tevredenheid meerdere oplossingen geïmplementeerd in Microsoft 365. Met name Teams telefonie en Intune. Daarnaast leunen we ook op ze voor extra expertise binnen Microsoft. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.”

Frank van der Brink

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

It's Possible ontzorgt ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD. It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Ze kennen onze branche goed waardoor zij altijd oplossingen realiseren welke passen bij Prominent.

Laurens Piekaar

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw mkb bedrijf helpt vooruit te komen. Wij nemen de implementatie en alle ict vraagstukken uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Industrieweg 66,
8071 CW, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl

Privacybeleid