Emsere

Windows Defender als geavanceerde beveiligings oplossing

Emsere had problemen met het beheer van hun Microsoft 365-omgeving en zocht naar een externe partner om dit over te nemen, te optimaliseren en advies te geven over innovaties. Ze kozen voor It's Possible, wat resulteerde in een verbeterde omgeving, ontlasting van de ICT-afdeling en de implementatie van nieuwe tools voor verbeterde productiviteit en samenwerking.

Frank van den Brink
Frank van den Brink
ICT manager
Emsere
Windows Defender als geavanceerde beveiligings oplossing
Emsere
"
Complexe vraagstukken, die niet onze core business zijn, worden door deze samenwerking snel en goed voor ons opgelost.
"
Frank van den Brink
ICT manager

Het probleem

Emsere had moeite om hun Microsoft 365-omgeving in eigen beheer te houden. De ICT-afdeling had de tijd en middelen niet om Microsoft 365 optimaal te benutten en te onderhouden. Bovendien ontbrak het hen aan de nodige expertise om de nieuwste innovaties en verbeteringen in het Microsoft 365-ecosysteem bij te houden. Emsere was op zoek naar een betrouwbare externe partner die het beheer van hun Microsoft 365-omgeving kon overnemen, optimaliseren en adviseren over de nieuwste innovaties.

De oplossing

Emsere heeft besloten om It’s Possible in te schakelen om het beheer van hun Microsoft 365-omgeving over te nemen. It’s Possible kon zo de bestaande ICT-afdeling ontlasten van het dagelijkse Microsoft 365 beheer en expertise bieden op het gebied van Microsoft 365. It’s Possible voert maandelijks optimalisaties en verbeteringen door om de prestaties en beveiliging van Microsoft 365 te verbeteren. Bovendien heeft It’s Possible proactief advies geadviseerd over de nieuwste innovaties in het Microsoft 365-ecosysteem en hoe het Emsere hiervan kan profiteren.

Het resultaat

It’s Possible heeft Emsere geholpen om hun Microsoft 365-omgeving te optimaliseren en te beveiligen. Door de dagelijkse taken uit handen te nemen, kon de ICT-afdeling zich concentreren op strategische projecten. It’s Possible heeft geadviseerd over de nieuwste innovaties in het Microsoft 365-ecosysteem en hoe Emsere hiervan kan profiteren. Diverse innovaties zijn toegepast binnen het bestaande Microsoft 365-ecosysteem. Hierdoor kon Emsere nieuwe tools en functies gebruiken die de productiviteit en samenwerking van hun medewerkers verbeteren. 

Alle klantverhalen

Gerelateerde oplossingen

No items found.

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.