Werkplek beveiliging

Beveilig je werkplek met Next-Generation Antivirus (NGAV)

Werkplek Beveiliging

Werkplek beveiliging voor op kantoor, maar ook op locatie

Door het inzetten van Windows Defender en Microsoft Defender Advanced Threat Protection (MDATP) op iedere werkplek binnen jouw bedrijf zetten wij een geavanceerde beveiligingsoplossing in om aanvallen te detecteren, te onderzoeken en te reageren op beveiligingsbedreigingen. Zo ben jij er van verzekerd dat documenten, werkplekken en bestanden veilig zijn. Werkplek beveiliging kan worden ingezet op elk type besturingssysteem zoals Windows, Android, iOS en Mac OS. Waar je ook werkt en hoe je ook verbonden bent met het internet het beveiligen van je werkplek met een slimme antivirus oplossing is van groot belang. Je moet er toch niet aan denken dat al je bestanden of projecten door een aanval niet meer toegankelijk zijn?

Klantencase

Hoe gaat dat in zijn werk, je bedrijf overzetten naar de Cloud?

Veel vragenover Cloud beveiliging

Bij een GGZ instelling kwamen er veel vraagstukken naar voren over Cloud beveiliging, AVG/GDPR en het beveiligen van e-mail en werkplekken. Dit was op dat moment niet optimaal geregeld. Om aan alle AVG-regels te kunnen voldoen waren zij op zoek naar een oplossing waarbij alle gegevens en documenten van partijen zo goed mogelijk waren beveiligd.

Microsoft Advanced Threat Protection

Door het inzetten van Microsoft Advanced Threat Protection hebben wij ervoor gezorgd dat alle links en bijlages in e-mails eerst worden gescand op virussen/malware. Op deze manier komen er alleen e-mails binnen die niet zijn besmet of wordt een besmette bijlage eerst verwijderd voordat de e-mail wordt afgeleverd. Als toevoeging hebben wij met Microsoft Information Protection een beleid ingesteld dat ook alle uitgaande e-mails op een veilige manier worden verzonden. Deze documenten kunnen alleen worden geopend wanneer er een extra verificatie stap wordt toegepast.

Op werkplekniveau hebben wij gebruik gemaakt van Microsoft Intune om de werkplek zo goed mogelijk te beveiligen tegen malware/virussen/ransomware.

De juiste software en informatie voor elke medewerker

Medewerkers krijgen alleen software geïnstalleerd wanneer zij deze ook daadwerkelijk nodig hebben. Verder krijgen de medewerkers alleen toegang tot patiënteninformatie die voor hen van toepassing is. Software die door een medewerker wordt gedownload, wordt automatische gescreend om besmettingen te voorkomen.De bestaande GGZ instelling is op deze manier van Cloud beveiliging van werkplek en e-mail geholpen om AVG-technisch compliant te zijn.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“De service is goed en ze volgen mijn vragen altijd snel en goed op. Ik ben erg tevreden.”

Jos Biljard
Directeur Het Leasehuys

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

“We hebben goede ervaringen met it’s possible, ze werken snel, zijn goed bereikbaar en klantgericht.”

Project begeleider
GGZ Instelling

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Wij nemen de implementatie uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Energieweg 16
8071 DA, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl