Werkplekbeheer uitbesteden: binnen 30x dagen productiever!

Online werken als bedrijf werkt alleen als de online werkplek goed beheerd wordt. Kies voor werkplekbeheer uitbesteden door onze experts. Dit betekent: geen kopzorgen, en wel efficiënt én veilig werken.

Schakel ons in. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zijn gespecialiseerd in werkplekbeheer. Met jarenlange ervaring met Microsoft-oplossingen zorgen wij ervoor dat iedere online werkplek een productieve werkplek wordt.

Ja, ik wil kennismaken

Waarom werkplekbeheer?

Als manager / teamleider / directeur stel je jouw team in staat om optimaal te presteren. Door werkplekbeheer uit te besteden, garandeer je een stabiele, veilige en geoptimaliseerde ICT-omgeving. Kies daarom voor werkplekbeheer uitbesteden bij ons als ICT beheer bedrijf.

Kies voor uitbesteden. Zo kan jouw organisatie zich concentreren op kernactiviteiten, terwijl experts op de achtergrond zorgen voor technische zaken. Dit leidt tot verhoogde efficiëntie, kostenbesparing en zekerheid dat je altijd gebruik maakt van de nieuwste technologische innovaties.

Wat valt onder werkplekbeheer?

Bij het uitbesteden van werkplekbeheer biedt jouw bedrijf zichzelf een uitgebreid pakket van voordelen:

  • Optimale werkomgeving: Een naadloze, veilige en afgestemde ICT-werkplek, ondersteund door professionals.
  • Efficiëntie: Directe toegang tot deskundige ondersteuning zorgt voor minder downtime en snellere oplossingen voor technische uitdagingen.
  • Beveiliging: Verzekerd van een robuuste bescherming tegen mogelijke bedreigingen en technische risico's.
  • Kostenbesparing: Vermindering van interne ICT-lasten en voorkoming van dure technische fouten.
  • Ondersteuning: Altijd een expert aan je zijde voor vragen, problemen of trainingen.

We willen benadrukken dat ons werkplekbeheer speciaal is afgestemd op organisaties die gebruik maken van Microsoft 365, waardoor we diepgaande expertise bieden in deze specifieke omgeving.

Til vandaag nog je online werkplek naar het hoogste niveau. Wij zetten graag onze expertise hiervoor in.

Veelgestelde vragen:

Waarom is werkplekbeheer belangrijk voor mijn bedrijf?

Werkplekbeheer zorgt voor een stabiele, veilige en efficiënte ICT-omgeving. Dit kan leiden tot verhoogde productiviteit en minder downtime.

 Hoe zit het met de beveiliging van mijn gegevens?

Wij nemen gegevensbeveiliging zeer serieus. Met onze focus op Microsoft-oplossingen, maken we gebruik van geavanceerde beveiligingstools en -praktijken om je gegevens te beschermen.

 Kan ik kiezen welke diensten ik wil uitbesteden?

Ja, we bieden flexibele pakketten aan. Je kunt kiezen welke aspecten van werkplekbeheer je wilt uitbesteden, afhankelijk van de behoeften van je bedrijf.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Daarnaast geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsense."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

Wij leunen op IT’s Possible voor extra expertise binnen Microsoft zoals Teams telefonie en Intune. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.

Frank van der Brink

It’s Possible is voor ons een echte partner die ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

"It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Zo ontzorgen ze ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD"

Laurens Piekaar

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.