10 tips voor Office 365

Download onze whitepaper met 10 Tips om een geslaagde Office 365 adoptie te realiseren.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier

Er is iets fout gegaan. Probeer opniew of neem contact op.

Werken in
de Cloud

De manier om meer uit jouw bedrijf
en medewerkers te halen.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een moderne werkplek van Microsoft. Binnen deze oplossing krijg je de beschikking over Office 365, Windows 11 en een geavanceerde oplossing op het gebied van beveiliging genaamd Microsoft Mobility en Security.

Microsoft Teams

Om succesvol samen te kunnen werken heeft Microsoft ‘Teams’ bedacht als dé HUB voor samenwerken. Naast samenwerken is Microsoft Teams het communicatie platform waar alle communicatie samen komt. Denk aan: chat, audio- en videobellen, conference call en het kunnen benaderen van alle bedrijfsbestanden.

Workspace 365

Met één keer inloggen toegang krijgen tot alle applicaties welke je gebruikt? Met Workspace 365 wordt het gebruikersgemak en de productiviteit verhoogd van medewerkers door het samenbrengen van alle software, informatie en internetsites op één centrale webpagina.  

Microsoft Azure

Realiseer een flexibele ICT-omgeving met Microsoft Azure. Schaal resources op en af, betaal alleen per gebruik dus nooit teveel, servers virtualiseren, opslagcapaciteit uitbreiden, applicaties beschikbaar stellen alles is mogelijk met de Cloud service Microsoft Azure.  

Cloud Werkplek

Een Cloud Werkplek is de nieuwe manier van flexibel, veilig en overal kunnen samenwerken. Of je nu wilt overleggen, documenten delen of bewerken, alles is mogelijk binnen de Cloud werkplek. Iedere medewerker krijgt toegang tot een suite aan applicaties waar de juiste licentie aan wordt gekoppeld, zodat je nooit teveel betaald per medewerker.  

Overal toegang tot de Cloud

Door over te gaan naar de Cloud zijn data en programma's via meerdere apparaten toegankelijk. Online bestanden zullen automatisch opgeslagen worden en kunnen later op een ander device weer opgepakt worden. Zo voorkom je limitaties door bijvoorbeeld een tekort aan beschikbare opslaglocaties.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“It's Possible heeft met ons naar grote tevredenheid meerdere oplossingen geïmplementeerd in Microsoft 365. Met name Teams telefonie en Intune. Daarnaast leunen we ook op ze voor extra expertise binnen Microsoft. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.”

Frank van der Brink

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

It's Possible ontzorgt ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD. It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Ze kennen onze branche goed waardoor zij altijd oplossingen realiseren welke passen bij Prominent.

Laurens Piekaar

Whitepaper

Lees onze whitepaper met betrouwbare en handige tips over werken in de cloud en verbreed je kennis.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis van It's Possible zit voor je klaar. Neem contact op telefoon of email
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw mkb bedrijf helpt vooruit te komen. Wij nemen de implementatie en alle ict vraagstukken uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Industrieweg 66,
8071 CW, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl

Bezoek de LinkedIn pagina van It's Possible. Hier vindt je tips en relevante informatie omtrendt de nieuwste innovatiesMedewerkers van It's Possible zitten voor je klaar. Neem contact op via WhatsApp
Privacybeleid