10 tips voor Office 365

Download onze whitepaper met 10 Tips om een geslaagde Office 365 adoptie te realiseren.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier

Er is iets fout gegaan. Probeer opniew of neem contact op.

Werken in de Cloud

De manier om meer uit jouw bedrijf en medewerkers te halen.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een moderne werkplek van Microsoft. Binnen deze oplossing krijg je de beschikking over Office 365, Windows 11 en een geavanceerde oplossing op het gebied van beveiliging genaamd Microsoft Mobility en Security.

Microsoft Teams

Om succesvol samen te kunnen werken heeft Microsoft ‘Teams’ bedacht als dé HUB voor samenwerken. Naast samenwerken is Microsoft Teams het communicatie platform waar alle communicatie samen komt. Denk aan: chat, audio- en videobellen, conference call en het kunnen benaderen van alle bedrijfsbestanden.

Workspace 365

Met één keer inloggen toegang krijgen tot alle applicaties welke je gebruikt? Met Workspace 365 wordt het gebruikersgemak en de productiviteit verhoogd van medewerkers door het samenbrengen van alle software, informatie en internetsites op één centrale webpagina.  

Microsoft Azure

Realiseer een flexibele ICT-omgeving met Microsoft Azure. Schaal resources op en af, betaal alleen per gebruik dus nooit teveel, servers virtualiseren, opslagcapaciteit uitbreiden, applicaties beschikbaar stellen alles is mogelijk met de Cloud service Microsoft Azure.  

Cloud Werkplek

Een Cloud Werkplek is de nieuwe manier van flexibel, veilig en overal kunnen samenwerken. Of je nu wilt overleggen, documenten delen of bewerken, alles is mogelijk binnen de Cloud werkplek. Iedere medewerker krijgt toegang tot een suite aan applicaties waar de juiste licentie aan wordt gekoppeld, zodat je nooit teveel betaald per medewerker.  

Overal toegang tot de Cloud

Door over te gaan naar de Cloud zijn data en programma's via meerdere apparaten toegankelijk. Online bestanden zullen automatisch opgeslagen worden en kunnen later op een ander device weer opgepakt worden. Zo voorkom je limitaties door bijvoorbeeld een tekort aan beschikbare opslaglocaties.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Daarnaast geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsense."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

Wij leunen op IT’s Possible voor extra expertise binnen Microsoft zoals Teams telefonie en Intune. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.

Frank van der Brink

It’s Possible is voor ons een echte partner die ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

"It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Zo ontzorgen ze ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD"

Laurens Piekaar

Whitepaper

Lees onze whitepaper met betrouwbare en handige tips over werken in de cloud en verbreed je kennis.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.