VoIP zakelijk

De mogelijkheden binnen VoIP zakelijk telefonie zijn enorm groot.

Waarom VoIP

Zakelijke telefonie is een belangrijk medium op het gebied van communicatie binnen een bedrijf. Zakelijke telefonie van It’s Possible zorgt ervoor dat bedrijfscommunicatie per telefoon optimaal in orde is met een VoIP telefonie oplossing uit de Cloud. Met onze oplossing zorgen wij ervoor dat een organisatie optimaal bereikbaar is zowel via een vaste telefoon, PC, laptop of met een smartphone. Een VoIP oplossing met diverse telefoon integraties waardoor het ontbreken aan functionaliteit verleden tijd is.

Communiceer zoals jij wil

De zakelijke telefonieoplossing van It’s Possible uit de Cloud maakt klantcontact zoveel makkelijker en beter dan in de oude situatie met een vaste telefooncentrale. Door het continu ontwikkelen en het toepassen van vernieuwde technieken is het mogelijk om voor een vaste prijs per maand een scala aan mogelijkheden te bieden. Het doel is om zorg te dragen voor betere prestaties en efficiëntere communicatie. Functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder dat hieraan extra kosten verbonden zijn. Daarnaast bied ons VoIP systeem diverse telefoon integraties met diverse CRM systemen. Een ander voordeel is dat dit VoIP platform eenvoudig te beheren is waardoor medewerkers zelf wijzigingen aan kunnen brengen binnen de zakelijke telefonie omgeving.

Voordelen van VoIP

Keuzemenu & wachtrijen
Voicemail & wachtmuziek
Receptioniste post
Callcenter functionaliteit
Gespreksopnamen
Integratie met CRM / ERP
Click-to-dial
Welkom / gesloten bericht
Audio & Video

Klantencase

Diverse telefonie problemen

Hofstede-Raanhuis nam contact met It’s Possible op nadat er diverse telefonie problemen waren welke opgelost moesten worden. Hofstede-Raanhuis krijgt gemiddeld 100 telefoontjes per dag, welke te allen tijde aangenomen zonder problemen moeten kunnen worden. Naast de bestaande problemen wilde Hofstede-Raanhuis hun telefonie ook professionaliseren zodat er een professionelere uitstraling werd gerealiseerd.

Realiseren en professionaliseren

Doordat Hofstede-Raanhuis alleen gebruik maakt van telefonie en geen behoefte heeft aan chat- en video functionaliteiten is er gekozen voor een telefonie oplossing van Broadsoft. Dit is een betrouwbare telefonie oplossing welke zich al meer dan 20 jaar heeft bewezen een betrouwbare oplossing te zijn. Na het in kaart brengen van de eisen en wensen van de klant is de telefonie oplossing gerealiseerd. Functionaliteiten welke alleen nodig waren zijn toegevoegd, zoals wachtrijen, voicemail & wachtmuziek, click-to-dial en het welkom/gesloten bericht. Alle eisen en wensen van Hofstede-Raanhuis zijn gerealiseerd welke van toepassing waren.

Betrouwbaarheid & kosten besparend

Door het inzetten van de Broadsoft telefoniecentrale en de betrouwbaarheid waren alle telefonie problemen opgelost. Hofstede-Raanhuis maakt nu al weer een lange tijd gebruik van deze oplossing zonder problemen. Naast de betrouwbaarheid en tevredenheid is er een kostenbesparing gerealiseerd doordat de kosten niet op basis van vaste licenties zijn berekend maar op basis van functionaliteit welke iedere medewerker nodig had. Hierdoor betaald Hofstede-Raanhuis nooit teveel voor de telefonie oplossing welke gewenst is.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“It's Possible heeft met ons naar grote tevredenheid meerdere oplossingen geïmplementeerd in Microsoft 365. Met name Teams telefonie en Intune. Daarnaast leunen we ook op ze voor extra expertise binnen Microsoft. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.”

Frank van der Brink

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

It's Possible ontzorgt ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD. It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Ze kennen onze branche goed waardoor zij altijd oplossingen realiseren welke passen bij Prominent.

Laurens Piekaar

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis van It's Possible zit voor je klaar. Neem contact op telefoon of email
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw mkb bedrijf helpt vooruit te komen. Wij nemen de implementatie en alle ict vraagstukken uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Industrieweg 66,
8071 CW, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl

Bezoek de LinkedIn pagina van It's Possible. Hier vindt je tips en relevante informatie omtrendt de nieuwste innovatiesMedewerkers van It's Possible zitten voor je klaar. Neem contact op via WhatsApp
Privacybeleid