VoIP zakelijk

De mogelijkheden binnen VoIP zakelijk zijn enorm groot

Waarom VoIP

Telefonie is een belangrijk medium op het gebied van communicatie binnen een bedrijf. Telefonie van It’s Possible zorgt ervoor dat bedrijfscommunicatie per telefoon optimaal in orde is met een VoIP telefonie oplossing uit de Cloud. Met onze oplossing zorgen wij ervoor dat een organisatie optimaal bereikbaar is zowel via een vaste telefoon, PC, laptop of met een smartphone.

Communiceer zoals jij wil

De hosted telefonieoplossing van It’s Possible uit de Cloud maakt klantcontact zoveel makkelijker en beter dan in de oude situatie met een vaste telefooncentrale. Door het continu ontwikkelen en het toepassen van vernieuwde technieken is het mogelijk om voor een vaste prijs per maand een scala aan mogelijkheden te bieden. Het doel is om zorg te dragen voor betere prestaties en efficiëntere communicatie. Functionaliteiten zoals doorverbinden, belgroepen, wachtrijen, meldteksten, wachtmuziek, huntgroepen en nog veel meer zitten standaard in het pakket zonder dat hieraan extra kosten verbonden zijn. Een ander voordeel is dat dit VoIP platform eenvoudig te beheren is waardoor medewerkers zelf wijzigingen aan kunnen brengen.

Voordelen van VoIP

Keuzemenu & wachtrijen
Voicemail & wachtmuziek
Receptioniste post
Callcenter functionaliteit
Gespreksopnamen
Integratie met CRM / ERP
Click-to-dial
Welkom / gesloten bericht
Audio & Video

Klantencase

Hoe gaat dat in zijn werk, je bedrijf overzetten naar de Cloud?

De transitie naar een nieuw communicatie platform

Een klant van It's Possible Felix Accountants maakte gebruik van Xelion. Met dit VoIP-systeem kon alleen gebeld worden en meer functionaliteit werd niet geboden. Daarnaast deden er zich veel problemen voor m.b.t. de bereikbaar van de medewerkers. De klant wenste een VoIP-systeem wat kon worden ingezet als een compleet communicatie platform, zodat de klanten op diverse manieren geholpen kon worden.

Daarnaast wenste Felix Accountants dat alle bestaande contacten vanuit Simplicate kon worden gesynchroniseerd naar Microsoft Teams, zodat wanneer een klant belde dit weergegeven werd in Microsoft Teams om de klant direct zo goed mogelijk te woord te kunnen staan.

Nieuwe mogelijkheden met Microsoft Teams

  • Bellen met Microsoft Teams als volwaardige telefooncentrale
  • Keuzemenu en voicemail mogelijkheden
  • Aanpassen van wachtmuziek
  • Toegang tot conference-calls en het kunnen geven van webinars
  • Toegang tot videobellen
  • Chat mogelijkheden
  • Flexibel kunnen bellen op diverse locaties

Alles op één plek

Een extra toevoeging op Microsoft Teams was dat wij een koppeling hebben gemaakt waardoor contacten vanuit Simplicate werden gesynchroniseerd naar Microsoft Teams. Zodra een contactpersoon wordt verwijderd of gewijzigd in Simplicate wordt deze wijziging ook automatisch doorgevoerd in Microsoft Teams.

Als slagroom op de taart kregen zij niet alleen een telefonieoplossing, maar ook een integratie met alle bedrijfsdocumenten, zodat deze te benaderen zijn binnen Microsoft Teams. Zo heeft It's Possible een mooie oplossing kunnen realiseren waar telefonie, communicatie en bedrijfsdocumenten samen komen in 1 oplossing.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“De service is goed en ze volgen mijn vragen altijd snel en goed op. Ik ben erg tevreden.”

Jos Biljard
Directeur Het Leasehuys

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

“We hebben goede ervaringen met it’s possible, ze werken snel, zijn goed bereikbaar en klantgericht.”

Project begeleider
GGZ Instelling

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Wij nemen de implementatie uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Energieweg 16
8071 DA, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl