Zakelijke Telefonie

Geavanceerde telefonie oplossingen voor iedere organisatie

Bellen met Microsoft Teams

Veel organisaties zetten Microsoft Teams in als communicatie platform. Vanaf heden is het ook mogelijk om Microsoft Teams in te zetten als telefooncentrale. Veel organisaties maken al gebruik van deze oplossing waarmee zij kunnen bellen naar vaste en mobiele telefoonnummers. Functionaliteit zoals wachtrijen, keuzemenu’s, integratie met CRM /ERP systemen, receptioniste en callcenter functionaliteiten zijn allemaal binnen deze oplossing beschikbaar.

Voice over IP (VoIP)

VoIP staat voor Voice over IP. Dit betekent dat al het telefoonverkeer over een internetverbinding gaat. Dit levert voordelen op zoals betere gesprekskwaliteit, stabiele verbinding, snel wijzigingen door kunnen voeren en VoIP is op- en af te schalen per maand waardoor je nooit teveel betaalt.

Zakelijk mobiel abonnement

It's Possible is dé partner voor jou en je bedrijf. Wij bieden jou en jouw medewerkers alle denkbare zakelijke mobiele telefonie oplossingen. Wil je zakelijk altijd en overal bereikbaar en online zijn? Wij kunnen jou een keuze bieden uit diverse zakelijke mobiele abonnement welke gecombineerd kunnen worden met een vaste mobiele integratie met ons VoIP platform.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“De service is goed en ze volgen mijn vragen altijd snel en goed op. Ik ben erg tevreden.”

Jos Biljard
Directeur Het Leasehuys

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

“We hebben goede ervaringen met it’s possible, ze werken snel, zijn goed bereikbaar en klantgericht.”

Project begeleider
GGZ Instelling

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Wij nemen de implementatie uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Energieweg 16
8071 DA, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl