Beveiligd Mailen

Voorkom besmettingen door het inzetten van beveiligd mailen

Voorkom phishing en cyberaanvallen

Beveiligd mailen voorkomt veel problemen! Bijna ieder bedrijf krijgt vroeg of laat te maken met datalekken, gijzelsoftware of virussen. En als dat gebeurt, ligt het werk stil. Een situatie die geld kost en die je als organisatie graag wilt voorkomen. Veel geslaagde cyberaanvallen starten met een phishingmail. Met Office 365 Advanced Threat Protection (ATP) helpen wij je met beveiligd mailen, zodat je zorgeloos kunt werken.

Beveiligd mailen voorkomt phishingmails

De phishingmails van tegenwoordig zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Je moet nu echt goed naar een e-mailbericht kijken om te zien of deze frauduleus is. Veel mensen zijn te naïef of gemakzuchtig en worden verleid om deze e-mails toch te openen. Volgens onderzoek is bijna 75% van dit gedrag de oorzaak van geslaagde cyberaanvallen. Er is altijd wel iemand in het bedrijf die op elke link klikt die hij/zij ontvangt. Om dit te voorkomen zetten wij Microsoft Advanced Threat Protection (ATP) in. Zo zorgen wij ervoor dat jij je werk kunt doen zonder dat je continu gefocust moet zijn of een e-mail wel of niet veilig is.

Hoe beveiligen wij jouw e-mailverkeer?

Met beveiligd mailen zorgen wij ervoor dat een bijlage bij een e-mail eerst wordt gescreend in een virtuele omgeving op besmettingen voordat deze kan worden gedownload. Wanneer het een geïnfecteerde bijlage betreft dan zal deze niet bij de ontvanger worden afgeleverd. De ontvanger krijgt een melding dat de bijlage niet is afgeleverd omdat de bijlage is geïnfecteerd. Hierdoor kun jij op een veilige manier e-mail verwerken, bijlagen downloaden en URL’s bezoeken zonder je zorgen te hoeven maken of het veilig is of niet.

Klantencase

Hoe gaat dat in zijn werk, je bedrijf overzetten naar de Cloud?

Veel vragenover Cloud beveiliging

Bij een GGZ instelling kwamen er veel vraagstukken naar voren over Cloud beveiliging, AVG/GDPR en het beveiligen van e-mail en werkplekken. Dit was op dat moment niet optimaal geregeld. Om aan alle AVG-regels te kunnen voldoen waren zij op zoek naar een oplossing waarbij alle gegevens en documenten van partijen zo goed mogelijk waren beveiligd.

Microsoft Advanced Threat Protection

Door het inzetten van Microsoft Advanced Threat Protection hebben wij ervoor gezorgd dat alle links en bijlages in e-mails eerst worden gescand op virussen/malware. Op deze manier komen er alleen e-mails binnen die niet zijn besmet of wordt een besmette bijlage eerst verwijderd voordat de e-mail wordt afgeleverd. Als toevoeging hebben wij met Microsoft Information Protection een beleid ingesteld dat ook alle uitgaande e-mails op een veilige manier worden verzonden. Deze documenten kunnen alleen worden geopend wanneer er een extra verificatie stap wordt toegepast.

Op werkplekniveau hebben wij gebruik gemaakt van Microsoft Intune om de werkplek zo goed mogelijk te beveiligen tegen malware/virussen/ransomware.

De juiste software en informatie voor elke medewerker

Medewerkers krijgen alleen software geïnstalleerd wanneer zij deze ook daadwerkelijk nodig hebben. Verder krijgen de medewerkers alleen toegang tot patiënteninformatie die voor hen van toepassing is. Software die door een medewerker wordt gedownload, wordt automatische gescreend om besmettingen te voorkomen.De bestaande GGZ instelling is op deze manier van Cloud beveiliging van werkplek en e-mail geholpen om AVG-technisch compliant te zijn.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“De service is goed en ze volgen mijn vragen altijd snel en goed op. Ik ben erg tevreden.”

Jos Biljard
Directeur Het Leasehuys

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

“We hebben goede ervaringen met it’s possible, ze werken snel, zijn goed bereikbaar en klantgericht.”

Project begeleider
GGZ Instelling

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Wij nemen de implementatie uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Energieweg 16
8071 DA, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl