Beveiligd Mailen

Voorkom ransomware en spam emails door het inzetten van beveiligd mailen

Voorkom phishing en cyberaanvallen

Beveiligd mailen voorkomt veel problemen! Bijna ieder bedrijf krijgt vroeg of laat te maken met datalekken, gijzelsoftware of virussen. En als dat gebeurt, ligt het werk stil. Een situatie die geld kost en die je als organisatie graag wilt voorkomen. Veel geslaagde cyberaanvallen starten met een phishingmail. Met Microsoft Defender voor Office 365 helpen wij je met beveiligd mailen, zodat je zorgeloos kunt werken.

Beveiligd mailen voorkomt phishingmails

De phishingmails van tegenwoordig zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Je moet nu echt goed naar een e-mailbericht kijken om te zien of deze frauduleus is. Veel mensen zijn te naïef of gemakzuchtig en worden verleid om deze e-mails toch te openen. Volgens onderzoek zijn bijna 75% van alle cyberaanvallen succesvol. Er is altijd wel iemand in het bedrijf die op elke link klikt die hij/zij ontvangt. Om dit te voorkomen zetten wij Microsoft Defender voor Office 365 in. Zo zorgen wij ervoor dat jij je werk kunt doen zonder dat je continu gefocust moet zijn of een e-mail wel of niet veilig is.

Hoe beveiligen wij jouw e-mailverkeer?

Met beveiligd mailen zorgen wij ervoor dat een bijlage bij een e-mail eerst wordt gescreend in een virtuele omgeving op besmettingen voordat deze kan worden gedownload. Wanneer het een geïnfecteerde bijlage betreft dan zal deze niet bij de ontvanger worden afgeleverd. De ontvanger krijgt een melding dat de bijlage niet is afgeleverd omdat de bijlage is geïnfecteerd. Hierdoor kun jij op een veilige manier e-mail verwerken, bijlagen downloaden en URL’s bezoeken zonder je zorgen te hoeven maken of het veilig is of niet.

Klantencase

Het probleem

Wilkon Techniek nam contact met ons op, omdat zij het slachtoffer waren geworden van phishing welke via de e-mail was ontstaan. Wilkon Techniek maakt gebruik van Microsoft 365 waardoor zij volledig in de Cloud werkten alleen was er nooit focus op beveiliging gericht. Door deze phishing aanval was de wens om de e-mail te beveiligen om een phishing en/of ransomware aanval te voorkomen.

De oplossing

Door het inzetten van Microsoft Defender voor Office 365, is er op eenvoudige wijze beveiliging toegevoegd op het gebied van e-mail. Deze oplossing is toegekend aan alle medewerkers van Wilkon techniek. Alle e-mails welke worden ontvangen en/of verzonden worden gescreend door Microsoft om te controleren of ze veilig zijn en om te controleren of bijlagen geen malware bevatten waardoor werkplekken besmet kunnen raken.

Het resultaat

Door het inzetten van Microsoft Defender voor Office 365 is Wilkon Techniek geholpen om hun e-mail te beveiligen en aanvallen via de e-mail te voorkomen. De medewerkers van Wilkon Techniek worden nu door de techniek van Microsoft beschermd om besmettingen op hun werkplekken te voorkomen zonder dat dit ten kosten gaat van de snelheid van werkplekken en zonder dat er extra stappen nodig zijn om e-mail te ontvangen of te versturen.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“It's Possible heeft met ons naar grote tevredenheid meerdere oplossingen geïmplementeerd in Microsoft 365. Met name Teams telefonie en Intune. Daarnaast leunen we ook op ze voor extra expertise binnen Microsoft. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.”

Frank van der Brink

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

It's Possible ontzorgt ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD. It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Ze kennen onze branche goed waardoor zij altijd oplossingen realiseren welke passen bij Prominent.

Laurens Piekaar

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw mkb bedrijf helpt vooruit te komen. Wij nemen de implementatie en alle ict vraagstukken uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Industrieweg 66,
8071 CW, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl

Privacybeleid