Hofstede

Voorkom dat je bedrijf stil komt te liggen door een ransomware aanval

Hofstede-Raanhuis kampte met toenemende cyberaanvallen en zocht naar een effectievere beveiligingsoplossing. Ze kozen voor Microsoft Defender for Endpoint, wat resulteerde in verbeterde bescherming tegen cyberdreigingen, snellere detectie en minder valse positieven, en een gecentraliseerd beheer van beveiligingsbeleid voor apparaten en gebruikers, wat hun algehele cyberbeveiliging versterkte.

Jaap van de Starre
Jaap van de Starre
Eigenaar
Hofstede
Voorkom dat je bedrijf stil komt te liggen door een ransomware aanval
Hofstede
"
Al met al heeft de implementatie van Defender for Endpoint Hofstede-Raanhuis geholpen om hun cyberbeveiligingsstrategie te versterken en hun werknemers en bedrijfsgegevens beter te beschermen.
"
Jaap van de Starre
Eigenaar

Het probleem

Hofstede-Raanhuis had te maken met steeds meer cyberaanvallen die gericht waren op hun werknemers en bedrijfsgegevens. Het bedrijf had al verschillende beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd, maar merkte dat deze niet voldoende waren om de aanvallen af te weren. 

De oplossing

Hofstede-Raanhuis was op zoek naar een oplossing die hun werknemers en bedrijfsgegevens beter zou beschermen tegen cyberdreigingen. Microsoft Defender for Endpoint werd geïmplementeerd als oplossing voor hun cyberbeveiligingsproblemen. Defender for Endpoint is een geavanceerd beveiligingsplatform dat bedrijven helpt om hun werknemers, apparaten en gegevens te beschermen tegen geavanceerde cyberdreigingen. Het platform maakt gebruik van Cloud gebaseerde analyses om bedreigingen te detecteren en te blokkeren, zowel op het apparaat als in de cloud.

Het resultaat

De implementatie van Defender for Endpoint heeft Hofstede-Raanhuis geholpen om hun werknemers en bedrijfsgegevens beter te beschermen tegen cyberdreigingen. Defender for Endpoint heeft hen geholpen om geavanceerde bedreigingen te detecteren en te blokkeren voordat ze schade konden veroorzaken. Het platform heeft ook het aantal valse positieven verminderd, waardoor het bedrijf zich kon concentreren op echte bedreigingen. Hofstede-Raanhuis kon ook het beveiligingsbeleid voor apparaten en gebruikers centraliseren en beheren, wat de beveiliging verder verbeterde. Al met al heeft de implementatie van Defender for Endpoint Hofstede-Raanhuis geholpen om hun cyberbeveiligingsstrategie te versterken en hun werknemers en bedrijfsgegevens beter te beschermen.

Alle klantverhalen

Gerelateerde oplossingen

No items found.

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.