Finenzo

Werken in de cloud met het hele team

Finenzo verving hun verouderde lokale server door een moderne werkplek gebaseerd op Microsoft 365, waardoor efficiënt, flexibel en veilig werken mogelijk werd. Ze migreerden naar de Cloud met behulp van MS Teams, SharePoint, OneDrive en Microsoft Azure, en beheerden de Cloud werkplek met Microsoft Intune. Beveiliging werd versterkt met Microsoft Defender, en Finenzo kon kosten besparen door licenties en software af te schalen. Het resultaat is een snellere, toegankelijke en kosteneffectieve Cloud werkplek.

Jan Willem Smit
Jan Willem Smit
Eigenaar
Finenzo
Werken in de cloud met het hele team
Finenzo
"
De grootste winst voor Finenzo is de snelheid waarmee nu gewerkt kan worden in de Cloud werkplek!
"
Jan Willem Smit
Eigenaar

Het probleem

Finenzo had een lokale server waarop alle documenten en applicaties waren geïnstalleerd. Doordat de server verouderd was, moest deze worden vervangen. Een nieuwe server aanschaffen zou eenmalig een grote investering betekenen

De oplossing: een moderne werkplek op basis van Microsoft 365. 

Finenzo wilde een werkomgeving realiseren waarin efficiënt, flexibel en veilig gewerkt kon worden.

Door het inzetten van MS Teams, SharePoint en OneDrive was de eerste stap naar het werken in de Cloud gezet. Lokale programma’s die veel gebruikt worden hebben wij verplaatst naar Microsoft Azure. Dit betekent dat de server volledig gemigreerd is van lokaal naar een Cloud omgeving. Om deze Cloud werkplek volledig te kunnen beheren, hebben wij gebruik gemaakt van Microsoft Intune . Documenten, applicaties en e-mail worden beveiligd met Microsoft Defender.  

Het resultaat

Finenzo heeft nu een veilige en flexibele werkplek die op een toegankelijke manier bereikbaar is. Door te kiezen voor Microsoft 365 hebben wij een werkomgeving gecreëerd waarin meer functionaliteiten en software zijn toegevoegd. Daarnaast hebben zij veel kosten kunnen besparen door het afschalen van diverse licenties en software. De grootste winst voor Finenzo is de snelheid waarmee nu gewerkt kan worden in de Cloud werkplek!

Alle klantverhalen

Gerelateerde oplossingen

No items found.

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.