Aldenhuijsen

Document beveiliging

Aldenhuijsen Slaapsystemen stond voor een kritieke uitdaging: het waarborgen van de veiligheid van gevoelige gegevens. Via de implementatie van Microsoft Sensitivity Labels hebben zij een krachtige oplossing gevonden om de integriteit en vertrouwelijkheid van hun informatie te beschermen. Deze aanpak heeft niet alleen de beveiliging van het bedrijf verbeterd, maar ook hun vermogen om aan wettelijke vereisten te voldoen en hun klanten gemoedsrust te bieden. Benieuwd naar de ins en outs van de gerealiseerde oplossing? Lees dan verder.

Ruben Klosters
Ruben Klosters
Algemeen directeur
Aldenhuijsen
Document beveiliging
Aldenhuijsen
"
De samenwerking met It's Possible was een gamechanger voor Aldenhuijsen Slaapsystemen. Dankzij hun expertise hebben we een ongeëvenaard niveau van dataveiligheid gerealiseerd, wat essentieel is voor onze klanten en onze bedrijfsvoering.
"
Ruben Klosters
Algemeen directeur

Het probleem 

Aldenhuijsen Slaapsystemen werkt met gevoelige informatie zoals financiële gegevens, persoonlijke informatie en klantgegevens. Zij waren bezorgd over de vertrouwelijkheid van de gegevens die zij verwerken en delen.  Het was voor hen van cruciaal belang om te zorgen dat de juiste mensen toegang hebben tot de juiste informatie en dat er geen ongeautoriseerde toegang tot deze gegevens mogelijk is. Aldenhuijsen Slaapsystemen was op zoek naar een oplossing die hen in staat zou stellen om de juiste beveiligingsmaatregelen te implementeren om de vertrouwelijkheid van hun gegevens te waarborgen.

De oplossing

De oplossing voor dit probleem was om Microsoft Sensitivity Labels te gebruiken om de gegevens van Aldenhuijsen Slaapsystemen te beveiligen. Sensitivity Labels is een functie van Microsoft die het mogelijk maakt om beveiligingsbeleid toe te passen op bestanden en documenten op basis van hun gevoeligheidsniveau. Aldenhuijsen Slaapsystemen kon sensitiviteitslabels gebruiken om de toegang tot hun gevoelige gegevens te beperken tot geautoriseerde personen en om ervoor te zorgen dat gegevens alleen worden gedeeld met partijen die toestemming hebben om ze te ontvangen. Sensitivity Labels kunnen ook worden gebruikt om de bewaartermijn van gegevens te regelen en om gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde wijzigingen of verwijderingen.

Het resultaat

Het gebruik van Sensitivity Labels heeft Aldenhuijsen Slaapsystemen geholpen om de vertrouwelijkheid van hun gegevens te waarborgen. Aldenhuijsen Slaapsystemen kon sensitiviteitslabels gebruiken om de toegang tot hun gegevens te beperken tot geautoriseerde personen en om ervoor te zorgen dat gegevens alleen worden gedeeld met partijen die toestemming hebben om ze te ontvangen. Aldenhuijsen Slaapsystemen heeft ook gebruik gemaakt van de functie om de bewaartermijn van gegevens te regelen en om gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde wijzigingen of verwijderingen. 

Het resultaat was een verbeterde beveiliging van de gegevens van het bedrijf, wat hen in staat stelde om hun klanten een hoog niveau van bescherming van hun persoonlijke informatie te bieden en hun wettelijke verplichtingen na te komen

Alle klantverhalen

Gerelateerde oplossingen

No items found.

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.