Kennisbank
Microsoft 365: in 30x dagen productiever

Microsoft 365: in 30x dagen productiever

In een tijdperk waarin flexibiliteit en veiligheid centraal staan, biedt Microsoft 365 niet alleen de oplossing voor een efficiënte werkplek, maar ook de geruststelling van een veilige digitale omgeving. Het succesvol implementeren van Microsoft 365 is een strategische zet om de productiviteit van jouw team exponentieel te verhogen en gegevensbeveiliging te waarborgen. Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft 365. Haal alles eruit wat erin zit. Snel schakelen? Vraag vandaag nog een kennismakingsgesprek aan en profiteer van onze services.

Artikel afbeelding

Wat Maakt Microsoft 365 de Uitgelezen Keuze?

Microsoft 365 is niet zomaar een cloudplatform; het is een geïntegreerde oplossing die zorgt voor een optimale samenwerking, productiviteit en veiligheid binnen je organisatie. Naast het aanbieden van krachtige tools zoals e-mail en agenda, integreert het platform ook geavanceerde mogelijkheden voor documentbeheer, realtime samenwerking, en bovenal een versterkte beveiligingsinfrastructuur.

Essentiële Componenten van Microsoft 365: Verder dan Alleen Office 365

Hoewel Microsoft 365 zijn roots heeft in Office 365, breidt het zijn mogelijkheden ver uit boven de standaard office suite. Niet alleen omvat het populaire tools zoals Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive, Excel, en Word, maar het omvat ook geavanceerde beveiligingsfuncties, die essentieel zijn om je data te beschermen tegen hedendaagse cyberdreigingen.

Beveiliging op Voorgrond met Microsoft 365 Microsoft 365 benadrukt stevig de essentie van cybersecurity. Met uitgebreide, ingebouwde beveiligingsfuncties, waakt het over je gegevens en zorgt het voor bescherming tegen cyberaanvallen, terwijl het tegelijkertijd voldoet aan de compliance-eisen. Samen navigeren we door de complexiteit van gegevensbeveiliging en helpen we jou om een beveiligde digitale omgeving te creëren, waardoor jouw team met vertrouwen productiever kan werken

It’s possible zorgt ervoor dat je alles uit de cloud en uit Microsoft 365 haalt! Maak kennis met onze Microsoft 365 consultant.

De vier pluspunten van Microsoft 365

Overal toegang tot documenten en mail

Microsoft 365 biedt de mogelijkheid om vanaf elke locatie te werken en toegang te krijgen tot bestanden, email en applicaties, waaronder Office 365 programma’s. Dat allemaal via de cloud. Dit maakt het eenvoudig om op afstand te werken, te communiceren en om de productiviteit een stevige boost te geven.

Slimmer werken

Microsoft 365 biedt verschillende applicaties, vanaf een centrale plek in de cloud, zoals Word, Excel en PowerPoint. Medewerkers maken, bewerken en delen documenten veilig. Ook biedt Microsoft 365 handige tools zoals Planner, To Do en Forms om taken te organiseren, deadlines bij te houden en feedback te verzamelen.

Automatisch uitrollen van werkplekken

Met Microsoft 365 rollen wij nieuwe cloud werkplekken snel uit. Binnen 30 minuten heeft een nieuwe medewerker een volledig geïnstalleerde cloud werkplek tot zijn/haar beschikking. Automatisch worden zaken ingesteld zoals installeren van software, toevoegen van instellingen en rechten op basis van functie en het beveiligen van de werkplek.

Microsoft 365 beveiliging

Microsoft 365 biedt verschillende beveiligingsfuncties, waaronder geavanceerde bedreigingsbescherming, dataclassificatie en toegangscontrole. Hiermee worden bedrijfsgegevens beschermd tegen cyberaanvallen en datalekken. Dit biedt gemoedsrust en zorgt voor een veilige werkomgeving voor medewerkers.

Veelgestelde vragen

Wat kost een Microsoft 365 account?

De kosten van een Microsoft 365-account variëren afhankelijk van het gekozen abonnement en het aantal gebruikers. Voor zakelijke abonnementen is het afhankelijk van de functies en services die je nodig hebt. Wij denken graag met je mee en helpen je graag met het implementeren van Microsoft 365.

Wat zit er allemaal in Microsoft 365?

Microsoft 365 is een alles-in-één pakket dat verschillende producten en diensten bevat. Denk aan:

• Kernapplicaties: Word, Excel, PowerPoint, en Outlook

• Cloudopslag: OneDrive, SharePoint en Teams met een ruime opslagruimte

• Communicatie: Microsoft Teams voor chat en videoconferenties

• Beveiliging: geavanceerde beveiligingsfuncties zoals tweefactorauthenticatie, emailbeveiliging en antivirus

• Extra's: afhankelijk van je abonnement, kunnen er ook andere apps en diensten zoals SharePoint, OneNote, en Planner inbegrepen zijn.

Is Microsoft 365 maandelijks opzegbaar?

Ja, Microsoft 365 biedt de flexibiliteit om maandelijks op te zeggen. Er zijn abonnementen beschikbaar waarbij je maandelijks kunt betalen en op elk moment kunt annuleren. Echter, als je kiest voor een jaarabonnement, zijn er vaak kortingen beschikbaar.

Wist je overigens dat onze services ook maandelijks opzegbaar zijn? Zo zit je nergens langdurig aan vast.

Waarom zou je overstappen naar Microsoft 365?

Overstappen naar Microsoft 365 kan voor bedrijven, scholen en zorginstellingen verschillende voordelen hebben. Wij sommen ze graag voor je op:

• Toegankelijkheid: werk vanaf elk apparaat en elke locatie dankzij cloudopslag.

• Samenwerking: communiceer en werk eenvoudig met collega's via Microsoft Teams en gedeelde documenten.

• Up-to-date: ontvang altijd de nieuwste versies van de Microsoft Office-applicaties.

• Schaalbaarheid: schaal eenvoudig op en af naarmate je bedrijf groeit.

Wij zijn gespecialiseerd in Microsoft 365. Adoptie, implementatie en optimalisatie (beheer) kun je bij ons uitbesteden.

Bedankt! Uw bericht is verzonden.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.