Kennisbank
Hoe kan ik mijn wachtwoorden op een veilige manier bewaren en ervoor zorgen dat ik een uniek wachtwoord heb voor elke service?

Hoe kan ik mijn wachtwoorden op een veilige manier bewaren en ervoor zorgen dat ik een uniek wachtwoord heb voor elke service?

Je herkent het vast wel: in het midden van een drukke dag probeer je snel in te loggen voor een online vergadering of een betaling, maar je struikelt over welk wachtwoord je nu weer had ingesteld voor die specifieke dienst. Ook ik zat in die frustrerende cyclus, tot ik Keeper tegenkwam.

Artikel afbeelding

Laten we het even persoonlijk maken. Voordat ik Keeper gebruikte, had ik een notitieboekje vol met wachtwoorden, en ja, ik was er ook schuldig aan om hetzelfde wachtwoord voor meerdere diensten te gebruiken. Maar hier is waarom Keeper zo'n verschil heeft gemaakt in mijn dagelijkse routine:

  • Nooit meer stress: Keeper slaat al mijn wachtwoorden veilig op met topklasse versleuteling. Eindelijk een plek waar ik op kan vertrouwen.
  • Altijd origineel: Keeper's wachtwoordgenerator maakt voor elke service een uniek wachtwoord. Geen hoofdbrekens meer voor mij!
  • Automatisch & handig: Keeper vult mijn wachtwoorden automatisch in. Geen gehannes meer met typen.
  • Altijd bij de hand: Of ik nu op mijn laptop, telefoon of tablet zit, mijn wachtwoorden zijn gesynchroniseerd en klaar voor gebruik.
  • Delen zonder zorgen: Als ik een wachtwoord moet delen, kan dat veilig zonder het eigenlijk te onthullen. Perfect als ik samenwerk met collega's.
  • Extra zekerheid: Wat echt gaaf is, is de integratie van Keeper met passkeys en multi-factor authenticatie (MFA). Zo weet ik zeker dat mijn gegevens extra beveiligd zijn.

Als je, net als ik, een gemakkelijkere en veiligere manier wilt om met wachtwoorden om te gaan, dan zou ik je echt aanraden om Keeper een kans te geven. Het heeft mijn online leven een stuk simpeler gemaakt!

Bedankt! Uw bericht is verzonden.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

Gerelateerde oplossingen