10 tips voor Office 365

Download onze whitepaper met 10 Tips om een geslaagde Office 365 adoptie te realiseren.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier

Er is iets fout gegaan. Probeer opniew of neem contact op.

Microsoft Teams

Samenwerken en communiceren is nog nooit zo makkelijk geweest na het inzetten van Microsoft Teams

Snel en efficiënt met Microsoft Teams

Het op aparte locaties werken door Corona of andere redenen kan er voor zorgen dat zaken vertragen en er minder efficiënt samen gewerkt wordt. Het inzetten van Microsoft Teams voor jouw bedrijf zorgt ervoor dat er efficiënt samengewerkt en gecommuniceerd kan worden. Microsoft Teams biedt mogelijkheden op het gebied van chatten, audio- en videobellen, samenwerken, online meetings met interne en externe personen waardoor er op diverse manieren snel gecommuniceerd en gewerkt kan worden. Door de snelle en efficiënte manier van werken wordt de productiviteit verhoogd en samenwerken gestimuleerd.

Ieder team toegang tot de juiste informatie

Microsoft Teams heeft diverse manieren om bedrijfsdata te ontsluiten, bewerken en samen te laten komen op een flexibele wijze. Binnen Microsoft Teams praten wij over teams. Iedere team kun je zien als een afdeling of project met zijn eigen teamleden, bestanden en programma's. Hiermee zorg je voor structuur binnen de afdelingen en projecten, wat op zijn beurt weer zorgt voor duidelijkheid, het behalen van deadlines en betere documentatie. Microsoft Teams integreert met het volledige Office suite waardoor samenwerken, creëren van to-do lijsten, enquêtes en openen van documenten in Word, Excel, Outlook probleemloos verloopt.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Tevens geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen. Hierbij zijn ze altijd gefocust op het leveren van betere kwaliteit voor de business en ICT."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"It’s Possible verzorgt onze digitale transformatie, het optimaliseren van bedrijfsprocessen, ze regelen werkplekbeheer, Cloudbeheer en beheren de server. Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf. Onze gehele ICT wordt door It’s Possible volledig verzorgt."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It's Possible ontzorgt ons volledig op het gebied van ICT. Van Cloud werkplek tot netwerk ontvangen wij adviezen om verbeteringen aan te brengen. Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsens."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

“It's Possible heeft met ons naar grote tevredenheid meerdere oplossingen geïmplementeerd in Microsoft 365. Met name Teams telefonie en Intune. Daarnaast leunen we ook op ze voor extra expertise binnen Microsoft. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.”

Frank van der Brink

“It’s Possible is voor ons een echte partner welke ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!”

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

It's Possible ontzorgt ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD. It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Ze kennen onze branche goed waardoor zij altijd oplossingen realiseren welke passen bij Prominent.

Laurens Piekaar

Whitepaper

Lees onze whitepaper met betrouwbare en handige tips over werken in de cloud en verbreed je kennis.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw mkb bedrijf helpt vooruit te komen. Wij nemen de implementatie en alle ict vraagstukken uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Industrieweg 66,
8071 CW, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl

Privacybeleid