10 tips voor Office 365

Download onze whitepaper met 10 Tips om een geslaagde Office 365 adoptie te realiseren.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier

Er is iets fout gegaan. Probeer opniew of neem contact op.

Beheer Microsoft Teams: voor op kantoor & op afstand

Microsoft Teams is hét communicatieplatform voor meetings. Zowel kleine als grote bedrijven werken met veel plezier in Teams. Het inrichten en beheer van Microsoft Teams vraagt echter vaak om de nodige aandachtspunten. 

Wij zijn dé specialist als het gaat om het inrichten, optimaliseren en beheren van je Teams omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen voor een oplossing op maat.

Ja, ik wil kennismaken

Voordelen van Microsoft Teams beheer

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het gebruik van Microsoft Teams. Toch levert het voor veel organisaties en bedrijven uitdagingen op. Want hoe stel je het zo optimaal mogelijk in? En hoe koppel je het aan andere Microsoft kanalen? Daarom is het beheer van Microsoft Teams uitbesteden een veelvoorkomende keuze van bedrijven. 

Waarom zou je kiezen voor Microsoft Teams beheer uitbesteden? We noemen een aantal redenen:

  • Naadloze integratie: Teams kan door onze specialist worden geïntegreerd met honderden externe apps en diensten, wat betekent dat gebruikers binnen één platform kunnen blijven voor hun werk.
  • Veiligheid: Met Microsoft Teams beheer kun je erop vertrouwen dat je gegevens veilig wordt beheerd. 
  • Documentenbeheer en samenwerking: Met Teams kun je niet alleen realtime samenwerken aan documenten en projecten, maar het biedt ook een centrale plek voor documentenopslag, waardoor teamleden gemakkelijk toegang hebben tot de benodigde bestanden en resources. Wij zorgen als beheerder ervoor dat Microsoft Teams georganiseerd en optimaal blijft.
  • Geïntegreerde telefonie: Microsoft Teams als telefooncentrale? Dat kan zeker. Hierdoor kunnen organisaties hun traditionele telefoonlijnen vervangen en kunnen kosten besparen. Onze Microsoft Teams beheerder zorgt ervoor dat intern en extern bellen vlekkeloos verloopt.

Microsoft Teams beheer: 4 aandachtspunten

Werk je als bedrijf in Teams, dan is het belangrijk dat dit volledig geoptimaliseerd is. Voor het beheer van Microsoft Teams zijn onder andere deze onderstaande punten belangrijk:

  • Training: investeer tijd in het trainen van medewerkers in de functionaliteiten en mogelijkheden van Teams. Een goede kennis van het platform kan de productiviteit verhogen en veelvoorkomende fouten verminderen.
  • Beleid: stel duidelijke richtlijnen en beleid op voor het gebruik van Teams, zoals naamgevingsconventies voor kanalen, bestandsopslagprocedures en gedragsnormen tijdens videovergaderingen.
  • Integraties: benut de integratiemogelijkheden van Teams met andere Microsoft-producten zoals SharePoint en Power Automate, maar ook met externe apps en diensten. Hierdoor kan je werkstromen stroomlijnen en een naadloze digitale werkplek creëren.
  • Kanalen: creëer specifieke kanalen voor verschillende projecten, afdelingen of thema's. Dit houdt discussies georganiseerd en zorgt ervoor dat relevante informatie gemakkelijk terug te vinden is.

Maak je gebruik of wil je gebruik maken van Workspace 365? Goed om te weten is dat je Microsoft Teams hier ook aan kunt koppelen. Dit kunnen wij als beheerder voor je uit handen nemen.

a man sitting in front of a laptop computer

Kies voor Microsoft Teams beheer uitbesteden

Als ondernemer heb je genoeg aan je hoofd. Daarom is het uitbesteden van Microsoft Teams beheer een slimme keuze. Wij, als ICT beheer bedrijf, zorgen ervoor dat je Teams omgeving altijd optimaal functioneert. Neem vandaag nog contact op met onze specialisten. Schakel onze hulp in, dan schakelen wij snel naar een hoger niveau Teams.

Veelgestelde vragen

Is Microsoft Teams beheer uitbesteden alleen voor grote bedrijven?

Nee, het uitbesteden van Teams beheer is geschikt voor bedrijven van elke omvang, van startups tot multinationals.

Hoe werkt het uitbesteden van Microsoft Teams beheer?

Neem contact met ons op! Als specialisten in Microsoft Teams beheer kunnen wij je helpen bij de implementatie en het beheer van je Teams omgeving.

Wat zijn de voordelen van het uitbesteden van Microsoft Teams Beheer? 

Uitbesteden zorgt voor expertise zonder interne training, optimaliseert de prestaties van Teams, vermindert operationele kosten, en stelt bedrijven in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten.

Hoeveel kost het om Microsoft Teams Beheer uit te besteden? 

De kosten variëren afhankelijk van de omvang van het bedrijf, de vereiste diensten en de gekozen serviceprovider. Vraag een offerte aan. Wij leveren vervolgens een offerte op maat aan. Volledig naar wens.

De integratie tussen AFAS en Azure AD levert Prominent veel tijd op en het aanmaken van accounts is minder foutgevoelig omdat het proces volledig geautomatiseerd is.

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op als ICT bedrijf.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools voor o.a. ICT beveiliging. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Microsoft Teams: it’s possible.

It’s Possible.

De voordelen van Microsoft Teams optimaal benutten is vanaf morgen ook voor jou ‘possible’.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.