10 tips voor Office 365

Download onze whitepaper met 10 Tips om een geslaagde Office 365 adoptie te realiseren.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier

Er is iets fout gegaan. Probeer opniew of neem contact op.

Perfectioneer je bedrijfscommunicatie met Microsoft Teams

Je vliegt van de ene meeting naar de andere. Je praat met opdrachtgevers en overlegt met collega’s. Je belt onderweg met een samenwerkingspartner en chat via Whatsapp met de accountant over de afspraak van morgen. Je deelt documenten en stuurt deze, met aantekeningen, per e-mail heen en weer. Je vraagt je weleens af: ‘Kan het niet handiger?’

Waarom met ons schakelen?

Waarom Microsoft Teams?

Microsoft Teams is meer dan alleen een tool voor het organiseren van online meetings. Met onze helpende handen en knappe koppen, zorgen we met Microsoft Teams voor een snelle verbetering van de interne en externe samenwerking. Daarbij optimaliseer je met deze tool je projectmanagement. Voor iedere organisatie is het belangrijk om altijd efficiënt en effectief te kunnen communiceren met je teamleden, klanten en partners. Daarom is Microsoft Teams een uitstekende keuze om je bedrijfscommunicatie te verbeteren.

De vier pluspunten van

Microsoft Teams

Feilloze samenwerking

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Toegang tot bedrijfsdata

Alle bedrijfsdocumenten kunnen via Teams toegankelijk worden gesteld. Je kunt bestanden inzien en bewerken waar je maar wilt. Teams is hierbij de hub waar alles samenkomt: documentatie en communicatie. Dat bevordert de samenwerking en dus de productiviteit. Daarbij kun je altijd vertrouwen op de veilige standaard van Microsoft, ook als je gevoelige informatie uitwisselt.

Projectmanagement optimaliseren

Microsoft Teams maakt het eenvoudig om projecten te organiseren en te volgen. Zo kunnen projectteams snel en gemakkelijk taken toewijzen, deadlines instellen en updates delen. Je snapt ‘m, dit zorgt voor een workflow zonder hindernissen én een verhoogde productiviteit binnen de projectteams. Mede doordat de communicatie verbetert als je Teams ook inzet als telefooncentrale en integreert met externe en Microsoft apps.

Integratie met apps

Microsoft Teams is naadloos geïntegreerd met andere Microsoft-apps zoals Word, Excel, PowerPoint en OneNote. Maar denk ook aan Microsoft Forms, ToDo, PowerBi en veel externe tools. Door deze integraties kan bijna je hele workload via Teams inzichtelijk worden gemaakt. Dat scheelt veel schakelen tussen apps.

Ieder team toegang tot de juiste informatie met Microsoft Teams

Microsoft Teams is een geweldig instrument om de teamcommunicatie een boost geven. Je maakt eenvoudig een team aan dat vervolgens snel met elkaar communiceert en bestanden deelt. Het resultaat? Structuur binnen de afdelingen en projecten en een productievere werkwijze. Dit zorgt voor duidelijkheid, het behalen van deadlines en betere documentatie.

Microsoft Teams integreert met de volledige Office suite. Hierdoor wordt samenwerken, en het maken en delen van documenten in Word, Excel, Outlook nog eenvoudiger dan het al is.

Who’s there? Bellen met Teams is weten wie er belt

Wist je dat je met Microsoft Teams in een keer de beschikking krijgt over een volledige telefooncentrale die ook nog eens gigantisch veel voordelen met zich meebrengt?

Medewerkers van Prominent kunnen nu op één plaats communiceren, bestanden delen, vergaderingen houden en taken uitvoeren. Dit heeft geleid tot een snellere besluitvorming, een hogere productiviteit en minder fouten door miscommunicatie.

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Microsoft Teams: it’s possible.

It’s Possible.

De voordelen van Microsoft Teams optimaal benutten is vanaf morgen ook voor jou ‘possible’.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.