Microsoft 365

Flexibel en veilig werken is nog nooit zo makkelijk geweest na het inzetten van Microsoft 365

Voordelen van Microsoft  365 voor jouw bedrijf

Flexibel, veilig en overal kunnen werken dat kan met Microsoft 365. Microsoft 365 is de moderne werkplek van Microsoft. Bedrijfsdocumenten en software wordt op een veilige manier beschikbaar gesteld vanuit de Cloud waardoor het medewerkers makkelijker wordt gemaakt om overal te kunnen werken. Microsoft 365 is gebaseerd op Office 365 waar toegang wordt verkregen tot software zoals Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive, Word, Excel etc. Microsoft 365 wordt ingezet i.c.m. Windows 10 en geavanceerde beveiligingsmogelijkheden genaamd Mobility en Security.

Automatisch uitrollen van werkplekken

Met Microsoft 365 zorgen wij ervoor dat Cloud werkplekken automatisch uitgerold kunnen worden. Binnen 30 minuten heeft een nieuwe medewerker een volledig geïnstalleerde Cloud werkplek tot zijn/haar beschikking. Zaken wat automatisch zal worden ingesteld op je Windows 10 apparaat zijn bijv. het automatisch installeren van software, toevoegen van instellingen op basis van functie en het volledig beveiligen van de werkplek. Microsoft 365 werkt naast Windows ook op iOS, Mac OS en Android apparaten.

Windows 10 en beveiliging

Windows 10 wordt ingezet als de basis waar de moderne werkplek op zal functioneren. Windows 10 & Microsoft 365 worden beveiligd door het inzetten van geavanceerde beveiliging technieken van Microsoft. Denk hierbij aan het beveiligen van werkplekken tegen virussen, malware, het beveiligen van documenten en e-mail om besmettingen, ransomware en datalekken te voorkomen.

Overal toegang tot de Cloud

Door over te gaan naar de Cloud zijn data en programma's via meerdere apparaten toegankelijk. Online bestanden zullen automatisch opgeslagen worden en kunnen later op een ander device weer opgepakt worden. Zo voorkom je limitaties door bijvoorbeeld een tekort aan beschikbare opslaglocaties.

Klantencase

Hoe gaat dat in zijn werk, je bedrijf overzetten naar de Cloud?

Je bedrijf overzetten naar de Cloud

Bij een bestaande klant van It's Possible: Van de Weerd Kunststoftechniek speelde veel vragen over flexibel en veilig kunnen werken. De bestaande situatie bestond uit een lokale server waar alle documenten en applicaties op waren geïnstalleerd. Door de plotselinge situatie die ontstond door Corona bleken er veel beperkingen te zijn om thuis te kunnen werken. Zij wilde graag een flexibele en veilige werkomgeving creëren voor zowel het kantoorpersoneel als de buitendienstmedewerkers.

Een moderne werkplek met Microsoft 365

Na overleg hebben wij een moderne werkplek mogen maken met Microsoft 365. Door het inzetten van SharePoint voor alle bedrijfsdocumenten en het inzetten van OneDrive voor alle persoonlijke documenten was de 1e stap naar het werken in de Cloud gezet. Veel gebruikte programma's hebben wij kunnen verplaatsen naar de Cloud. Wij hebben hier gebruik gemaakt van Microsoft Azure als virtuele online omgeving waar alle applicaties op werden geïnstalleerd. Dit betekent dat de server volledig van lokaal naar een online server omgeving is gemigreerd en klaar voor gebruik.

Voor iedere medewerker een veilige werkplek

Om deze Cloud werkplek volledig te kunnen beveiligen, hebben wij gekozen om gebruik te maken van Microsoft Intune. Dit mobile device management systeem creëert voor iedere medewerker een profiel met de juiste beveiliging, rechten en software. Alle documenten en e-mail worden beveiligd door Advanced Threat Protection. Deze oplossing beveiligt e-mail tegen kwaadwillende links/url en bijlagen in de e-mail.  De klant is geholpen aan een veilige moderne werkplek welke overal toegankelijk is. Hierdoor kan er thuis gewerkt worden op een veilige manier. Daarnaast is er een kostenbesparing gerealiseerd en terwijl er meer diensten zijn geleverd.

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw bedrijf helpen vooruit te komen. Wij nemen de implementatie uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Energieweg 16
8071 DA, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl