10 tips voor Office 365

Download onze whitepaper met 10 Tips om een geslaagde Office 365 adoptie te realiseren.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier

Er is iets fout gegaan. Probeer opniew of neem contact op.

Microsoft 365: Een Nieuwe Dimensie van Samenwerken en Productiviteit

Bij een vooruitstrevend bedrijf hoort een moderne werkplek: een flexibele manier voor medewerkers om samen te werken, vanaf iedere willekeurige locatie. Je hoort veel verhalen over hacks en datalekken. Je wilt voorkomen dat klantgegevens op straat liggen en je imago als professional wordt beschadigd. Kortom: je wilt een flexibele, veilige online werkplek die gebruikersvriendelijk is, maar ook waar je alles uit haalt wat erin zit.

Ja, ik wil kennismaken

Microsoft 365: de moderne cloud werkplek van Microsoft

Flexibel, veilig en overal kunnen werken: dat kan met Microsoft 365. Microsoft 365 is een cloud gebaseerd platform dat een compleet pakket van productiviteitstools biedt, waaronder e-mail, agenda, documentatie en samenwerkingstools. Documenten, data en software zijn op een veilige manier vanuit de cloud benaderbaar. Hierdoor werken medewerkers gemakkelijk en veilig vanuit iedere gewenste locatie samen. Microsoft 365 is gebaseerd op Office 365. Hierdoor krijg je toegang tot software zoals Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive, Excel, Word etc.

It’s possible zorgt ervoor dat je alles uit de cloud en uit Microsoft 365 haalt!

De vier pluspunten van

Microsoft 365

Overal toegang tot documenten en mail

Microsoft 365 biedt de mogelijkheid om vanaf elke locatie te werken en toegang te krijgen tot bestanden, email en applicaties, waaronder Office 365 programma’s. Dat allemaal via de cloud. Dit maakt het eenvoudig om op afstand te werken, te communiceren en om de productiviteit een stevige boost te geven.

Slimmer werken

Microsoft 365 biedt verschillende applicaties, vanaf een centrale plek in de cloud, zoals Word, Excel en PowerPoint. Medewerkers maken, bewerken en delen documenten veilig. Ook biedt Microsoft 365 handige tools zoals Planner, To Do en Forms om taken te organiseren, deadlines bij te houden en feedback te verzamelen.

Automatisch uitrollen van werkplekken

Met Microsoft 365 rollen wij nieuwe cloud werkplekken snel uit. Binnen 30 minuten heeft een nieuwe medewerker een volledig geïnstalleerde cloud werkplek tot zijn/haar beschikking. Automatisch worden zaken ingesteld zoals installeren van software, toevoegen van instellingen en rechten op basis van functie en het beveiligen van de werkplek.

Microsoft 365 beveiliging

Microsoft 365 biedt verschillende beveiligingsfuncties, waaronder geavanceerde bedreigingsbescherming, dataclassificatie en toegangscontrole. Hiermee worden bedrijfsgegevens beschermd tegen cyberaanvallen en datalekken. Dit biedt gemoedsrust en zorgt voor een veilige werkomgeving voor medewerkers.

Verschil Microsoft 365 en een traditionele werkplek

Het belangrijkste verschil tussen Microsoft 365 en een traditionele werkplek is dat Microsoft 365 werkt op basis van de cloud. Hierdoor hebben gebruikers toegang tot de tools en gegevens vanaf elke locatie en elk apparaat met internetverbinding. Daarnaast biedt Microsoft 365 meer flexibiliteit, schaalbaarheid en beveiligingsopties dan een traditionele werkplek. Met Microsoft 365 hebben gebruikers ook toegang tot de nieuwste functies en updates, zonder dat er extra hardware- of software-investeringen nodig zijn.

Windows 11 en beveiliging

Wat heeft Windows 11 met Microsoft 365 te maken? Windows 11 is ontworpen om te werken met de productiviteitsapps en -services van Microsoft 365. Met Windows 11 krijg je eenvoudig toegang tot Microsoft 365 apps zoals Word, Excel en Power Point. Kortom, Windows 11 en Microsoft 365 samen, zorgen voor een verbeterde gebruikerservaring en een meer geïntegreerde productiviteitsomgeving. Het is een aanrader om te kiezen voor Microsoft 365 Business Premium. Binnen dit licentiemodel vallen Office 365, Windows 11 en hoogstaande beveiliging via Microsoft Defender en Microsoft Intune.

De grootste winst voor Finenzo is de snelheid waarmee nu gewerkt kan worden in de Cloud werkplek!

Waarom IT’s Possible?

No-nonsense en
hands on.
Wij schakelen direct bij (aanpakken, schakelen en doen!)
Direct persoonlijk contact.
Geen salesmensen aan de lijn
Sparringpartner.
Voor het toepasbaar maken van nieuwe innovaties: hoe kun je verder optimaliseren?
Niets is te gek.
Links- of rechtsom: wij lossen het voor je op als ICT bedrijf.

In 3 stappen naar een efficiënte, slimme en veilige ICT-omgeving

Wij helpen je niet alleen met het selecteren, maar ook met het implementeren van de juiste ICT-tools voor o.a. ICT beveiliging. Daarnaast verzorgen we op maat trainingen en integreren we alle oplossingen tot één gestroomlijnd geheel.

Analyse

Hoe staat jouw IT-organisatie ervoor? Tegen welke problemen loop je aan?

Implementatie

Met een actieplan realiseren we IT-oplossingen die voor jouw organisatie werken.

Optimalisatie

Hoe kunnen we verder verbeteren en zorgen dat je collega’s oplossingen goed (blijven) gebruiken?

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.