10 tips voor Office 365

Download onze whitepaper met 10 Tips om een geslaagde Office 365 adoptie te realiseren.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier

Er is iets fout gegaan. Probeer opniew of neem contact op.

Microsoft 365

Flexibel en veilig werken is nog nooit zo makkelijk geweest na het inzetten van Microsoft 365

Voordelen van Microsoft  365 voor jouw bedrijf

Flexibel, veilig en overal kunnen werken dat kan met Microsoft 365. Microsoft 365 is de moderne werkplek van Microsoft. Bedrijfsdocumenten en software wordt op een veilige manier beschikbaar gesteld vanuit de Cloud waardoor het medewerkers makkelijker wordt gemaakt om overal te kunnen werken. Microsoft 365 is gebaseerd op Office 365 waar toegang wordt verkregen tot software zoals Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive, Word, Excel etc. Microsoft 365 wordt ingezet i.c.m. Windows 11 en geavanceerde beveiligingsmogelijkheden genaamd Mobility en Security.

Automatisch uitrollen van werkplekken

Met Microsoft 365 zorgen wij ervoor dat Cloud werkplekken automatisch uitgerold kunnen worden. Binnen 30 minuten heeft een nieuwe medewerker een volledig geïnstalleerde Cloud werkplek tot zijn/haar beschikking. Zaken wat automatisch zal worden ingesteld op je Windows 11 apparaat zijn bijv. het automatisch installeren van software, toevoegen van instellingen op basis van functie en het volledig beveiligen van de werkplek. Microsoft 365 werkt naast Windows ook op iOS, Mac OS en Android apparaten.

Windows 11 en beveiliging

Flexibel, veilig en overal kunnen werken dat kan met Microsoft 365. Microsoft 365 is de moderne werkplek van Microsoft. Bedrijfsdocumenten en software wordt op een veilige manier beschikbaar gesteld vanuit de Cloud waardoor het medewerkers makkelijker wordt gemaakt om overal te kunnen werken. Microsoft 365 is gebaseerd op Office 365 waar toegang wordt verkregen tot software zoals Microsoft Teams, SharePoint, OneDrive, Word, Excel etc. Microsoft 365 wordt ingezet i.c.m. Windows 11 en geavanceerde beveiligingsmogelijkheden genaamd Mobility en Security. Vaak kiezen mkb organisaties voor het licentiemodel Microsoft 365 Business Premium. Binnen dit licentie model valt Office 365, Windows 11 en beveiliging wat via Microsoft Defender en Microsoft Intune wordt ontsloten.

Overal toegang tot de Cloud

Door over te gaan naar de Cloud zijn data en programma's via meerdere apparaten toegankelijk. Online bestanden zullen automatisch opgeslagen worden en kunnen later op een ander device weer opgepakt worden. Zo voorkom je limitaties door bijvoorbeeld een tekort aan beschikbare opslaglocaties.

Klantencase

Je bedrijf overzetten naar de Cloud

Bij Finenzo, een bestaande klant van It’s Possible, speelden veel vragen over flexibel en veilig kunnen werken. De bestaande situatie bestond uit een lokale server waarop alle documenten en applicaties waren geïnstalleerd. Doordat de server verouderd was moest deze worden vervangen. De mogelijkheid was er om een nieuwe server aan te schaffen alleen moest daarvoor eenmalig een grote investering worden gedaan. De wensen van Finenzo waren om een werkomgeving te realiseren waarin efficiënt, flexibel en veilig gewerkt kon worden.

Een moderne werkplek met Microsoft 365

Na overleg hebben wij een moderne werkplek mogen realiseren op basis van Microsoft 365. Door het inzetten van MS Teams, SharePoint en OneDrive was de eerste stap naar het werken in de Cloud gezet. Lokale programma’s die veel gebruikt worden hebben wij verplaatst naar Microsoft Azure. Dit betekent dat de server volledig gemigreerd is van lokale omgeving naar een Cloud omgeving. Om deze Cloud werkplek volledig te kunnen beveiligen, hebben wij gekozen om gebruik te maken van Microsoft Intune. Dit systeem creëert voor iedere medewerker een werkplek met de juiste beveiligingen, instellingen en software. Documenten en e-mail worden beveiligd met Advanced Threat Protection. Deze oplossing beveiligt e-mail tegen kwaadwillende links/URL en bijlagen in de e-mail.

Voor iedere medewerker een veilige werkplek

Door het inzetten van de diverse Microsoft diensten is de klant geholpen aan een veilige en flexibele moderne werkplek welke op een veilige en toegankelijke manier bereikbaar is. Hierdoor zijn de problemen met het niet flexibel kunnen werken opgelost. En door te kiezen voor Microsoft 365 hebben wij een werkomgeving gecreëerd waarin meer functionaliteiten en software zijn toegevoegd. Als slagroom op de taart hebben wij een kostenbesparing kunnen realiseren doordat diverse licenties en software kon worden afgeschaald i.v.m. het volledig online werken. De grootste winst voor deze klant was de snelheid waarmee gewerkt kon worden in de Cloud werkplek wat voorheen niet mogelijk was.

Whitepaper

Lees onze whitepaper met betrouwbare en handige tips over werken in de cloud en verbreed je kennis.

Gelukt!
Klik op de knop om de PDF te downloaden.

Download PDF
Download niet begonnen? Klik hier
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flexibel, laagdrempelig en innovatief.
Het lijkt soms onmogelijk, maar
geloof ons. It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis van It's Possible zit voor je klaar. Neem contact op telefoon of email
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Of laat ons contact met jou opnemen
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.

It’s Possible in Nunspeet is dé Microsoft specialist die oplossingen biedt voor allerlei soorten Cloud vraagstukken die jouw mkb bedrijf helpt vooruit te komen. Wij nemen de implementatie en alle ict vraagstukken uit handen en ontzorgen jouw bedrijf en medewerkers.

It's Possible

Industrieweg 66,
8071 CW, Nunspeet

KVK: 73044466
BTW: NL859332202B01

Contact

Telefoon: +31(8)59020834
E-mail: info@itspossible.nl

Bezoek de LinkedIn pagina van It's Possible. Hier vindt je tips en relevante informatie omtrendt de nieuwste innovatiesMedewerkers van It's Possible zitten voor je klaar. Neem contact op via WhatsApp
Privacybeleid