ICT beheer: binnen 30 dagen productiever

ICT beheren binnen je bedrijf, zorginstelling of school vraagt om tijd en expertise. Kies voor ons ICT beheer bedrijf. Juist nu cybersecurity een essentieel thema is binnen de online wereld. 

Wij zijn gespecialiseerd in i(c)t beheer. Met een schat aan ervaring en een focus op Microsoft-oplossingen, zorgen we ervoor dat jouw bedrijf altijd voorop loopt. Vraag een offerte aan of neem vandaag nog contact op voor een kennismaking.

Ja, ik wil kennismaken

Wat valt onder ICT beheer?

ICT/IT beheer is een breed begrip. Het omvat alles van het beheren van software en hardware tot het monitoren van netwerken en het bieden van support. Enkele kernaspecten zijn:

 • Hardwarebeheer: Onderhouden, repareren en upgraden van computers, netwerkapparatuur, en randapparatuur zoals printers en scanners.
 • Softwarebeheer: Installeren, configureren en up-to-date houden van besturingssystemen, applicaties en softwarepatches.
 • Netwerkbeheer: Instellen en beheren van routers, switches, firewalls en andere netwerkcomponenten voor een veilige en stabiele netwerkomgeving.
 • Gegevensbeheer: Veiligstellen van gegevens door regelmatige back-ups en het herstellen van gegevens bij dataverlies.
 • Beveiligingsbeheer: Implementeren van beveiligingsmaatregelen zoals antivirussoftware, firewalls, en het monitoren van verdachte activiteiten.
 • Gebruikersondersteuning: Technische hulp bieden aan eindgebruikers bij problemen, vragen en het configureren van apparaten.
 • Systeemmonitoring: Continu volgen van systeemprestaties, netwerkbelasting en het identificeren van potentiële problemen.
 • Licentiebeheer: Beheren van softwarelicenties om naleving en juridische conformiteit te waarborgen.
 • Strategisch planning: Plannen van IT-ontwikkelingen, technologie-upgrades en investeringen die aansluiten bij de bedrijfsdoelen.
 • Mobiele apparaten: Beheren van smartphones en tablets, inclusief beveiliging, configuratie en updates.
 • Cloudbeheer: Beheren van cloudservices, zoals het opzetten en onderhouden van virtuele servers en gegevensopslag in de cloud.
 • Rapportage en analyse: Genereren van rapporten over systeemprestaties, problemen en trends om besluitvorming te ondersteunen.

Voordelen van ICT beheer

ICT beheren is een vak apart. Alleen met de nodige ervaring en kennis kun je ervoor zorgen dat ICT binnen je organisatie optimaal verloopt. Juist daarom is het uitbesteden van ICT beheer zo prettig.

 Hier zijn enkele voordelen van IT beheer door onze experts:

 • Tijd besparen: Geen zorgen meer over technische problemen.
 • Kostenbesparing: Voorkom onverwachte uitgaven door proactief beheer.
 • Toegang tot expertise: Profiteer van de kennis van een gespecialiseerd ICT beheer bedrijf.
 • Veiligheid: Bescherm je bedrijf tegen cyberdreigingen en datalekken.

Jouw uitdaging, onze expertise

Of je nu een klein bedrijf bent of een groot bedrijf, ICT komt hoe dan ook om de hoek kijken. Met onze expertise in IT beheer en ICT beheer, gecombineerd met onze passie voor Microsoft-oplossingen, zijn we hier om je te helpen. Wij geloven in een partnerschap waarbij jouw succes ons succes is.

Een werkplek online is niet meer weg te denken. Wij optimaliseren iedere ICT omgeving, zodat je personeel efficiënt, effectief en overal kan werken. Kies daarom voor werkplekbeheer uitbesteden.

Veelgestelde vragen over ICT beheer

Wat is ICT beheer?

ICT-beheer is het toezicht op en onderhoud van de technologische systemen en apparaten binnen een organisatie. Dit zorgt ervoor dat software up-to-date blijft, data veilig is, en hardware soepel functioneert.

Waarom IT/ICT beheer?

Goed ICT-beheer verhoogt de efficiëntie en betrouwbaarheid van technologische systemen, minimaliseert downtime en beveiligt waardevolle bedrijfsdata tegen bedreigingen. Hierdoor kunnen bedrijven zich richten op hun kernactiviteiten zonder technische zorgen.

Wat kost ICT beheer?

De kosten voor ICT beheer variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van de technologische infrastructuur, de benodigde services en het gekozen servicelevel. Offertes op maat geven inzicht in de specifieke investering voor jouw organisatie.

Interessante Microsoft oplossingen

Klantencase

Ontzorgen op het gebied van ICT

Ship Motion Group nam contact op met It’s Possible omdat zij niet tevreden waren over hun huidige ICT partij. Zij werkte met een verouderde server welke aan vervanging toe was, konden niet flexibel en veilig werken en waren eraan toe om een volgende stap te zetten in hun ICT omgeving. Ship Motion Group wilde graag werken met de nieuwste producten om ICT in te zetten in hun voordeel ten opzichte van concurrenten waardoor medewerkers efficiënt en slim konden werken. Ship Motion Group wilde volledig ontzorgt worden en samenwerken met een partner welke hen kon helpen om deze wensen te realiseren zodat zij hun focus volledig konden leggen op hun eigen business en processen.

Efficiëntie door automatisering

Wij zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben een plan van aanpak geschreven om alle ICT-beheer activiteiten onder te brengen bij It’s Possible. In dit plan was opgenomen dat Ship Motion Group volledig wordt ontzorgt op het gebied van Cloud, netwerk, internet en werkplekken. Na de huidige situatie goed in kaart te hebben gebracht, zijn de Cloud Specialisten van It’s Possible aan de slag gegaan om een Cloud werkplek te realiseren o.b.v. Microsoft 365. Zodat medewerkers efficiënt, slim en veilig konden werken. Naast het realiseren van de Cloud werkplek hebben wij het bestaande netwerk en internet aangepakt omdat dit verouderd was en niet meer optimaal was ingericht waardoor er diverse problemen voordeden m.b.t. snelheid en het optimaal kunnen werken.

Regelmatig contact voor ICT

Samen met Ship Motion Group zitten wij minimaal vier keer per jaar samen op locatie om de bestaande ontwikkelingen vanuit de ICT-markt en Finenzo te bespreken en wat It’s Possible hierin m.b.t. de ICT kan betekenen. Ship Motion Group wordt volledig ontzorgt op het gebied van hun gehele ICT omgeving. Door het uitbesteden van ICT aan It’s Possible zorg je ervoor dat jouw ICT omgeving en medewerkers altijd in ontwikkeling zijn, werk je met de nieuwste producten in een veilige ICT omgeving welke overal toegankelijk is, vanaf elke locatie en ieder apparaat. It’s Possible zorgt voor snelle support met een gemiddelde oplostijd van 180 minuten waardoor ook incidenten snel en efficiënt uit de wereld worden geholpen.

"Door de inzet van It’s Possible is snelheid gekomen in het opleveren van diverse Office365 en AD gerelateerde projecten. Daarnaast geven ze gevraagd en ongevraagd tactische en operationele adviezen."

Dennis Woerdeman
Manager ICT Bouwmaat

"Het is fijn samenwerken; de lijntjes zijn kort en incidenten worden snel en kundig opgelost!"

Jaap van der Starre
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"It’s Possible heeft ons uitstekend begeleid tijdens de overgang van de server naar de Cloud en het optimaliseren van de ICT-mogelijkheden binnen ons bedrijf."

Diana van de Weerd
Directeur Hofstede-Raanhuis en Grey7

"Wij werken graag samen met It’s Possible omdat zij makkelijk in omgang zijn en no-nonsense."

Jan de Wilde
Directeur Wilkon Techniek

Wij leunen op IT’s Possible voor extra expertise binnen Microsoft zoals Teams telefonie en Intune. De lijntjes zijn kort, communicatie is proactief, en ze denken echt met ons mee.

Frank van der Brink

It’s Possible is voor ons een echte partner die ons volledig ontzorgt op het gebied van ICT en Cloud werkplek. Geen woorden, maar daden!

Hans van Eerd
Directeur Aldenhuijsen Slaapsystemen

"It's Possible is een fijne partner om mee samen te werken. Ze zijn flexibel en eerlijk en denken altijd met ons mee. Zo ontzorgen ze ons op het gebied van Azure, Universal Print, servers en integratie tussen AFAS en AAD"

Laurens Piekaar

Toe aan IT zonder gedoe?

It’s Possible.

Neem direct contact op met:
Jos Slijkhuis
Eigenaar & Consultant
Stuur ons een email
Gelukt! Uw gegevens zijn verzonden. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.
Er is iets fout gegaan. Probeer later opnieuw of neem op een andere manier contact op.